40ım ne zaman çıkıyor hesaplayamadım

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
158
selamlar 2 kasım 2012'de doğum yaptım o günü 1 sayarsak 40ım bugün çıkıyor ama o güne 40 ilave edersem yarın çıkıyor hangisi doğrusu bi yardım eder misiniz

bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.doğurduğun gün 1.gündür canım.bugün çıkıyor yani.

selamlar 2 kasım 2012'de doğum yaptım o günü 1 sayarsak 40ım bugün çıkıyor ama o güne 40 ilave edersem yarın çıkıyor hangisi doğrusu bi yardım eder misiniz

öncelikle yavrunuzun hayrını görün ikinizede geçmiş olsun :3:

Bebeğinin doğduğu saatten ertesi gün o saate kadar 1. Gündür..

Yani diyelim ki cuma günü saat 3 te doğum oldu.. Cumartesi günü saat 3 te 1. Gününüzü doldurmuş oluyorsunuz.
Buna göre de 40. Günün doluşu 40. Günün bitmesiyle olur. Yani 39 bitti 40 saylır dememek lazım..
çok mu karışık anlattım :44:

bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.doğurduğun gün 1.gündür canım.bugün çıkıyor yani.

teşekkür ederim canım

Yani diyelim ki cuma günü saat 3 te doğum oldu.. Cumartesi günü saat 3 te 1. Gününüzü doldurmuş oluyorsunuz.
Buna göre de 40. Günün doluşu 40. Günün bitmesiyle olur. Yani 39 bitti 40 saylır dememek lazım..

yok cnm gayet iyi anlatmışsın teşekkür ederim

kiz giymatlim biz senle gercekten ayni gun dogurmusuz :16:

ha bugün ha yarın ne farkediyoki..aynı yaşamın devam ediyo zaten.. sihirli bi değnekle bi anda herşey değişmiyoki..doğdugu güne 40 gün ekleyin olsun bitsin..

Back