400 cc ufakmis ki :(

Burcu-Mila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
34
12
34
Kizlar merhaba ben 31 temmuz ameliyat oldumm 400 cc HP mentor mrk.
Ödem agri sizi hersey gecti yalniz bunlar gözüme baya baya kuculmus geliyolar artk. Ameliyattan sonra 2 3 kg vermisim acaba ondan mi bilemedim. Masaj hic yapmadim sertligi ve dolgunlugu yerinde ama bu kadar kuculecegini tahmin etmedim. Ortadaki ayriklik gene cikmaya basladi belirginlesti iyice, silikondan onceki gibi. Gogus kafesim genismis dr 450 de koysam bi fark olmicakti ki ilk etapta almadi zaten dedi. 2. Ameliyati istiyorum 1 2 sene sonra dedim 600 e kadar koyabilirsin dedi. 500den fazla koyacagim kesin dedim. Ben öyle aman dogal olsun 100 metreden silikon oldugu anlasilmasin kafalardan degilim. Yapiyorsam degecek derim. Ben dedikce kücülüyor yahu. Sutyenlemi yatsam acaba cok ayrik cunku yani eskisi gibi, napim ben ? Tesekkur ederim

ben daha ameliyat olmadim ama benimde ortasi ayrik. cok üzüldüm böyle olmasina:110: ben birazda olsa ortasi birlesir saniyodum off bu beni cok rahatsiz ediyo:KK43:

Kilo verirseniz göğüsleriniz daha büyük görünür. Misal ben gögüs ameliyatından sonra bel Lipo ve karın germe yaptırınca gögüsöalto bedenim daha daraldığı ufaldıgı için göğüsler daha ön plana çıkmıştı :KK66:
Merak ettim,bir fotonuzu atarmısınız özelden veya albüm yaparak. O zaman daha net yorum yapabiliriz aslında.
Gögüs ayrıldığı yapısal biraz. Ama protezin çapı be yüksekliği büyüdükçe tabi gögüs arasıda biraz daha kapanır ama bunun sınırı var. O sınırı geçerse protezin kenarlarını hissedersiniz..

Ödem agri sizi hersey gecti yalniz bunlar gözüme baya baya kuculmus geliyolar artk. Ameliyattan sonra 2 3 kg vermisim acaba ondan mi bilemedim. Masaj hic yapmadim sertligi ve dolgunlugu yerinde ama bu kadar kuculecegini tahmin etmedim. Ortadaki ayriklik gene cikmaya basladi belirginlesti iyice, silikondan onceki gibi. Gogus kafesim genismis dr 450 de koysam bi fark olmicakti ki ilk etapta almadi zaten dedi. 2. Ameliyati istiyorum 1 2 sene sonra dedim 600 e kadar koyabilirsin dedi. 500den fazla koyacagim kesin dedim. Ben öyle aman dogal olsun 100 metreden silikon oldugu anlasilmasin kafalardan degilim. Yapiyorsam degecek derim. Ben dedikce kücülüyor yahu. Sutyenlemi yatsam acaba cok ayrik cunku yani eskisi gibi, napim ben ? Tesekkur ederim
Bende öyle yaklasık 1 ay once amelıyat oldum 300 cc mentor kas altı konuldu günden güne kuculuyor gibi hissediyorum ama emın ol öyle durmuyor zayıfım gerçi bunlar bıle kocaman duruyormus dısarıdan bakıldığında göz alışıyor ondan olması gerek

Bende öyle yaklasık 1 ay once amelıyat oldum 300 cc mentor kas altı konuldu günden güne kuculuyor gibi hissediyorum ama emın ol öyle durmuyor zayıfım gerçi bunlar bıle kocaman duruyormus dısarıdan bakıldığında göz alışıyor ondan olması gerek
Asil benim 1 aylikken tam istedgim gibiydi tatildeydim ve her dk gözümün onundeydi. Acaba bende mi cok alistim bilemiyorum ama 2. Ameliyat gorunuyor bana sankim

Asil benim 1 aylikken tam istedgim gibiydi tatildeydim ve her dk gözümün onundeydi. Acaba bende mi cok alistim bilemiyorum ama 2. Ameliyat gorunuyor bana sankim
Gözün alışmışta olabilir. Ben de 400 cc büyük mü acaba, doktora 350 filan mı desem diyodum ama 400 cc taktıranların fotosunu gördüm burada gayet güzel duruyor.

Boy ve kilonuz kaçtı acaba?

merhaba öncelikle biz arkadasımla silikon taktırmaya karar verdik o dün ameliyat oldu ben cuma günü olucam arkadasım cok zayıf ama doktor ona 325 cc mentor marka yuvarlak silikon taktı dün ameliyattan cıktıgında cok agrısı vardı bugun iyi taburcu oldu evinde dinleniyor ben 350 cc yuvarlak yaptırmayı dusunuyordum ama arkadasıma 325 cc takınca kararsız kaldım kızlar 68 kiloyum boyumda var 1.70 falan sizce kac cc taktırmalıyım ?? ben abartı olmasın ama buyuk olsun istiyorum

Merhaba bende 26sinda ameliyat olacagim. Benim goguslerim baya ayrik ve maalesef onu duzeltmenin bir yolu yok. Ama HP yerine moderate veya moderate plus silikonlar daha genis capli oluyor. Biraz da olsa arayi kapatabilir. Bir de doktorum benim dekolte bolgeme yag enjeksiyonu yapacak daha dolgun gozuksun o kisim diye. Oncesi ve 3 boyutlu programdakini halinin fotograflarini ekledim. Izlemeye alirsaniz gorebilirsiniz.

X