- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asistanlık teklifi mi? 71 yaşında bu mümkün mü? Resmi olarak ilk işe girişlerde belli bir yaş sınırı yok mu üniversitelerde? Canım bu gönül almak için bir teklif olabilir mi? Yani bölümü birincilikle bitirmesi çok güzel. Belli bir yaştan sonra aklını fazla birşeye takmadığın için gençlere göre daha iyi odaklanabiliyorsun ama ben kendim yaşımdan dolayı iş bulamadığım için şaşırdım.Komşumuz 71 yaşında bu sene bölüm 1.si olarak mezun oldu üniversiteden ve şimdi asistanlık teklif etmişler kendisine.. Bu arada kendisi aynı zamanda emekli öğretmen..
Canım belki dediğin gibi de olabilir ama resmen böyle bir teklif yapılmış ve sanırım o da istiyor, çok aktif bir kadın.Asistanlık teklifi mi? 71 yaşında bu mümkün mü? Resmi olarak ilk işe girişlerde belli bir yaş sınırı yok mu üniversitelerde? Canım bu gönül almak için bir teklif olabilir mi? Yani bölümü birincilikle bitirmesi çok güzel. Belli bir yaştan sonra aklını fazla birşeye takmadığın için gençlere göre daha iyi odaklanabiliyorsun ama ben kendim yaşımdan dolayı iş bulamadığım için şaşırdım.
Sanırım 34 değilsin. (Yaşın 4 olarak gözüküyor, ilk rakam çıkmamış) eğer yaşın bu ise evet evliliği düşünmelisin, bence de gecikmişsin ama bu yaş henüz çok genç eğitimine de, evlenmene de engel değil ki. Ama muhtemelen 24 yaşındasın ve henüz yolun başındasın. Hem evlenip, hem de okuyabilirsin. Ben de seni tebrik ederim canım, sana da Allah gönlündekileri nasip etsin inşallah. Ama bana soracak olursan eğitimin kadar evliliğini de düşün, erteleme derim. İkisi bir arada çok da güzel olabilir.ablacım bende 4 yaşındayım. çok şükür dün üniversiteyi kazandığımı öğrendim. etrafımdaki bazı insanlara göre yaşım geçmiş artık evliliği düşünmliymişim. kimi insanlara göre de vay be azimlisin tebrikler diyen oldu. yani ablacım ilk önce tebrik ediyorum seni ve sonra da ekliyorum.azimle elde edilmeyecek hiç bir şey yoktur yeter ki canı gönülden isteyelim.bu yüzden olmuyor yapamıyorum denilen hiç bir şeye inanmıyorum.başarılarının devamını dilerim.allah hayırlı uğurlu etsin
İnan ben de çok isterim yeter ki mümkün olsun. Eğer bu konuda daha net bilgilere ulaşırsan bana da haber versene. Emsal teşkil eder, motivasyon olur.Canım belki dediğin gibi de olabilir ama resmen böyle bir teklif yapılmış ve sanırım o da istiyor, çok aktif bir kadın.
Tabi canım..İnan ben de çok isterim yeter ki mümkün olsun. Eğer bu konuda daha net bilgilere ulaşırsan bana da haber versene. Emsal teşkil eder, motivasyon olur.
evlilikle okul zor ya ben yapamam heralde bende 24 yaşındayım bu yıl 3. üniversiteme başlıyorum ama ikincisi bitirmedim tek dersle dondurdum :)) tebrik ederim sizide..Sanırım 34 değilsin. (Yaşın 4 olarak gözüküyor, ilk rakam çıkmamış) eğer yaşın bu ise evet evliliği düşünmelisin, bence de gecikmişsin ama bu yaş henüz çok genç eğitimine de, evlenmene de engel değil ki. Ama muhtemelen 24 yaşındasın ve henüz yolun başındasın. Hem evlenip, hem de okuyabilirsin. Ben de seni tebrik ederim canım, sana da Allah gönlündekileri nasip etsin inşallah. Ama bana soracak olursan eğitimin kadar evliliğini de düşün, erteleme derim. İkisi bir arada çok da güzel olabilir.
ne kadar kayıt parası uzaktan eğitimdeBu arada kayıt parasını hiç istemesem de banka kanalıyla hallettim. İnşallah Pazartesi işemleri yaparım. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Canım bu değişiyor. İlgili bölümün sayfasına bakman gerekiyor. Ama ortalama yaklaşık dönemlik 650- 2000 TL arasında değişiyor. (Yılda bildiğin gibi iki dönem var yani yıllık ödeme bu rakamların iki katı oluyor.)ne kadar kayıt parası uzaktan eğitimde
Ben de sizi tebrik ederim. Seviyenin düştüğü konusunda haklısınız, bu kadar çok barajı geçemeyen hatta bir tek doğrusu bile olmayan öğrencilerin varlığı bunu düşündürüyor. Ben bu sene acele ettim çünkü sınav sistemi değişebilir, ne zaman değişir belli değil ama işin gerçeği gittikçe adaletten uzaklaşacak bir yöne kayacak gibi. Yani üni.ler öğrenciyi kendileri seçecek, yok sınavda yazılı soru olacak, bunlar hep torpile açık durumlar maalesef.tebrikler eğer önünüzde engel neden olmasın okumanın yaşı yok
bende bu yıl sınava girdim ve neredeyse liseden mezun olalı on yıl oluyor hiç bilgim olmamasına yıllardır kitap açmama rağmen 4 yıllık birinci öğretim bölüm kazandım
ama üni de okuduğum bölüme çok yakın olduğu için okumakta kararsızım
kesinlikle şunu anladımki on yıl önceye göre seviye çok düşük
bebeğim olduğu için okumak zor gelecek aslında okuyup akademik kariyer yapmayı çok isterdim
belki bir kaç yıl sonra istediğim bir bölümde okuyabilirim
Sağol canım. Allah razı olsun. Haklısın başlangıçlar heyecanlı, keyifli oluyor da, önemli olan bunları bir faydaya çevirmek. Yani ben kendimi geliştirmek, beynimi çalıştırmak, boş şlerden uzak kalmak, vaktimi değerlendirmek, hem belki biraz sosyalleşebilmek için okuyorum.tebrik ederim, sizin adınıza çok sevindim Rabbim mezuniyetide nasip etsin
Ne güzel. Yani benim bu yaştan sonra iyi bir iş yapıp para kazanacağıma pek inancım olmasa da, bu örnekler moral veriyor, örnek oluyor, sağolun.50 yaşında avukatlık okuyup bu meslegi yapan bir tanıdıgım var. ve iyide kazanıyor. ayrıca kendisi kamudan emekli. insan istedikten sonra herseyi yapar. istesin yeter ki.