Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çıtır kızlar ve yeni gelen çıtırlar

hemen hergün okuyorum sizleri, Allahın elinize verdiği kuvvet daim olsun, maşallah ne çok yazmışssınız, şimdi böyle olunca benim durum şu oluyor, okuyorum okuyorum dur bu arkadaşa cevap yazayım diyorum, sonra okumaya devam edeyim sonra yazarım diyorum derken öncekileri kaybediyorum , yani yani vallahi tek tek yazamıyorum sizlere.... o yüzden öncelikle toptan herkese kolaylıklar diliyorum.. sonra aklımda kalanlara biraz cevap yazayım , bakalım ne kadar becerebileceğim,

şu anda cmas1 i merak ettiğimden önce ona sesleneyim, cmas1 cim sanırım hepimiz fazla vesvese yaptık , değerin devamlı olarak yüzde 50 nin üzerinde artı, bu da cmas1 den cmas2 nin geldiğinin habercisi diyorum, . bebiş cmas2 geliyor tatlım , bilmem anlatabildim mi.

selcankerem ciğim bebişine ve sana sağlık diliyorum, maşaalhh ikinize de. güzel haberlerinin daim olsun şekerim
güzbahar tedavinin heyecanı hiç bitmesin, sonucu muhteşem olsun. Muhteşem deyince , ben MUHTEŞEM sÜLEYMANI DOĞURACAĞIM bilginiz olsun, azıcak çatlak breezeyimiz bilir, pufy mihrimah sultanı , breezey de rüstem paşayı doğuracaktı en son, karışık bir akrabalık dünürlük planlamıştık amma breezey hesabı karıştırdı, neyse eskileri okuyanlar bilir uzatmayalım.... sen zaten okumuştun şeker.

zeytun sonucunu kaçırdım mı, meraktayım
cedrus bebişini görmeni bekliyorum, inşallah güzel sonuçla dönersin
elif nerelerdesin
ümmüseleme ve duovacım bilginiz vardı, maalesef adet oldum, yani bebiş yok, belki diyordum ağrım vardı ama olmadı, sabah doktordayım, foilkül var mı bakacağız..

tutku nerelerdesin, umarım iyi haberle döneceksin.
tablodaki diğer arkadaşlarım ve yeni gelen şen şakrak tatlı arkadaşlarım zamanla sizleri de tanıyacağım, umarım hepinizin hayırlı gelişmelerine şahit olacağız. sevgiyle kalın ve en kısa zamanda bebişlerinize kavuşun :nazar::nazar::nazar: .:54::54::49::49::49: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: önce maşallah sonra öptüm sonra hamilesiniz ve bebişler gelmiş , beğeninize sundum

selam arkadaşım. Sydney de şu an sabah 10:14 Hamilesin galiba ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin. Ben de beklemedeyim.16 şubat dondurulmuş embriyo transferim oldu.27 Şubat test tarihim yarı korku yarı heyecan ve umutla bekliyorum işte. Bu arada bu 4. denemem inşallah son olur:16:

yok tatlım, hamileyiz totemi başlattık, ayrıca benim avatarımı erkek isteyenler seçsin diye bir de avatar totemi yaptık, baktık zaman geçmiyor, böyle şeylerle hem mutlu oluyoruz, hem de totemler işe yarar diye umutlanıyoruz işte.

Yüce Rabbimiz Ol desin ve testin inşallah pozitif çıksın. pozitifliği elden bırakma canım, zamanı geldi ise olacaktır. Hayırlısı olsun,

volincim , tablomuza bakarsan bizlerle ilgili durumlarımızı, yaş , deneme vs görebilirsin, mesela ben: 2 donmuşum var. tek tek biriktiriyorum nerdeyse, 2 kez transfer oldum , biri negatif, diğeri kimyasal gebelik idi. ben ilk transferi saymıyorum aslında , endometrium (bebişin yatağı çok ince idi), 5, 7 mm idi,

şimdi bir kaç tane daha biriktirip transfer olacağım inşallah......

yok tatlım, hamileyiz totemi başlattık, ayrıca benim avatarımı erkek isteyenler seçsin diye bir de avatar totemi yaptık, baktık zaman geçmiyor, böyle şeylerle hem mutlu oluyoruz, hem de totemler işe yarar diye umutlanıyoruz işte.

Yüce Rabbimiz Ol desin ve testin inşallah pozitif çıksın. pozitifliği elden bırakma canım, zamanı geldi ise olacaktır. Hayırlısı olsun,

Çok Güzelmişşş... Bak bana da snin için Allah söyletti..YouTube da yanılmıyorsam bir bayan biz yaşlarda sayfalar dolusu I am Pregnant now(Şimdi Hamileyim) diye yazmış. Ve hamile kalmış.. Superrrr superrr.:46: Ben de pozitif olmaya çalışıyorum.Çünkü Burada hava hala yaz 25-30 derece bu da insanı etkiliyor..Senin son durumun nedir arkadaşım sormamda sakınca yoksa...

volincim , tablomuza bakarsan bizlerle ilgili durumlarımızı, yaş , deneme vs görebilirsin, mesela ben: 2 donmuşum var. tek tek biriktiriyorum nerdeyse, 2 kez transfer oldum , biri negatif, diğeri kimyasal gebelik idi. ben ilk transferi saymıyorum aslında , endometrium (bebişin yatağı çok ince idi), 5, 7 mm idi,

şimdi bir kaç tane daha biriktirip transfer olacağım inşallah......

Yazmışsın canım çok pardon yeni gördüm mesajını...

Yazmışsın canım çok pardon yeni gördüm mesajını...

tatlım ben de izmirde yaşıyorum veeeee burada da hava çok güzel , yaaa... hem sana yazıyorum, hem de yumurtalık rezervi az topiğinde yazıyorum şu an..... kaç gündür 2 topiğe de yazamamıştım, biraz da haberim yok bu ara....

cmaasssssssss

bu saatte (kızlar saat gecenin 02.00 si, yani) sen niye ayaktasın,,,,, o bebiş büyüyecek, hadi hemen yatağa......:40::40::40:

Canım ben hiç bir zaman pes etmedim etmeyeceğimde. Evrene iyi mesajlar gönderirsen iyi şeyler olur. İçinden ne geliyorsa onu yap. Ilerde keşke bunuda yaptım dememek için. Ben bahçesi Fulya'ya gidiyorum. Istersen sende orayı bir düşün. Bu yıl bizim olacak . Bebişlerimiz dünyaya gelecek inşallah

:49::49::49:insallah

Gulluuuuuu canim tebrikler..39 pozitif... benim 7,36 ile basladi yirmi gundur artti 1923 oldu..insallah senin degerlerin yuzde yuz artar da biran once hamisliginin keyfini yasarsin...saglikla kucagina almak nasip olsun insallah....
alisaliiiiissssss.....yakaladin beni.....canim benim Allah sende razi olsun...insallah o iki yuminle ikizlerin olsun...amin......uyandim iste....sonra kitabimi aldim elime...ama once bir bakayim dedim ve sen burdasin.....canm arkadasim...bana guc veriyorsun....
volin canim insallah senin de hayirli haberlerini aliriz....fazla kaygili olma keyfine bak...insallah bebislerin sana gelsinler...simsii tutunsunlar....saglikli bebeklere kavusasin..amin...

Gulluuuuuu canim tebrikler..39 pozitif... benim 7,36 ile basladi yirmi gundur artti 1923 oldu..insallah senin degerlerin yuzde yuz artar da biran once hamisliginin keyfini yasarsin...saglikla kucagina almak nasip olsun insallah....
alisaliiiiissssss.....yakaladin beni.....canim benim Allah sende razi olsun...insallah o iki yuminle ikizlerin olsun...amin......uyandim iste....sonra kitabimi aldim elime...ama once bir bakayim dedim ve sen burdasin.....canm arkadasim...bana guc veriyorsun....
volin canim insallah senin de hayirli haberlerini aliriz....fazla kaygili olma keyfine bak...insallah bebislerin sana gelsinler...simsii tutunsunlar....saglikli bebeklere kavusasin..amin...

cmas2 gelecek ona göre diyorum, ve 9 ay tependeyim, geceleri burda yakalarsam seni kızarım ona göre,,, ben 2 günlük kimyasal yaşadım ne güzel heyecan yaşadım , (korktum ama çaktırmadım), oysa sen 20 gündür bunu yaşıyorsun, keyfini çıkar canikom, haa canın oturmak istiyorsa otur ama keyiften otur, sakın ha sakın steresden oturma ..... bu günlere bile gelemeyen arkadaşlarımız var, inan bu bile başarı şükredelim ve Allah daim kılsın diye dua edelim...
inan sizler de bana güç veriyorsunuz, yeni gelen arkadaşlardan da çok güzel moral verenler moral alanlar var, bu dayanışma ile inşallah hepimizin bebeği belki de bebekleri olacak.... tek gebeliklerden sonra inşallah sırada ikiz gebelikler vardır, topiğimiz biraz daha canlanır neşelenir ki yeme de yanında yat.... ilkönce sen ve cedrus haa bir de güllülgüllü yatsın , hamiş çıtırlarım benim

Evet simdi donduk eve izmir mugla arasi 3 saat git gel 6 saat yoll ancak paylasiyorum.

Birilerinin beni unutmamasi cok duygulandirdsaol cmas1 cim..i

Yupppiiii dr. Bhcg min 39 oldugunu soyledi ama sevinme dedi daha coook var dedi zaten butun gun aglamaktan
Helak oldum ama simdi daha umutlu bakiyorum ..

o kadar uzulmustum ki esimi de coook uzdum insaallah sonumuzda hayirli olur..Rabbim bu yolda cabalayan
bizlere yardimci olsun :49:

tebrikkklerr canimmm... 39 iyii birr deger insallahh kat katt yukselecek canim.. hepp guzell haberlerinn gelsinn.. masallahh

HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH .

KIZLAR CUMA GÜNÜ DUA ÇOK ÖNEMLİ

CUMA VAKTİ DUA VAKTİ.

Ey güzel Allahım şu cuma günü bu topikde ki arkadaşlarımın ellerini boş bırakma dualarını kabul et yarabbim .Cennet kokulularını erkenden yolla güzel ALLAHIM. Bizi annelik duygusunu tatmak dan geri bırakma Yüce Rabbim.
AMİN ..

Evet simdi donduk eve izmir mugla arasi 3 saat git gel 6 saat yoll ancak paylasiyorum.

Birilerinin beni unutmamasi cok duygulandirdsaol cmas1 cim..i

Yupppiiii dr. Bhcg min 39 oldugunu soyledi ama sevinme dedi daha coook var dedi zaten butun gun aglamaktan
Helak oldum ama simdi daha umutlu bakiyorum ..

o kadar uzulmustum ki esimi de coook uzdum insaallah sonumuzda hayirli olur..Rabbim bu yolda cabalayan
bizlere yardimci olsun :49:

Canım tebrik ederim gözün aydın inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum Cmas canım bugün 14:30 da randevum var inşallah güzel haberlerle dönerim gerçi hastaneden eve dönmeyeceğim görümcemlere gideceğim eşimin telefonundan yazarım haberleri

CUMA VAKTİ DUA VAKTİ.

Ey güzel Allahım şu cuma günü bu topikde ki arkadaşlarımın ellerini boş bırakma dualarını kabul et yarabbim .Cennet kokulularını erkenden yolla güzel ALLAHIM. Bizi annelik duygusunu tatmak dan geri bırakma Yüce Rabbim.
AMİN ..

Amiiiinn!!:49::49::49:

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum Cmas canım bugün 14:30 da randevum var inşallah güzel haberlerle dönerim gerçi hastaneden eve dönmeyeceğim görümcemlere gideceğim eşimin telefonundan yazarım haberleri
İnşallah canım.. Ben de dua edicem senin ve bebeğin için...Ve hepimiz için...
:emir_bebek::nazar:

hepinize hayırlı cumalar diliyorum cmas canım bugün 14:30 da randevum var inşallah güzel haberlerle dönerim gerçi hastaneden eve dönmeyeceğim görümcemlere gideceğim eşimin telefonundan yazarım haberleri

hadi hayırlı haberler inşallah

dualarımız seninle cedrus

Gece gelmissin topige bende 2 gündür bakiyorum nerelerdesin diye, regl olmussun bende neler umut ediyordum hayirlisi diyelim. belkide simdi doktordasin güzel haberlerini bekliyoruz.

CUMA VAKTİ DUA VAKTİ.

AMİN ..

Aminn Yuce Rabbim

Kızlar ben geldim, cumanız hayırlı olsun… dualarımız kabul olsunnn… Rabbimmm 40 yaş topiğindeki tüm çıtırlar, kk daki tüm üyeler ve anne olmak isteyen herkes ANNE olsun desinnn inşallahhh…
herkesler nasılll.. gerçi nasıl olduğunuzu okuyorum, kafama not ediyorum fırsat bulunca yazacağım diye… ama…. İşler berbat… çook çoook yoruldum artık, inşallah yakında yeni çalışma arkadaşları alacağız, doğum iznindeki arkadaş dönecekte biraz da olsa normale döneceğiz… valla sekiz kişinin işini 3,4 kişi yapınca geriye bizden sadece posa kalıyor akşama…
Doğum günümü kutladığınız ve güzel dilekleriniz, dualarınız için çoook çoook teşekkür ederimmm… o duaların hepsine amiiin diyoruuum… hepinizi çoook seviyorum ve çoook öpüyorum…..herkesii….
Alıntılı yazamıyorum kızlar halim ortada hemen yazıp çıkacam, ama keyifli yazamasam da keyifle okuyorum sizi, (rapor okumam lazım, şu dosyayı inceleyeyim deyip) ehhh ne yapayım bu kadarı da olsun artıkkkkk dimi ama… ben de insanımmm… dostlarımı çoook özledimmmm..
Alisalis, canım benim, tatil nasıl gitti, yazlıkta dinlenebildin mi… ah ah tatil burnumda tütüyorrr… bir iki haftaya bende izin alacağım ama sadece evde oturmak için, bir de rahat rahat sizlerle yazışabilmek için… o kadar özledim ki anında buraya yazabilmeyi yaşadıklarımı… bazen bir şey oluyor, ah bi yazabilsem şunu kızlara diyorum, etrafa bakıyorum, iş oluyor olmuyor, yazamıyorum… sinir oluyorum sonra… bazen akşamları geç yatayım biraz yazayım diyorum… ben yatmayınca kızım da yatmıyor… hadi abla sohbet edelim diyor… ona da kıyamıyorum… iş hayatına başladı artık.. yeni insanlar yeni ortamlar… stresi çok şimdiiii…
Ay kızlarrr… kızım beni öyle mutlu etti kii. Bana sürpriz doğumgünü hazırlamış, bir sürü mamalar hazırlatmış, misafitler çağırmış, annemleri, kardeşlerimi, yeğenlerimi ve sevdiğim dostlarımı… babasına da beni oyalama görevi vermişşş… ağladım ağladım ağladımmm resmen mutluluktan…ona da dedim rabbimin bana verdiği en güzel hediye sensin dedimmm. Evettt tabiî ki ben de anne omak istiyoruuum… çünkü kızımın ablasıyımmm… ama vallahi onu kendi çocuğum gibi seviyorummm… ay bu kadar benden bahsetmek yeter… ( gördünüz mü yazamaya yazamaya patlama yaşıyacağım yakında) ne olur kusura bakma alisimmmm… sana halini sorarken kendimi yazmışımmm…
Alisisimmmm, arkadaşııımmm… bu ay önce eşini sağlığına kavuştur inşallahhh, sonra da bu cıvıl cıvıl aylarda sen transferini yaptırıp bebeğine kavuş… bu arada hatırlıyorum tabbiiiii süleymanı doğuracağınııı.. arkadaşım gerçekten bu sene kimi duyuyorsam hep erkek anası olacakk… yani kısmetse inşallah senin süleymanda gelecek… ama boşver süleymanı son halini hiç tutmaddımmm… senin oğluşun merhametli olacak… anası gibi inşallahhhh.
Camsssım.. canım…. Zor yaşadıkların biliyorum ama sen hamişsinnn buna inan. İleriyi düşünmekten şimdi yaşadığına sevinemiyosunnn… yapma öyle ne olur… pozitif ol… bebğin şu an karnında, yaşama tutunmaya çalışıyor, seni tanımaya çalışıyor, böyle stresli anne olarak kendini ona tanıtmaaaa…

Güllü güllü maşallahhhhh… hamişsin arkadaşımmm… ne güzelllll… rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn inşallahhhh.

cedrus bugün kontrolünden harika haberlerle gelirsin inşallahhhh..kalp atışlarını dinlersinnn bebişinin… ben opudan çıktığımda yan tarafımda bir çift bebeklerinin kalp atışlarını dinliyorlardı… ben de onların bebeklerinin kalp atışlarını yattığım yerden dinledim. ne büyük bir mucize diye düşünmüştümmm… bu gün o mucizeyi sen yaşayacaksın inşalllahhh…
Ensuance… canım arkadaşım… tedavine başlıyorsun artık… bismillahir rahmanirrahimmm… rabbim bu tedavide bebeğine kavuşturacak inşallahhh… senin de gecen aydınlanacakkk… dışarısı cıvıl cıvıl ya bu teadavilerde bizde cıvıl cıvıl olup çicekleneceğiz umarımmm…
Elifooooo… ses ver artık, çoook özlediiim…
Selcan kerem, tatlı hamişim beniiim… yazdıklarını okudukça o kadar mutlu oluyorum kiii… arkadaşım kızın olsun senin inşallahhhhh… anası gibi güzel, fıstık gibi bir kız….
Nevser arkadaşım tatil bitmiş, güzel çalışmamaışsın ama ne diyelimmm… artık tatil yok, çook dinlendinnn çookkk… hadi çalışmayaaaa… iş başına….
Zeytunum, nasılsın canımmm… iş sıkıntıların ne oldu, aşılamanda iş stresine denk geldi, inşallah her şey yoluna girmiştir… çook da göremiyorum seniii…merak ediyorummm canım seni..
Acmila canım nasılsın, tedavin hayırlı olsun, hep dua edeceğim canımmm.. güzel haberlerini alacağız inşallahhh… sakın mutsuz olma… bir ohhh çekk. Ve kendini rabbime teslim ettt…. Bebeğin gelecek canım benim.. bu sefer gelecek…
Ummucum canım okul başladı, yoğunluk devam sanırım.. bu ayda yumurta takibi için istanbula gidecek misinnn… hadi bu ayda biriktir de artık transfere geç canım..
Duovam, İsviçreli çikolatam, mayısa az kaldı… ay havalarda harika.. inşallahhh sen tedavin biter bitmez kendiliğinden hamiş olursun, hiiiiç beklemedennn….
Zanork, kaderde kısmette ne varsa onu yaşıyoruz… ben de 40 yaşına girdiğim gün (evlendim, 72 liyim, 2012 de) evlendim iki senedir ikna etmeye çalışıyorum, 2 sene bir ileri 2 geri ne günler yaşadımmm… bugüne geldik… kızıyomuyum… çook… ama rabbim nasip etseydi daha önce ikna olurdu diyorum… o bebeğin ruhunu rabbim yarattıysa, kainatta (ruhların beklediği yede beni bekliyorsa) varsa elbet bana gelecek, elbet sana gelecek, hepimize gelecek… rabbim yeter ki ol desinnn.. kocana takılma artık… boş verrr… artık zamanı gelmiş olsun bu bahar bebişin annesine kavuşmak için ilk adımı atsınnnn….

alara14, alfabe, viyol kızlar sizler nasılsınız...
Adigee, Solutıon, volin, resignation, Sara 28, ismihan sultan, mamane ve diğer yeni gelen arkadaslar, topige hos geldiniz, umarim bu topikte pozitif haberlerimizi hep birlikte kutlarız....

Back