- 31 Aralık 2016
- 34
- 12
- 34
-
- Konu Sahibi Burcu-Mila
Bende öyle yaklasık 1 ay once amelıyat oldum 300 cc mentor kas altı konuldu günden güne kuculuyor gibi hissediyorum ama emın ol öyle durmuyor zayıfım gerçi bunlar bıle kocaman duruyormus dısarıdan bakıldığında göz alışıyor ondan olması gerekKizlar merhaba ben 31 temmuz ameliyat oldumm 400 cc HP mentor mrk.
Ödem agri sizi hersey gecti yalniz bunlar gözüme baya baya kuculmus geliyolar artk. Ameliyattan sonra 2 3 kg vermisim acaba ondan mi bilemedim. Masaj hic yapmadim sertligi ve dolgunlugu yerinde ama bu kadar kuculecegini tahmin etmedim. Ortadaki ayriklik gene cikmaya basladi belirginlesti iyice, silikondan onceki gibi. Gogus kafesim genismis dr 450 de koysam bi fark olmicakti ki ilk etapta almadi zaten dedi. 2. Ameliyati istiyorum 1 2 sene sonra dedim 600 e kadar koyabilirsin dedi. 500den fazla koyacagim kesin dedim. Ben öyle aman dogal olsun 100 metreden silikon oldugu anlasilmasin kafalardan degilim. Yapiyorsam degecek derim. Ben dedikce kücülüyor yahu. Sutyenlemi yatsam acaba cok ayrik cunku yani eskisi gibi, napim ben ? Tesekkur ederim
Asil benim 1 aylikken tam istedgim gibiydi tatildeydim ve her dk gözümün onundeydi. Acaba bende mi cok alistim bilemiyorum ama 2. Ameliyat gorunuyor bana sankimBende öyle yaklasık 1 ay once amelıyat oldum 300 cc mentor kas altı konuldu günden güne kuculuyor gibi hissediyorum ama emın ol öyle durmuyor zayıfım gerçi bunlar bıle kocaman duruyormus dısarıdan bakıldığında göz alışıyor ondan olması gerek
Ay o eziyete değmez bence hiç düşünme bile neler çektim benAsil benim 1 aylikken tam istedgim gibiydi tatildeydim ve her dk gözümün onundeydi. Acaba bende mi cok alistim bilemiyorum ama 2. Ameliyat gorunuyor bana sankim
Gözün alışmışta olabilir. Ben de 400 cc büyük mü acaba, doktora 350 filan mı desem diyodum ama 400 cc taktıranların fotosunu gördüm burada gayet güzel duruyor.Asil benim 1 aylikken tam istedgim gibiydi tatildeydim ve her dk gözümün onundeydi. Acaba bende mi cok alistim bilemiyorum ama 2. Ameliyat gorunuyor bana sankim
Ya guzel zaten ama beni tatmin etmedi sadece yoksa eskisine gore cok cok iyidir tabii ki ama beklentim yuksekti sanirim.Gözün alışmışta olabilir. Ben de 400 cc büyük mü acaba, doktora 350 filan mı desem diyodum ama 400 cc taktıranların fotosunu gördüm burada gayet güzel duruyor.
Evet,takip ettiklerim yapın ayarları. Sadece sizin takip ettiğiniz kişiler görürKizlar aticam foto yalniz ben bu gizlilik icin, tum şıkları takip ettiklerim mi yapicam ?
Merhaba 1 hafta sonra bende 400 cc kas altı taktırıcam uygun bir fotoğrafınız varsa rica etsem bana da atarmısınızYa guzel zaten ama beni tatmin etmedi sadece yoksa eskisine gore cok cok iyidir tabii ki ama beklentim yuksekti sanirim.
Boy ve kilonuz kaçtı acaba?Kizlar merhaba ben 31 temmuz ameliyat oldumm 400 cc HP mentor mrk.
Ödem agri sizi hersey gecti yalniz bunlar gözüme baya baya kuculmus geliyolar artk. Ameliyattan sonra 2 3 kg vermisim acaba ondan mi bilemedim. Masaj hic yapmadim sertligi ve dolgunlugu yerinde ama bu kadar kuculecegini tahmin etmedim. Ortadaki ayriklik gene cikmaya basladi belirginlesti iyice, silikondan onceki gibi. Gogus kafesim genismis dr 450 de koysam bi fark olmicakti ki ilk etapta almadi zaten dedi. 2. Ameliyati istiyorum 1 2 sene sonra dedim 600 e kadar koyabilirsin dedi. 500den fazla koyacagim kesin dedim. Ben öyle aman dogal olsun 100 metreden silikon oldugu anlasilmasin kafalardan degilim. Yapiyorsam degecek derim. Ben dedikce kücülüyor yahu. Sutyenlemi yatsam acaba cok ayrik cunku yani eskisi gibi, napim ben ? Tesekkur ederim
Kizlar merhaba ben 31 temmuz ameliyat oldumm 400 cc HP mentor mrk.