- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.481
Arkadaslar sizlere iyi gunler.Bana iyi geceler:)Burada aksam10 a geliyor
arkadaslar sizlere iyi gunler.bana iyi geceler:)burada aksam10 a geliyor
Arkadaslar sizlere iyi gunler.Bana iyi geceler:)Burada aksam10 a geliyor
Aaaaaa ne hoş iyi geceler canım sen yat biz bütün gece konuşacağız
1923.. yine artış var ama.. ama.......
yarın cuma .. son kez yarın da test olayım...ctesi dr.a gideyim diyorum.. Hayırlısı Allahtan!
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..
Ben korkmuyorum.Cunku az da olsa ornekler var onumuzde.Ben neredeyse 5-6 kg aldim. Bu Tedaviden once 2-3kg ini verdim.Bu arada ben tedaviden 2ay once Coenzyme Q10 kullanmaya basladim
bu arada topige yeni gelen arkadaslar hepiniz h.geldiniz sefa getirdiniz
canım eşin neden tüp bebek istemiyordu bunca sene özel değilse.. örneğin benim eşim asla sperm donasyonu istemem çok istersen çocuksuz kalmaktan korkarsan boşanalım ama sperm donasyonu olmaz diyor.. zaten benda öyle birşey istemem kaldıramam psikolojik olarak çok ağır bir durum.... ama çok istiyorsan yumurta donasyonu olabilir diyor.. onuda ben doğuracağımya benim kanımdan olacağı için..
Böyle şeylerin özel olduğuna inanmıyorum ben. Konuşmamaktan, tabu diye saklamaktan, yanlış yaptığımız o kadar çok şey var ki.
Eşim çocuk istemekten vazgeçmişti açıkçası. Tüp ya da doğal diye ayırmıyordu. Kendi babasıyla aralarında 40 yaş varmış. Tam eşim üniversiteye başlayıp babasıyla yetişkin ilişkisi kurmaya başladığında babası vefat etmiş. Uzun süre depresyondan çıkamamış eşim. Bir de epilepsi sorunu var eşimin. Ondan dolayı da korkuları vardı. Çok ta kolay vazgeçen bir yapısı vardır sağolsun. 3 -4 doktora gittik net bir şey söyleyemediler ya. Süngüsü düştü benimkininSonra ben ipleri elime almak zorunda kaldım
Donasyonun Türkiye' deki durumıu çok net bilmiyorum çünkü ilgi alanıma girmiyor. Herşeyiyle sevdiğim adamla bana ait bir çocuğum olması taraftarıyım. Donasyon benim de psikolojimin kaldıracağım bir alternatif olmazdı yani. Ne sperm, ne yumurta. Ama özellikle forumlarda sık dile gelmeye başlayan bir alternatif olunca, bir fikir gelişiyor insanın aklında.
10 yıllık bekleyişinin hediyesi
Böyle şeylerin özel olduğuna inanmıyorum ben. Konuşmamaktan, tabu diye saklamaktan, yanlış yaptığımız o kadar çok şey var ki.
Eşim çocuk istemekten vazgeçmişti açıkçası. Tüp ya da doğal diye ayırmıyordu. Kendi babasıyla aralarında 40 yaş varmış. Tam eşim üniversiteye başlayıp babasıyla yetişkin ilişkisi kurmaya başladığında babası vefat etmiş. Uzun süre depresyondan çıkamamış eşim. Bir de epilepsi sorunu var eşimin. Ondan dolayı da korkuları vardı. Çok ta kolay vazgeçen bir yapısı vardır sağolsun. 3 -4 doktora gittik net bir şey söyleyemediler ya. Süngüsü düştü benimkininSonra ben ipleri elime almak zorunda kaldım
Donasyonun Türkiye' deki durumıu çok net bilmiyorum çünkü ilgi alanıma girmiyor. Herşeyiyle sevdiğim adamla bana ait bir çocuğum olması taraftarıyım. Donasyon benim de psikolojimin kaldıracağım bir alternatif olmazdı yani. Ne sperm, ne yumurta. Ama özellikle forumlarda sık dile gelmeye başlayan bir alternatif olunca, bir fikir gelişiyor insanın aklında.
canim esinde psikolojik olarak sikintili donemlerden gecmis ne yapsin demekki etkilendi... tup bebek sizin icin cok uygun olur esinin epilepsi sikintisinida belirtirseniz en uygun en sorunsuz embriyo seciliyormus.. benim esimde kucukken menenjit gecirmis bazen sinirli oluyor ama anlik bi sinir on dk ya geciyor pisman oluyor:)) gerci benim dengemi bozdu bazi donemlerde... onceden cok aglardim artik umursamiyorum oda biraz daha kendini toparladi degerimi anladi... bende bunca sikinti arasinda birseyleri saklamayi tabulari uygun gormuyorum zaten artik birseyleri asmisiz... donasyon topigini pek okumuyorum etkilenmek istemiyorum zaten o isinde garantisi yok...
merhaba farklı bir başlığa daha evvel yazdım çok iyi bir takipçi değilim ama 40 yaş üstü başlığını görünce yazmak istedim. sanırım desteğe çok ihtiyacım var. 5 kez tüp bebek denedik negatif.1 kez kocaeli tıp, 2 kez Jınemed kalamış, 1 kez brüksel tüp, sonuncu Memorial şişli. çok yorgunum.........ama bebeğimizin olmasını çok istiyorum..birdaha deneyecek maddi anlamda gücümüz kalmadı.
Eşimde sperm morfolojisi bende yaştan dolayı problem var ama tüm genetik testler normal. Yumurta rezervi fena değil yaşıma göre ama sonuç hayal kırıklığı..haa bi de doğal yoldan 3 kez hamile kaldım biri kimyasal diğer ikisi kese var bebek yok durumu ve küretaj.. son negatif sonucum 25 kasım 2013 de oldu..ne yapmalıyım? yine iyi bir merkeze gidebilmek için beklesem mi yoksa surada kocaeli tıpta şansımı denemeye devam mı etsem ikilemdeyim.. sizce? umutlanabilir miyim hala...
merhaba farklı bir başlığa daha evvel yazdım çok iyi bir takipçi değilim ama 40 yaş üstü başlığını görünce yazmak istedim. sanırım desteğe çok ihtiyacım var. 5 kez tüp bebek denedik negatif.1 kez kocaeli tıp, 2 kez Jınemed kalamış, 1 kez brüksel tüp, sonuncu Memorial şişli. çok yorgunum.........ama bebeğimizin olmasını çok istiyorum..birdaha deneyecek maddi anlamda gücümüz kalmadı.
Eşimde sperm morfolojisi bende yaştan dolayı problem var ama tüm genetik testler normal. Yumurta rezervi fena değil yaşıma göre ama sonuç hayal kırıklığı..haa bi de doğal yoldan 3 kez hamile kaldım biri kimyasal diğer ikisi kese var bebek yok durumu ve küretaj.. son negatif sonucum 25 kasım 2013 de oldu..ne yapmalıyım? yine iyi bir merkeze gidebilmek için beklesem mi yoksa surada kocaeli tıpta şansımı denemeye devam mı etsem ikilemdeyim.. sizce? umutlanabilir miyim hala...
10 yıllık bekleyişinin hediyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?