- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.501
Yeni gelen arkadaslar topige hos geldiniz, umarim bu topikte pozitif haberlerinize tebrik yazilarini yazalim, sansiniz bol yolunuz acik olsun.
canim esinde psikolojik olarak sikintili donemlerden gecmis ne yapsin demekki etkilendi... tup bebek sizin icin cok uygun olur esinin epilepsi sikintisinida belirtirseniz en uygun en sorunsuz embriyo seciliyormus.. benim esimde kucukken menenjit gecirmis bazen sinirli oluyor ama anlik bi sinir on dk ya geciyor pisman oluyor:)) gerci benim dengemi bozdu bazi donemlerde... onceden cok aglardim artik umursamiyorum oda biraz daha kendini toparladi degerimi anladi... bende bunca sikinti arasinda birseyleri saklamayi tabulari uygun gormuyorum zaten artik birseyleri asmisiz... donasyon topigini pek okumuyorum etkilenmek istemiyorum zaten o isinde garantisi yok...
Allah izin, güç kuvvet verdi mi çözümsüz hiç bir şey yoktur bana göre. Bizimkiler aşılmayacak şeyler değildi. Haklı elbette etkilenmekte ama bu 5 yılımıza maloldu. 5 yıl önce ben daha gençtim, eşim daha gençti. Üstelik, evlenmeden önce sorun çıkabileceğini öğrenmiştim ve eşimle de konuşmuştuk. O zaman tedavisine bakarız deyip sonra yan çizmesi kızdırdı beni.Yoksa etkilenmesinde bir sorun yok. Ayrıca civciv çıktığı yumurtayı beğenmez, mutlaka bir şeyimizi eleştirecek. Yaş olmasa boy, kilo, ten rengi vs. İnsanları kabul etmeyi bizden başlayarak öğrenecek çocuk. Doğru şekilde izah edildiğinde zorlansa da kabul edecektir. Araştırdığım kadarıyla epilepsi genetik bir rahatsızlık değil. Her an herkeste ortaya çıkabilen bir sorunmuş. Yine de hatırlattığın için sağol. Onun evraklarını da göstereyim doktora.
Darısı hepimizin başına inşallah. Hepimiz mucizeyiz. Ve bizi dünyaya getirenler de. Ve bizden dünyaya gelecekler de. E haydi, silin gözünüzün yaşını, iş başına
Allah analı babalı büyütsün onun hasreti bitmiş ne güzel darısı bizim başımıza bu sene anne olacaz hayırlısıyla inanıyorum ben
Ben gonal-f kullandim 7 yumurta toplandi.3 adet blastosist elde edildi.Bu arada Avustralya'da igneleri klinik veriyor
canım ben puregon kullandım iki defa birinde direk 0 sonuc aldım diğerinde tedavim döllenme olmadığı için iptal edildi...
diğer tedavilerimde gonolf kullandım ve hep 100 civarı kimyasal kan sonuçlarım oluştu.. gonolf de daha iyi tapkiler veriyor vücudum.. herkezde değişiyor demekki.
canimm kac yasindasin neden umutsuzsunki.. hep iyi yerlere gitmissin aslinda benimde bes defa negatifim var.. seninle ayni donemde son negatiflerimizi almisiz.. ben simdi Aret Kamarda 6. denemeye basladim bu hafta ama raporlu basladim.. Aret bey yumurta rezerv sorunu olanlarda iyi denildi gittim ilk kez bakalim ne olacak hayatim... hakkimizda hayirlisi..
Geçmiş olsun. İnşallah sıran gelmiştir, sen de giderirsin evlat hasretini. Erkek infertilitesi için adını en sık duyduğum yer Bahçeci malesef. Burada komşum da geçen yıl Bahçeci' de tedavi gördü. Umut' a geldiler, Anadolu yakasına. Şimdi ben de oraya gidiyorum. Komşumun da sorunu morfoloji bozukluğu ve sperm hareketsizliği idi. Yaş sorununu doktorlar burnumuza soksa da ben çok ciddiye almıyorum açıkçası. Üstelik 23 yıl sigara içmiş, hayatında spor yapmamış birisi olarak. Stres boyumdan uzun... Ama anneannem (çocuklarına ve torunlarına inat) 60 yaşına kadar periyod gördü. Rahim sarkmasından dolayı 72 yaşında ameliyat olduğunda doktor hala yumurtlamaya çalışıyor demiştiAnnem de 43 yaşında menapoza girmesine rağmen kocasıyla gözgöze gelse hamile kalırdı. Kaç kürtaj yaptırdığını unutmuş O yüzden biraz takviye ile bizim de anne olabileceğimize inancım büyük. Sadece doğru yer, doğru zaman... Ve Allah' ın izni (Amin)
hosgeldin cnm.. dort tedaviden sonra esindeki sikintininda anlasilmasi cok uzucu.. canim sikinti erkekteyse belli bir asamadan sonra zaten otomatikmen cift tarafli oluyor.. yillar gectikce bizimde yumurta rezervimiz azaliyor.. insallah bu denemende bebisine kavusursun.. kac yildir tedavi goruyorsun..
canim benim eski merkezimde igneleri kendi veriyordu doktoru uyariyordum gonolf diye...Evet her vucut degisik iste onu kesmetmeye basladim. Doktora gittiginde ne duserse sansina oluyor mesela. Bence menogon berbat mesela? gonal -f hic kullanmadim. Aslinda bu igneleri veren doktorlarin farki bilmesi ve kisiye gore vermesi gerekmezmi? Bizmi deneme yanilmayla bulucaz. Her denemede birsey ogrenirsek kac tana tup yapicaz boyle.
aslında umutlu olmayı öğrenmek için buradayım :) yaşım 42 oldu (37 yaşında evlendim ) yumurta olduğu sürece deneyeceğiz tabii maddi ve manevi gücümüz oranında. Sizce aynı merkezde birkaç kez denemek mi yoksa her seferde yeni bir merkez mi daha doğru acaba
hepimiz hakkında hayırlısı olsun..
2014 ten bende çok umutluyum arkadaşım.
Rabbim her şeyin hayırlısını versin
Sagol canim insallah bu defa kavusurum bebegime allahhepimizin yardimcisi olsun .7 yildir ugrasiyorum biraz gec evlenme sonra is kariyer derken karar verfigimizde birkez dogal hamilelik oldu ancak dusukle sonuclandi sonrasida malum.bugun doktora gittim 4 yumurtam vardi martta hayirlisiyla tedavi baslayacak .dhea nin ysnisira simdi cuha cicegi yagi kapsulu aldim insallah yumurtalara iyi gelir umarim .sizler ekstra neler kullandiniz yumurta sayidini ve kalitesini artirmak icin
teşekkür ederim Bahçeci kliniğini bir arkadaşım da önerdi Fulyadaki ile bir görüşme de yaptık ama o zaman brüksel tüp ile ikisi arasında kararsız kalıp brükselde karar kıldık erkek infertilitesinde iyi demişlerdi. Ama sanırım hoca histereskopi ve laparoskopi vb. konularda iyi bana da histereskopi yapıldı belkide gereksizdi bilemem. Edindiğim deneyimlere göre "Hoca ya da merkez hangi konuda iyi ise o konuda sorununuz varmış gibi tedavi uyguluyor" yanılıyor da olabilirim bilmiyorum..Ben de sizin gibi anne olacağıma inanmak istiyorum ve dilerim Allah en kısa zamanda hepimize anne olma sevincini yaşatır ve bu bizim için çok hayırlı olur..
bana cevap verenlere ve benimle ilgilenenlere alıntı ile nasıl yazıcam bilemedim
Canim ben son denememi bahcecide yaptim cok iyi kalite 2 embriyomu dondurup transfer yaptilar ve tutmadi o sira esimde hareket ve yapisal boxukluk olmasina ragmen seciyoruz diyerek uzerinde durmadilar oysa bugun esimde dna hasari cikti ve 3 aydir tedavi goruyor.esimin varikoselide dahil olmak uzre esime ait rahatsizliklarin hepsini ben kenfi cabamla arastirarak esimle kavga ederek bulfum simdi tedavide belki o duzelecek ama benim zamanimi kim geri verecek.benim nacizane tavsiyem hicbir doktora gozu kapsli guvenmeyin surekli sorgulsyin sartlari hep zorlayin ve mumkunse esinizide ikna edin egerki esimde biraz benim ysnimda olmus olsaydi su an ben bunlari yasamamis olurdum.kanimca ayni yere devam etmek cok mantikli degil cunku ayni hatayi bende yaptim doktor hep ayni pencereden bakmaya devam ediyor ve baska bisey varmi diye arastirma zahmetinde bulunmuyor heleki bayanin yasi30 un uzerinde ise o zaman dahada guzel oluyor cunku tek bahane bayan ooluyor.neyse cenem dustu ve gecmiste kendimi parcalamama ragmen domtorlarin beni dinlememesi aklima geldikce sinirlniyorum.sevgiyle kalin arkadaslar
mesajin sag altinda alinti ile cevaplaya tikla canim..
merhaba farklı bir başlığa daha evvel yazdım çok iyi bir takipçi değilim ama 40 yaş üstü başlığını görünce yazmak istedim. sanırım desteğe çok ihtiyacım var. 5 kez tüp bebek denedik negatif.1 kez kocaeli tıp, 2 kez Jınemed kalamış, 1 kez brüksel tüp, sonuncu Memorial şişli. çok yorgunum.........ama bebeğimizin olmasını çok istiyorum..birdaha deneyecek maddi anlamda gücümüz kalmadı.
Eşimde sperm morfolojisi bende yaştan dolayı problem var ama tüm genetik testler normal. Yumurta rezervi fena değil yaşıma göre ama sonuç hayal kırıklığı..haa bi de doğal yoldan 3 kez hamile kaldım biri kimyasal diğer ikisi kese var bebek yok durumu ve küretaj.. son negatif sonucum 25 kasım 2013 de oldu..ne yapmalıyım? yine iyi bir merkeze gidebilmek için beklesem mi yoksa surada kocaeli tıpta şansımı denemeye devam mı etsem ikilemdeyim.. sizce? umutlanabilir miyim hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?