Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet hamileyim canim. Allah biliyor ya burda butun topige yazan arkadaslar icin dua ediyorum. senin icinde ayrica edicem.

kusura bakma ben tupbebek yaptirdigini bilmiyordum bu bekleme sureci cok zor gibi geliyor bana. Allah kolaylik versin. insallah pozitifi gorursun arkadasim. lutfen stres yapma ve mumkun oldugunca normal hayatina devam et. sakin uzun sure yatma. kan dolasimi yavaslattigindan bebegin tutunma sansi azaliyormus. ben burda boyle okudum..

cmas inşallah karşısında da pozitif yazarsınız.yine olmıycak gibime geliyor.olumlu düşünemez oldum ya .bu kadar hormon al al olacağı bu .anlamsız zırlamalar ,kaprisler , olumsuzluk zirvede valla ..allah sonumuzu hayır etsin .kendımı çekemez oldum artık.

yinede sanslisin bana 42 den sonra hamile kalma oranimin cok dusuk oldugunu soylediler.yani yastan dolayi.vucudunu ve kendini saglikli tutmaya calisve tesadufe bak ben sonuc alirken sen baslayacaksin.ınsallah olumlu sonuclar aliriz

valla aynen öyle olucak .umarım embiryolarım düzgün çözünür.

Valla Ilk deneme hic yatmadim negatif,2.deneme ilk gun dinlendim .sonra arada disari ciktim dusuk oldu.3.deneme hic yatmadim sonuc negatif.4. Denemde ilk gun yatakta dinlendim zaten transfer sonrasi burada hemen eve gonderiyorlar yemek icin ve tuvalete kalktim.Sonra da normal yemek ve bulasik icin kalktim,onun disinda gunde yarim saat yurudum

insallah bu sefer bebegin sana gelir arkadasim. senden 27 subatta mujdeyi aliriz. Allah yardimcin olsun. bu tupbebek olayi cok yipratici zor bi surec.

1923.. yine artış var ama.. ama.......
yarın cuma .. son kez yarın da test olayım...ctesi dr.a gideyim diyorum.. Hayırlısı Allahtan!

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..

Moralini bozmak yok. Geçenlerde bir link göndermeye çalışmıştım. Orada yazıyordu, bir süre sonra kandaki beta hcg değeri düşmeye başlıyormuş. Yanlış hatırlamıyorsam 6 haftadan sonraydı veya 8 haftadan sonra. Düşmeye başladığında endişelenme. Gerçi muhtemelen doktorun da söyler ama, yine de çıtlatayım dedim...

valla aynen öyle olucak .umarım embiryolarım düzgün çözünür.

Sakin moralini bozma.Ama hormonlar yapiyor bunlari.Inan her sabah kendime enjeksiyon yapiyorum.Ama bu gunlerde gececek diyorum ve azmediyorum.Inanmak basarmanin yarisiymis.:)Bazen buralarda erken belirti okuyorum.Habire kendimi dinlemeye basliyorum.Kramp mi yoksa igne yerlerim mi aciyor karisiyor.Bu arada gunde 3 litreye yakin su iciyorum

Ben boyle birsey duydum? Bilgisi olan varmi? Gebelik hormonu transferden sonra verilmesi gibi birsey.. Ayrica IVF tedavisi sirasinda kulladigimiz ilac markalarina gore vucut degisik tepki veren oldumu. Mesela puregon, menopur, gonal-f, buserelin kullananlar hangisi daha iyi tepki verdi. Ben doktorlarin hepsi ayni dedigine inanmiyorum. Bunlarin birbirinden farki olmaso lazim. Yasa, vucut agirligna, hormon duzeyine ve daha onceki denemelerde vucudun verdigi yanita gore secim degismeli. Bu konuda deneyimleriniz nasil? bence bunu paylasmak onemli. Ornegin ben menopur iyi tepki vermiyorum. Puregon doktorlar eski moda buluyor nedense bence bu benim icin iyi tepki veriyor.

Ben gonal-f kullandim 7 yumurta toplandi.3 adet blastosist elde edildi.Bu arada Avustralya'da igneleri klinik veriyor

canım ben puregon kullandım iki defa birinde direk 0 sonuc aldım diğerinde tedavim döllenme olmadığı için iptal edildi...
diğer tedavilerimde gonolf kullandım ve hep 100 civarı kimyasal kan sonuçlarım oluştu.. gonolf de daha iyi tapkiler veriyor vücudum.. herkezde değişiyor demekki.

sevdiğim isimleri yazıyorum ...
defne-beste-jale-nehir-banu-derin-meral-rüya-fulya-sevda-sare-eva-

seçin bakalım bir tane...

Defne. Hem bebekte, hem gençlikte, hem iş hayatında, hem yaşlılıkta rahat taşınacak bir isim. Gerçi soyadına uyuyor mu bilmiyorum ama, eğer öyleyse bahtı yükselir. Kolay akılda kalan uyumlu isimlerin, kısmeti daha açık, şansı bol, işi rahat olurmuş

sevdiğim isimleri yazıyorum ...
defne-beste-jale-nehir-banu-derin-meral-rüya-fulya-sevda-sare-eva-

seçin bakalım bir tane...

Geleceginde rahat kullanabilecegi.Senin en cok icini isitan hangi isimse onu sec canim.Yegenimin ismini ben koydum .Ismi defne,bir findikkurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…