- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.541
selam arkadaşım. Sydney de şu an sabah 10:14 Hamilesin galiba ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin. Ben de beklemedeyim.16 şubat dondurulmuş embriyo transferim oldu.27 Şubat test tarihim yarı korku yarı heyecan ve umutla bekliyorum işte. Bu arada bu 4. denemem inşallah son olur
yok tatlım, hamileyiz totemi başlattık, ayrıca benim avatarımı erkek isteyenler seçsin diye bir de avatar totemi yaptık, baktık zaman geçmiyor, böyle şeylerle hem mutlu oluyoruz, hem de totemler işe yarar diye umutlanıyoruz işte.
Yüce Rabbimiz Ol desin ve testin inşallah pozitif çıksın. pozitifliği elden bırakma canım, zamanı geldi ise olacaktır. Hayırlısı olsun,
volincim , tablomuza bakarsan bizlerle ilgili durumlarımızı, yaş , deneme vs görebilirsin, mesela ben: 2 donmuşum var. tek tek biriktiriyorum nerdeyse, 2 kez transfer oldum , biri negatif, diğeri kimyasal gebelik idi. ben ilk transferi saymıyorum aslında , endometrium (bebişin yatağı çok ince idi), 5, 7 mm idi,
şimdi bir kaç tane daha biriktirip transfer olacağım inşallah......
Yazmışsın canım çok pardon yeni gördüm mesajını...
Canım ben hiç bir zaman pes etmedim etmeyeceğimde. Evrene iyi mesajlar gönderirsen iyi şeyler olur. İçinden ne geliyorsa onu yap. Ilerde keşke bunuda yaptım dememek için. Ben bahçesi Fulya'ya gidiyorum. Istersen sende orayı bir düşün. Bu yıl bizim olacak . Bebişlerimiz dünyaya gelecek inşallah
Gulluuuuuu canim tebrikler..39 pozitif... benim 7,36 ile basladi yirmi gundur artti 1923 oldu..insallah senin degerlerin yuzde yuz artar da biran once hamisliginin keyfini yasarsin...saglikla kucagina almak nasip olsun insallah....
alisaliiiiissssss.....yakaladin beni.....canim benim Allah sende razi olsun...insallah o iki yuminle ikizlerin olsun...amin......uyandim iste....sonra kitabimi aldim elime...ama once bir bakayim dedim ve sen burdasin.....canm arkadasim...bana guc veriyorsun....
volin canim insallah senin de hayirli haberlerini aliriz....fazla kaygili olma keyfine bak...insallah bebislerin sana gelsinler...simsii tutunsunlar....saglikli bebeklere kavusasin..amin...
Evet simdi donduk eve izmir mugla arasi 3 saat git gel 6 saat yoll ancak paylasiyorum.
Birilerinin beni unutmamasi cok duygulandirdsaol cmas1 cim..i
Yupppiiii dr. Bhcg min 39 oldugunu soyledi ama sevinme dedi daha coook var dedi zaten butun gun aglamaktan
Helak oldum ama simdi daha umutlu bakiyorum ..
o kadar uzulmustum ki esimi de coook uzdum insaallah sonumuzda hayirli olur..Rabbim bu yolda cabalayan
bizlere yardimci olsun
Evet simdi donduk eve izmir mugla arasi 3 saat git gel 6 saat yoll ancak paylasiyorum.
Birilerinin beni unutmamasi cok duygulandirdsaol cmas1 cim..i
Yupppiiii dr. Bhcg min 39 oldugunu soyledi ama sevinme dedi daha coook var dedi zaten butun gun aglamaktan
Helak oldum ama simdi daha umutlu bakiyorum ..
o kadar uzulmustum ki esimi de coook uzdum insaallah sonumuzda hayirli olur..Rabbim bu yolda cabalayan
bizlere yardimci olsun
HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH .
KIZLAR CUMA GÜNÜ DUA ÇOK ÖNEMLİ
CUMA VAKTİ DUA VAKTİ.
Ey güzel Allahım şu cuma günü bu topikde ki arkadaşlarımın ellerini boş bırakma dualarını kabul et yarabbim .Cennet kokulularını erkenden yolla güzel ALLAHIM. Bizi annelik duygusunu tatmak dan geri bırakma Yüce Rabbim.
AMİN ..
İnşallah canım.. Ben de dua edicem senin ve bebeğin için...Ve hepimiz için...Hepinize hayırlı cumalar diliyorum Cmas canım bugün 14:30 da randevum var inşallah güzel haberlerle dönerim gerçi hastaneden eve dönmeyeceğim görümcemlere gideceğim eşimin telefonundan yazarım haberleri
hepinize hayırlı cumalar diliyorum cmas canım bugün 14:30 da randevum var inşallah güzel haberlerle dönerim gerçi hastaneden eve dönmeyeceğim görümcemlere gideceğim eşimin telefonundan yazarım haberleri
HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH .
KIZLAR CUMA GÜNÜ DUA ÇOK ÖNEMLİ
CUMA VAKTİ DUA VAKTİ.
Ey güzel Allahım şu cuma günü bu topikde ki arkadaşlarımın ellerini boş bırakma dualarını kabul et yarabbim .Cennet kokulularını erkenden yolla güzel ALLAHIM. Bizi annelik duygusunu tatmak dan geri bırakma Yüce Rabbim.
AMİN ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?