- Konu Sahibi Burcu-Mila
-
Umarım dediğiniz gibi olur. Doğrudur Çıkarmam sütyeni sadece 3 5 saniyelik bi kendini bıraksa bile rahatlatıyo az da olsa.. artık sinirlenmeye huzursuzlanmaya başlıyorum çünkü oturacak yatacak yer bulamıyorum evde. Oda oda geziyorum. Sabrediyorum geçecek elbet.. ağrısın istediği kadar ama şu gerilme olmasa.. yırtıldı yırtılacak sankiİlk 4 gün dediğiniz gibi oluyor. Yine de sütyeni çıkarmamaya çalışın. Bir iki dakikadan bir şey olmaz ama.. O sütyen cidden en az 1 ay takılmalı. O kadar güzel yerleştiriyor, şekillendiriyor memeleri.. Kolları kaldırmak benim 2 haftadan fazlamı almıştı. Dediğim gibi ilk 4 günü, taş çatlasa 7 günü atlatınca rahatlayacaksın epey..
Ben sabahları ağlıyordum. Bir süre sonra sadece sabahları ağrın olacak. Sabret, sonunda çok güzel memişlerin olacak.Umarım dediğiniz gibi olur. Doğrudur Çıkarmam sütyeni sadece 3 5 saniyelik bi kendini bıraksa bile rahatlatıyo az da olsa.. artık sinirlenmeye huzursuzlanmaya başlıyorum çünkü oturacak yatacak yer bulamıyorum evde. Oda oda geziyorum. Sabrediyorum geçecek elbet.. ağrısın istediği kadar ama şu gerilme olmasa.. yırtıldı yırtılacak sanki
Merhaba 4. Günü bitirdim bugun çok şükür evet sabah uyandığım da sadece ağrım oldu,yataktan doğrulurken yani. Çünkü bi kaç saat neredeyse yatar pozisyonındaydılar. Kalkınca da öne baskı oluyo haliyle. Ama gün içinde bi ödemler çoğaldı bi azaldı. sanırım yarın daha da azalır bu. Benim yarı kas altı ve protezlerim büyük sanırım bundan zorladı beni baya.. bende bir an önce bitsin istiyorum.. bakalım..Çok geçmiş olsun. Kaç güne bu zorlu günler geçiyor?? Mesela burun ameliyatında tampon çıkana kadar2-4 gün.
Merhaba tesekkür ederim, ben de yıllar boyu araştırdım okudum randevulara gittim, çoğunlukla boyut konusunda pek içime sinmiyolardı. Hep 350 cc nin altı konuşulurdu.. o yüzden fiyattan ziyade boyut önemliydi. Benim doktorum Alper Mete Uğurlu. İst bakırköy de özel Estetica hastanesinde görüştük levent de ameliyat oldum. Herşey dahil 6.650 tl baya pazarlık yaptık tabii ik fiyatı 9 bin demişlerdiMerhabalar Gecmis olsun Hangi Dr. A ne kadara oldunuz bende devlet hastanesi araştırıyorum ama istediğim gibi bir hastanede bulamadım henuz
Hayır boyum uzun da değil 1 64 - 52 kiloyumgeçmiş olsun.400 cc olmasının nedeni ne boyunuz mu uzun omuzlarınız mı geniş? inşallah zamanla yerine oturur.Benim de 10.günüm ilk günler ağrıdan duramıyordum şimdi sadece biraz baskı var.Bana da 325 cc mentor kas altı takıldı.Yataktan doğrulurken acı çekmemek için önce dizinizden güç alıp bir ayağınızı yere sağlam basarak doğrulursanız daha iyi oluyor.Bu ameliyat sonrasında günlük birçok işimizde göğüs kasını kullandığımızı farkettim.Kapının kolunu açarken bile ağrı oluyordu ilk günler.Bence bir ay sonra bugünleri hatırlamayacağız bile.inşallah .)
9 binden 6.650 ye düşünmüşler demekki bu ameliyatin maximum ederi 7.000 tl kimden ne koparabilirlserseMerhaba tesekkür ederim, ben de yıllar boyu araştırdım okudum randevulara gittim, çoğunlukla boyut konusunda pek içime sinmiyolardı. Hep 350 cc nin altı konuşulurdu.. o yüzden fiyattan ziyade boyut önemliydi. Benim doktorum Alper Mete Uğurlu. İst bakırköy de özel Estetica hastanesinde görüştük levent de ameliyat oldum. Herşey dahil 6.650 tl baya pazarlık yaptık tabii ik fiyatı 9 bin demişlerdi
Elbette öyle. Protezlerin fiyatı aynıdır dolar yükselip düşerse değişir demişti bi dr arkadaşım. O nedenle memenin pazarlığı olmaz demeyin sonuna kadar gidin9 binden 6.650 ye düşünmüşler demekki bu ameliyatin maximum ederi 7.000 tl kimden ne koparabilirlserse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?