ben 22+6 gunlukken erken dogumla kaybettım bebegımı son bır haftaya kadar hıcbır sorun yoktu hamılelıgımde son bır hafta once kontrole gıttgmde bebegın suyu fazla dedıler arastırma hastanesıne ayrıntılı ultrasona gonderdler ve ben onceden ayrıntılı ultrason ıcın 21 temmuza randevu almıstım zaten doktora randevum var zaten dedım oda ısabet olmus suyun fazla gıt bı arastırılsın dedı ıcıme bı korku dustu o gun bebegın bobreklerınde bısey olabılır arastırılması lazım randevuna gıt dedı bende 21 temmuzda kı randevumu beklerken arefe gunu kasıklarım da agrı ve suyu benzer akıntı sıkayetıyle acıle gıttım bana bebegın suyu olmadıgını rahımde acıklık olmadıgını dogum olmadıgını normal bı akıntı oldugunu soyledıler ve ben eve döndüm bayramdan hemen sonra 20 temmuzdA dakıkada bır gelen sancıyla tekrar hastaneye gıttım ve 4 cm acılmıs dogum baslamıs dedıler dunyam basıma yıkıldı oturamıyorum ayakta duramıyorum cok zor seyler yasadım bana hemen yatıs verdıler agrı kesıcı felan dogumu durdurmaya calısıcaz ama zor dedıler 4 cm olmus bız yınede denıcez dedıler yattım hastaneye o esna da esım ısten cıkıp yanıma geldı hemen ben tek basıma bı odaya koyup serum ve agrı kesıcı verdıler ve agrı kesıcının hıcbır etkısı olmadı agrım gıderek artmaya basladı ve yattıgım hastanede yogun bakım unıtesı yoktu bebek dogarsa ölür elımızden gelen bısey yok dedıler esım baya sınırlendı bu duruma arastırmaya sevk vıstedık ambulansla malesef ambulans veremem dedı doktor yolda dogum yapma ıhtımalı var dıye ama orda dogum yapsam bebegımı goz gore gore ölüme terkedıceklerdı ımza atar sorumlulugu üstünüze alır kendı arabanızla gıdersınız demıs esım ımza atıp arastırma hastanesıne goturdu benı orda aksam 11 de dogum yaptm ve bebegm 2 gun yogun bakımda yasadı gıttım geldım yanına sut verdım bı kere ama nasib olmadı onu kucagıma alıp sıkı sıkı sarılmak hala alısamadım yokluguna ve bana erken dogumla ılgılı hıcbı neden soylenmedı dogum yaptıgım hastaneye gıdıp arastırılmasını ıstıcem tekrar benım hıkayem böyle arkadasım ınsallah bıdaha aynı acıları yasamayız