Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

her sefer yeni bir merkez yorucu oluyor ama iki seferden fazlada bir merkeze sans vermemek gerek bence:))) yasin cok ideal canim hic ara verme maddi olarak toparlaninca hemen start ver bence..

Ben bu yas isine cok takilmamak gerektigini dusunuyorum. Herkesin fizik yapisi ve gecmisi ayri. Kimi 25'inde bile sorunlu olabiliyor. Bu kafamizin tepesinde durmadan calisan zaman ve saat kavrami bence cok stres yapici. Ben basladigimda da yas deniyordu simdide ayni. Yani 35'den sonra gittimi herkes ayni havada. Ne bileyim biz bunu kafaya takinca negatif etkisi oluyor. Kafaya taksakda takmasakda olacagina varmiyormu sonunda. En iyisi morali bozmamak icin yas olayini unutmak. Benim bu ise basladigimda moralim cok iyiydi ozaman doktorlarin ne dedigi umurumda degildi. Simdi moralimi bozdular daha iyi mi oldu. Doganin takvimi mi var ki?

Yasanilan acilar hep ayni doktorlar once diger doktoru begenmiyor sonra sonuc negatif ise yasiniz diyerek isin icinden cikiyorlar.aslinda onlarin soylediklerini cokda takmamak gerekiyor ama iste insaniz negatif olunca yikiliyorsun.insallah hep birlikte mucadele edip basaricaz

Selam canım,
benim Hollanda Turkiye arası diyelim. Ama kendi evim Hollanda da. Tabiki burda yaptırmayı tercih ederim rahat ederim kendi evimde .Sen Hollanda daki başarı şansımı çok daha yüksek diyorsun. Ama bize 6 kere aşılamadan önce Tüp bebeğe başlanmaz dediler burda onun için gittik Turkiye ye.

aylarca cokk ilaclarr kullandim birsey anlamadim canim artik vitamin haric birsey kullanmiyorum.. biesteron melotonina branca ursulia dhea solgar Q10... balik yaglari ve daha aklima gelneyenler var hepsini biraktim..

Daha onceki tedavilerimde dhea cok iyi gelmisti tabi bunun yanidira psikolojide cok onemli ruhen ne kadar rahatsan o kadar iyi geliyor.

canım test yaptırdın mı? nasılsın? hayırlı haberler bekliyoruz inşallah!

cedrus senin dr. kontrolün bugün mü? inşallah kalp atışlarını görürsünüz meleğimizin!!!

Evet simdi donduk eve izmir mugla arasi 3 saat git gel 6 saat yoll ancak paylasiyorum.

Birilerinin beni unutmamasi cok duygulandirdsaol cmas1 cim..i

Yupppiiii dr. Bhcg min 39 oldugunu soyledi ama sevinme dedi daha coook var dedi zaten butun gun aglamaktan
Helak oldum ama simdi daha umutlu bakiyorum ..

o kadar uzulmustum ki esimi de coook uzdum insaallah sonumuzda hayirli olur..Rabbim bu yolda cabalayan
bizlere yardimci olsun

Son düzenleme:
hazırladığın listeye benide eklermisin

yaş 40 sorunu yok ama çocuğuda yok amh testi yaptırmadım çünkü doktorum gerek görmedi şu an beklemedeyim iyi bir doktor arıyorum

Biraz daha kendinle iligi bilgi vermen gerekiyor arkadasim, hangi hast. tedavi oldun, kac defa tüp denedin, doktorun kim, nerede oturuyorsun? cocugun varmi, bunun gibi birde tabloda AMH disinda diger testlerde var, tabloyu incelersen sende olan testleri ve özel bilgilerini verirsen ekleriz.

Sagolsun cmas yazdiginda, bende bugün test günün oldugunu ögrendim. degerin kat kat artsin bebegin saglikla gelsin diliyorum.

Siz Avusturalya da mi yaptiniz denemeleri? Nasil Turkiey gore kiyaslayinca?

Türkiye'de bir tek klinik gördüm ve burası orayı 10' a katlar. Ama olmayınca olmuyor işte.. Yalnız en son negatifimde,herkese çaresizliğimi anlattım. gerçekten çok ilgilendilir. Özel bir danışman benimle ücretsiz terapi yaptı. Doktorum rahimde biyopsi yaptı,Bu seferde farklı olarak Clexane enjeksiyon verdi. Birde hamile kalirsam bir recetem daha var onu da ozaman 3 ay kadar kullanacakmışım.Doktoruma çok stres olduğumu söylediğim zaman bana en çok hamile kalma oranının fakir ülkelerde olduğunu söyledi.Ve tek başına stres hiçbir zaman negatfi sonuç vermez. Olsa o ülkelerde stresin çok olduğunu vurguladı. Tabii değişik bakış açısı. Ancak doğal beslenmenin doğurganlık üzerinde etkili olduğunu düşünüyorum.Çoğu insan hayvansal gıdaları diyetinden çıkarıyor bu sebeple,ancak ne kadar doğru bilemiyorum...

Avusturalyayamı gelsem acaba:) Hollanda dayım bende, çok kotu hastanelerde hizmet bilgi sıfır denecek kadar az. Yada bana oyle denk geldi dicem ama ama genelde herkesin söylediği bişey. Bu kendi kendimize göbekten yaptığımız yaptığımız iğneyi yapamadı hemşire. O da son oldu zaten hemen Turkiye ye koştum ama orda da doktorlar olaya tamamen ticari baktıkları için, kimsenin söylediğine güven olmuyor valla.

Elbette siz de anne olabilirsiniz. Hepimizin, herkes kadar anne olma ihtimali var. Bunun gerçek olması için çabalıyoruz. Umut ediyoruz, elimizdekileri değerlendiriyoruz, doğru yolu bulmaya çalışıyoruz...

Haklısın..Türkiye'de benim yaptırdığım klinik negatif sonuç bilgisini benden telefonla alınca bir kere bile aramadı. Burada arayıp soruyorlar.Enjeksiyon olayı yurtdışında evet farklı ,ancak her semtin bir medical centerı var benim enjeksiyonlarımı oradaki doktora yaptırdık.Ancak şimdi Clexane enjeksiyonumu artık kendim yapıyorum.İnan heryer para tuzağı arkadaşım.Burada tek inandığım Avustralya'da tüp bebekdeki ilk araştırma ve geliştirmelerin yapılmış olması. Türkiyedeki klinikteki doktor,araştırmaları incelemek için Sydneye geldiğinden bahsetmişti.Önemli olan sen kendini nerede rahat hissedersen orada olmalı ve güvendiğin ellere teslim etmelisin kendini.Çünkü tedavi sürecinde bu rahatlığında önemli..Ben hiç araştırma yapmamıştı mesela Türkiyede kaldığım yere en yakın kliniğe gittim.Ancak Türkiyede başarıya ulaşmış ve doktoru ve klinikten memnun arkadaşlardan tavsiye alabilirsin. Eğer Avustralya da yaptırmak istersen Genea'yı tavsiye ederim:))

Allah yardımcın olsun. Doktora takılma. Kendince olumsuzluk ihtimaline karşı hem seni, hem kendini koruyor. Bahar da gelmiş memleketime. Bu bahar sen de meyveye dur inşallah.

zanork canlı selam,

ben topiğin gece kuşuyum, voline selam vereyim dedim ama o gitmiş, sen güzellik uykuna yatacakmısısın ama burdasın, hatlar mı karıştı kızlar...

Son düzenleme:
Günaydın. Uykucu seni. Ben de birazdan güzellik uykuma yatacağım. Kalıp eşlik etmek isterdim ama gözaltı torbalarından korunmam lazım

Yok arkadaşım sabah 7 de kalktım eşime kahvaltı hazırladım kahvaltımızı ettik .O işine gitti.Avustralya'da yerel saat şu an sabah 10:14 d. 9 saat ilerdeyiz Türkiyede:)))

zanork canlı selam,

ben topiğin gece kuşuyum, voline selam vereyim dedim ama o gitmiş, sen güzellik uykuna yatacakmısısın ama burdasın, hatlar mı karıştı kızlar...

selam arkadaşım. Sydney de şu an sabah 10:14 Hamilesin galiba ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin. Ben de beklemedeyim.16 şubat dondurulmuş embriyo transferim oldu.27 Şubat test tarihim yarı korku yarı heyecan ve umutla bekliyorum işte. Bu arada bu 4. denemem inşallah son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…