....

evet hepimizin ufakta olsa dertleri var tabi.anlatmazsan derman bulamazsın. sıkıntın neki?

bana daha cok vakit ayırmasni istiypum ama olmuyo calısıyo oda ne yapsn yaza dugun var ins .bazen tartısıyoz bu yuzden onaada hak verıyorum ama insan nisanlilik donemnde dAHA COK İLGİ BEKLİYO BIRDE O TAAAAA ANKARADA AYNİ SRHIRDE OLSAK BUNLAR PROBLEMOLMAZ AMAMALESEF UZAKTA

bana daha cok vakit ayırmasni istiypum ama olmuyo calısıyo oda ne yapsn yaza dugun var ins .bazen tartısıyoz bu yuzden onaada hak verıyorum ama insan nisanlilik donemnde dAHA COK İLGİ BEKLİYO BIRDE O TAAAAA ANKARADA AYNİ SRHIRDE OLSAK BUNLAR PROBLEMOLMAZ AMAMALESEF UZAKTA

seni okadar iyi anliyorumkii bende sevgilimden (müstakbel sözlümden, yakinda sözlenecez insallah:nazar:) zaman zaman daha cok zaman ayirmasini istiyorum ama isi yüzünden olmuyor malesef... cok üzülüyorum ilgi bekliyorum tartisiyoruz ne yapim isimi birakim diyor.. okadar icim aciyorki.. bizde ayri sehirlerdeyiz cok zor oluyor hem yaninda degilsin hemde ne yapip etigini bilmiyorsun sadece iyi oldugunu bekliyorsun.. ilgi yok fazla isinden dolayi, görüsemiyorsun fazla cok ama cok zor...
nisanlaninca insan daha fazla ilgi bekler tabiki sevgisini daha fazla göstermesini ister ama dedigin gibi hem is yüzünden hemde sehir farkliligindan zor oluyor bu...
anlayisli olmak gerekiyor, zaman zaman bizde bu yüzden tartisiyoruz ama ben anlayis gösteriyorum tartissakta biseye yaramiyor cünkü elden gelmiyor daha fazlasi..
bak yazin dügünün olacakmis sabret bacim... bende sözlümle ayni sehirlerde olacagim 6 ay sonra.. is nedeniyle oraya tasinacagim.. allahim insallah hersey gönlümüze göre verir :nazar: sen canini sIkma sinavdan geciyormussun farz et.. evlenince bitecek o sinav :) hayirlisi.. :nazar:

amin canm yaa bizde dort gozle onu bekliyorz zaten hayırlisi olsun ama ynede zoorr geliyo insana sagol ya iyi geldi mesajn

Back