Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hazırladığın listeye benide eklermisin

yaş 40 sorunu yok ama çocuğuda yok amh testi yaptırmadım çünkü doktorum gerek görmedi şu an beklemedeyim iyi bir doktor arıyorum

Evet her vucut degisik iste onu kesmetmeye basladim. Doktora gittiginde ne duserse sansina oluyor mesela. Bence menogon berbat mesela? gonal -f hic kullanmadim. Aslinda bu igneleri veren doktorlarin farki bilmesi ve kisiye gore vermesi gerekmezmi? Bizmi deneme yanilmayla bulucaz. Her denemede birsey ogrenirsek kac tana tup yapicaz boyle.

aslında umutlu olmayı öğrenmek için buradayım :) yaşım 42 oldu (37 yaşında evlendim ) yumurta olduğu sürece deneyeceğiz tabii maddi ve manevi gücümüz oranında. Sizce aynı merkezde birkaç kez denemek mi yoksa her seferde yeni bir merkez mi daha doğru acaba
hepimiz hakkında hayırlısı olsun..

teşekkür ederim Bahçeci kliniğini bir arkadaşım da önerdi Fulyadaki ile bir görüşme de yaptık ama o zaman brüksel tüp ile ikisi arasında kararsız kalıp brükselde karar kıldık erkek infertilitesinde iyi demişlerdi. Ama sanırım hoca histereskopi ve laparoskopi vb. konularda iyi bana da histereskopi yapıldı belkide gereksizdi bilemem. Edindiğim deneyimlere göre "Hoca ya da merkez hangi konuda iyi ise o konuda sorununuz varmış gibi tedavi uyguluyor" yanılıyor da olabilirim bilmiyorum..Ben de sizin gibi anne olacağıma inanmak istiyorum ve dilerim Allah en kısa zamanda hepimize anne olma sevincini yaşatır ve bu bizim için çok hayırlı olur..

Sagol canim insallah bu defa kavusurum bebegime allahhepimizin yardimcisi olsun .7 yildir ugrasiyorum biraz gec evlenme sonra is kariyer derken karar verfigimizde birkez dogal hamilelik oldu ancak dusukle sonuclandi sonrasida malum.bugun doktora gittim 4 yumurtam vardi martta hayirlisiyla tedavi baslayacak .dhea nin ysnisira simdi cuha cicegi yagi kapsulu aldim insallah yumurtalara iyi gelir umarim .sizler ekstra neler kullandiniz yumurta sayidini ve kalitesini artirmak icin

canim benim eski merkezimde igneleri kendi veriyordu doktoru uyariyordum gonolf diye...

her sefer yeni bir merkez yorucu oluyor ama iki seferden fazlada bir merkeze sans vermemek gerek bence:))) yasin cok ideal canim hic ara verme maddi olarak toparlaninca hemen start ver bence..

aylarca cokk ilaclarr kullandim birsey anlamadim canim artik vitamin haric birsey kullanmiyorum.. biesteron melotonina branca ursulia dhea solgar Q10... balik yaglari ve daha aklima gelneyenler var hepsini biraktim..

Canim ben son denememi bahcecide yaptim cok iyi kalite 2 embriyomu dondurup transfer yaptilar ve tutmadi o sira esimde hareket ve yapisal boxukluk olmasina ragmen seciyoruz diyerek uzerinde durmadilar oysa bugun esimde dna hasari cikti ve 3 aydir tedavi goruyor.esimin varikoselide dahil olmak uzre esime ait rahatsizliklarin hepsini ben kenfi cabamla arastirarak esimle kavga ederek bulfum simdi tedavide belki o duzelecek ama benim zamanimi kim geri verecek.benim nacizane tavsiyem hicbir doktora gozu kapsli guvenmeyin surekli sorgulsyin sartlari hep zorlayin ve mumkunse esinizide ikna edin egerki esimde biraz benim ysnimda olmus olsaydi su an ben bunlari yasamamis olurdum.kanimca ayni yere devam etmek cok mantikli degil cunku ayni hatayi bende yaptim doktor hep ayni pencereden bakmaya devam ediyor ve baska bisey varmi diye arastirma zahmetinde bulunmuyor heleki bayanin yasi30 un uzerinde ise o zaman dahada guzel oluyor cunku tek bahane bayan ooluyor.neyse cenem dustu ve gecmiste kendimi parcalamama ragmen domtorlarin beni dinlememesi aklima geldikce sinirlniyorum.sevgiyle kalin arkadaslar

bence çeneniz düşmedi :) konuşmakta fayda var. Benim eşimde de DNA hasarı çok yüksek çıktı Kaan Aydosa gitmiştik Ankaraya orada tespit ettiler tedavi oldu inanılmaz iyileşme oldu (bu muymuş ne kadar basit bi çözümmüş meğer dedik!)test sonucunda. neyse nasılsa eşimin sorunu çözüldü diyerek Memorial'e gittik Semra hocaya da bu DNA hasar tespiti testinden bahsettik sonuçlarını gösterdik. Bu testlerin güvenilirliği tartışmalı dedi. sonra yeniden hıııım bu hoca süper hoca bilimsel yönü çok kuvvetli kesin çocuğumuz olur bu sefer dedik. Yumurtalarımın homojen büyümesi için hem baskılayıcı hem geliştirici ilaç kullandılar vs. 5. gün embriyosu oldu dediler ve transfer oldu ama sonuç negatif.. Moralim bu en son denemeden sonra çok daha fazla bozuldu..Sonra Dr. Nur hanımla telefonda nedenlerini konuştuk. Yaşınız dedi yumurta kalitesi dedi gerisini dinlemedim zaten...

Canım ben hiç bir zaman pes etmedim etmeyeceğimde. Evrene iyi mesajlar gönderirsen iyi şeyler olur. İçinden ne geliyorsa onu yap. Ilerde keşke bunuda yaptım dememek için. Ben bahçesi Fulya'ya gidiyorum. Istersen sende orayı bir düşün. Bu yıl bizim olacak . Bebişlerimiz dünyaya gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…