- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.521
Canım ben hiç bir zaman pes etmedim etmeyeceğimde. Evrene iyi mesajlar gönderirsen iyi şeyler olur. İçinden ne geliyorsa onu yap. Ilerde keşke bunuda yaptım dememek için. Ben bahçesi Fulya'ya gidiyorum. Istersen sende orayı bir düşün. Bu yıl bizim olacak . Bebişlerimiz dünyaya gelecek inşallah[/
Ne güzel olur bu yıl olsa ben yarın Kocaeli üniversitesine gideceğim orada ilk denemeden kalan bir embriyomuz var onu yeni bir tedavi ile elde edilecek embriyolarla birlikte denemek istiyorum kimbilir belki olur ve inşallah olur ve hepimizin istediği şekilde olur
her sefer yeni bir merkez yorucu oluyor ama iki seferden fazlada bir merkeze sans vermemek gerek bence:))) yasin cok ideal canim hic ara verme maddi olarak toparlaninca hemen start ver bence..
bence çeneniz düşmedi :) konuşmakta fayda var. Benim eşimde de DNA hasarı çok yüksek çıktı Kaan Aydosa gitmiştik Ankaraya orada tespit ettiler tedavi oldu inanılmaz iyileşme oldu (bu muymuş ne kadar basit bi çözümmüş meğer dedik!)test sonucunda. neyse nasılsa eşimin sorunu çözüldü diyerek Memorial'e gittik Semra hocaya da bu DNA hasar tespiti testinden bahsettik sonuçlarını gösterdik. Bu testlerin güvenilirliği tartışmalı dedi. sonra yeniden hıııım bu hoca süper hoca bilimsel yönü çok kuvvetli kesin çocuğumuz olur bu sefer dedik. Yumurtalarımın homojen büyümesi için hem baskılayıcı hem geliştirici ilaç kullandılar vs. 5. gün embriyosu oldu dediler ve transfer oldu amasonuç negatif.. Moralim bu en son denemeden sonra çok daha fazla bozuldu..Sonra Dr. Nur hanımla telefonda nedenlerini konuştuk. Yaşınız dedi yumurta kalitesi dedi gerisini dinlemedim zaten...
h.geldin arkadasim hollanda'dami yasiyorsun?
burda hersey cok farkli yuruyor turkiye ile kiyaslanamaz. amh testi pek yapilmiyor cunku onun sonucu tek basina pek birsey ifade etmiyor deniliyor. kanda baktiklari fsh birde enfeksiyon birde smear testi yapiliyor. belki burda farkli yuruyor ama basarisi yuzdesi hicte hafife alinmiycak kadar yuksek. tuaf degil mi?
aylarca cokk ilaclarr kullandim birsey anlamadim canim artik vitamin haric birsey kullanmiyorum.. biesteron melotonina branca ursulia dhea solgar Q10... balik yaglari ve daha aklima gelneyenler var hepsini biraktim..
canım test yaptırdın mı? nasılsın? hayırlı haberler bekliyoruz inşallah!
cedrus senin dr. kontrolün bugün mü? inşallah kalp atışlarını görürsünüz meleğimizin!!!
hazırladığın listeye benide eklermisin
yaş 40 sorunu yok ama çocuğuda yok amh testi yaptırmadım çünkü doktorum gerek görmedi şu an beklemedeyim iyi bir doktor arıyorum
Evet simdi donduk eve izmir mugla arasi 3 saat git gel 6 saat yoll ancak paylasiyorum.
Birilerinin beni unutmamasi cok duygulandirdsaol cmas1 cim..i
Yupppiiii dr. Bhcg min 39 oldugunu soyledi ama sevinme dedi daha coook var dedi zaten butun gun aglamaktan
Helak oldum ama simdi daha umutlu bakiyorum ..
o kadar uzulmustum ki esimi de coook uzdum insaallah sonumuzda hayirli olur..Rabbim bu yolda cabalayan
bizlere yardimci olsun
Siz Avusturalya da mi yaptiniz denemeleri? Nasil Turkiey gore kiyaslayinca?
Türkiye'de bir tek klinik gördüm ve burası orayı 10' a katlar. Ama olmayınca olmuyor işte.. Yalnız en son negatifimde,herkese çaresizliğimi anlattım. gerçekten çok ilgilendilir. Özel bir danışman benimle ücretsiz terapi yaptı. Doktorum rahimde biyopsi yaptı,Bu seferde farklı olarak Clexane enjeksiyon verdi. Birde hamile kalirsam bir recetem daha var onu da ozaman 3 ay kadar kullanacakmışım.Doktoruma çok stres olduğumu söylediğim zaman bana en çok hamile kalma oranının fakir ülkelerde olduğunu söyledi.Ve tek başına stres hiçbir zaman negatfi sonuç vermez. Olsa o ülkelerde stresin çok olduğunu vurguladı. Tabii değişik bakış açısı. Ancak doğal beslenmenin doğurganlık üzerinde etkili olduğunu düşünüyorum.Çoğu insan hayvansal gıdaları diyetinden çıkarıyor bu sebeple,ancak ne kadar doğru bilemiyorum...
teşekkür ederim Bahçeci kliniğini bir arkadaşım da önerdi Fulyadaki ile bir görüşme de yaptık ama o zaman brüksel tüp ile ikisi arasında kararsız kalıp brükselde karar kıldık erkek infertilitesinde iyi demişlerdi. Ama sanırım hoca histereskopi ve laparoskopi vb. konularda iyi bana da histereskopi yapıldı belkide gereksizdi bilemem. Edindiğim deneyimlere göre "Hoca ya da merkez hangi konuda iyi ise o konuda sorununuz varmış gibi tedavi uyguluyor" yanılıyor da olabilirim bilmiyorum..Ben de sizin gibi anne olacağıma inanmak istiyorum ve dilerim Allah en kısa zamanda hepimize anne olma sevincini yaşatır ve bu bizim için çok hayırlı olur..
Avusturalyayamı gelsem acaba:) Hollanda dayım bende, çok kotu hastanelerde hizmet bilgi sıfır denecek kadar az. Yada bana oyle denk geldi dicem ama ama genelde herkesin söylediği bişey. Bu kendi kendimize göbekten yaptığımız yaptığımız iğneyi yapamadı hemşire. O da son oldu zaten hemen Turkiye ye koştum ama orda da doktorlar olaya tamamen ticari baktıkları için, kimsenin söylediğine güven olmuyor valla.
Canım ben hiç bir zaman pes etmedim etmeyeceğimde. Evrene iyi mesajlar gönderirsen iyi şeyler olur. İçinden ne geliyorsa onu yap. Ilerde keşke bunuda yaptım dememek için. Ben bahçesi Fulya'ya gidiyorum. Istersen sende orayı bir düşün. Bu yıl bizim olacak . Bebişlerimiz dünyaya gelecek inşallah[/
Ne güzel olur bu yıl olsa ben yarın Kocaeli üniversitesine gideceğim orada ilk denemeden kalan bir embriyomuz var onu yeni bir tedavi ile elde edilecek embriyolarla birlikte denemek istiyorum kimbilir belki olur ve inşallah olur ve hepimizin istediği şekilde olur
Ama annesi o ufaklık çok üşümüştür ki orada. Al onu ısıt, o da sımsıkı tutunsun sana inşallah. Sonra gel bizede, biz de Kocaeli' ne taşınalım topik olarak
Arkadaşlar herkese günaydın ben ayın 21 ine uyandım bile...:)))
Evet simdi donduk eve izmir mugla arasi 3 saat git gel 6 saat yoll ancak paylasiyorum.
Birilerinin beni unutmamasi cok duygulandirdsaol cmas1 cim..i
Yupppiiii dr. Bhcg min 39 oldugunu soyledi ama sevinme dedi daha coook var dedi zaten butun gun aglamaktan
Helak oldum ama simdi daha umutlu bakiyorum ..
o kadar uzulmustum ki esimi de coook uzdum insaallah sonumuzda hayirli olur..Rabbim bu yolda cabalayan
bizlere yardimci olsun
Günaydın. Uykucu seni. Ben de birazdan güzellik uykuma yatacağım. Kalıp eşlik etmek isterdim ama gözaltı torbalarından korunmam lazım
zanork canlı selam,
ben topiğin gece kuşuyum, voline selam vereyim dedim ama o gitmiş, sen güzellik uykuna yatacakmısısın ama burdasın, hatlar mı karıştı kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?