- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.461
Evet haklısın ben de arkadaşımıza aynı şeyş söylemek istemiştim. Tabii çok denem yapınca bazen insan umutsuzlaşıyor.Ama ben umutluyum. Yanılmıyorsam hamilesin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Hamile duası tutar derler arkadaşım. Dualarınızı eksik etmeyin. Transferimden 4 gün geçti çok birşey hissetmiyorum.Bakalım 27 Şubat bekleyeceğiz..Finale yaklaştıkça da insan hem merak ediyor ,hem de gün gelmesin istiyor sanki
Can'lar bana müsade, öğleden sonra görüşürüz
Geç kalan bir anne adayı da benim. İlk tüp bebek tedavime şubat periyodumla başlayacağım inşallah. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim.
Bu arada ensuece, bir ara Umut Tüp bebek merkezinde tedavi gördün diye hatırlıyorum sanki. Yanlış mı hatırlıyorum? Hala orada mı devam ediyorsun? Başka merkeze geçtin mi? Topiğin adını okuyunca geçmişe bakmadan daldım içeri, kusura bakmayın :)[/QUOT
İLK TÜP BEBEK DENEMEME SENDEN 1 YAŞ BÜYÜKKEN BAŞLADIM BEN DE. GEÇEN SENE EKİM AYINDA. YARIN 43 YAŞINA BASIYORUM. VE ŞU AN 4 DENEMENİN ARDINDAN 5 AYLIK HAMİLEYİM. HİÇBİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL CANIM.. DUALARIM SİZİNLE.
cmas1 01 şubat (hala test yapıyorum)
güllügüllü 20 şubat (tarihten tam emin değilim)
volin 27 şubat
adigee 10 mart (şimdiden yazayım dedim)
arkadaşlar atladığım var mı? Beraber bekleyelim....geçmez bilemeyen 12 günler bunlar....
yinede sanslisin bana 42 den sonra hamile kalma oranimin cok dusuk oldugunu soylediler.yani yastan dolayi.vucudunu ve kendini saglikli tutmaya calisve tesadufe bak ben sonuc alirken sen baslayacaksin.ınsallah olumlu sonuclar aliriz
evet hamileyim canim. Allah biliyor ya burda butun topige yazan arkadaslar icin dua ediyorum. senin icinde ayrica edicem.
kusura bakma ben tupbebek yaptirdigini bilmiyordum bu bekleme sureci cok zor gibi geliyor bana. Allah kolaylik versin. insallah pozitifi gorursun arkadasim. lutfen stres yapma ve mumkun oldugunca normal hayatina devam et. sakin uzun sure yatma. kan dolasimi yavaslattigindan bebegin tutunma sansi azaliyormus. ben burda boyle okudum..
Valla Ilk deneme hic yatmadim negatif,2.deneme ilk gun dinlendim .sonra arada disari ciktim dusuk oldu.3.deneme hic yatmadim sonuc negatif.4. Denemde ilk gun yatakta dinlendim zaten transfer sonrasi burada hemen eve gonderiyorlar yemek icin ve tuvalete kalktim.Sonra da normal yemek ve bulasik icin kalktim,onun disinda gunde yarim saat yurudum
1923.. yine artış var ama.. ama.......
yarın cuma .. son kez yarın da test olayım...ctesi dr.a gideyim diyorum.. Hayırlısı Allahtan!
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..
valla aynen öyle olucak .umarım embiryolarım düzgün çözünür.
sevdiğim isimleri yazıyorum ...
defne-beste-jale-nehir-banu-derin-meral-rüya-fulya-sevda-sare-eva-
seçin bakalım bir tane...
Ben boyle birsey duydum? Bilgisi olan varmi? Gebelik hormonu transferden sonra verilmesi gibi birsey.. Ayrica IVF tedavisi sirasinda kulladigimiz ilac markalarina gore vucut degisik tepki veren oldumu. Mesela puregon, menopur, gonal-f, buserelin kullananlar hangisi daha iyi tepki verdi. Ben doktorlarin hepsi ayni dedigine inanmiyorum. Bunlarin birbirinden farki olmaso lazim. Yasa, vucut agirligna, hormon duzeyine ve daha onceki denemelerde vucudun verdigi yanita gore secim degismeli. Bu konuda deneyimleriniz nasil? bence bunu paylasmak onemli. Ornegin ben menopur iyi tepki vermiyorum. Puregon doktorlar eski moda buluyor nedense bence bu benim icin iyi tepki veriyor.
Ben boyle birsey duydum? Bilgisi olan varmi? Gebelik hormonu transferden sonra verilmesi gibi birsey.. Ayrica IVF tedavisi sirasinda kulladigimiz ilac markalarina gore vucut degisik tepki veren oldumu. Mesela puregon, menopur, gonal-f, buserelin kullananlar hangisi daha iyi tepki verdi. Ben doktorlarin hepsi ayni dedigine inanmiyorum. Bunlarin birbirinden farki olmaso lazim. Yasa, vucut agirligna, hormon duzeyine ve daha onceki denemelerde vucudun verdigi yanita gore secim degismeli. Bu konuda deneyimleriniz nasil? bence bunu paylasmak onemli. Ornegin ben menopur iyi tepki vermiyorum. Puregon doktorlar eski moda buluyor nedense bence bu benim icin iyi tepki veriyor.
Geç kalan bir anne adayı da benim. İlk tüp bebek tedavime şubat periyodumla başlayacağım inşallah. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim.
Bu arada ensuece, bir ara Umut Tüp bebek merkezinde tedavi gördün diye hatırlıyorum sanki. Yanlış mı hatırlıyorum? Hala orada mı devam ediyorsun? Başka merkeze geçtin mi? Topiğin adını okuyunca geçmişe bakmadan daldım içeri, kusura bakmayın :)[/QUOT
İLK TÜP BEBEK DENEMEME SENDEN 1 YAŞ BÜYÜKKEN BAŞLADIM BEN DE. GEÇEN SENE EKİM AYINDA. YARIN 43 YAŞINA BASIYORUM. VE ŞU AN 4 DENEMENİN ARDINDAN 5 AYLIK HAMİLEYİM. HİÇBİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL CANIM.. DUALARIM SİZİNLE.
Maşallah, Allah tamamına erdirsin, bir avazda kurtarsın ikinizi de inşallah. Benim her işim geç olduğu için ona takılmıyorum çok. Gençliğimin tadını çıkardım. Çalıştım, kazandım, gezdim, tozdum. İyi ki yapmışım diyorum. Dünyaya bakışım değişti. Tek sıkıntım, eşimin bu konudaki kararsızlığı oldu. 34 yaşında evlendim. Tüp tedavisi için bile iyi bir yaştı aslında. Ama kısmet bugünlereymiş. Umarım çok uğraşmayız, çünkü eşimi zor ikna ettim, bir iki denemede vazgeçecek gibi görünüyor
Maşallah, Allah tamamına erdirsin, bir avazda kurtarsın ikinizi de inşallah. Benim her işim geç olduğu için ona takılmıyorum çok. Gençliğimin tadını çıkardım. Çalıştım, kazandım, gezdim, tozdum. İyi ki yapmışım diyorum. Dünyaya bakışım değişti. Tek sıkıntım, eşimin bu konudaki kararsızlığı oldu. 34 yaşında evlendim. Tüp tedavisi için bile iyi bir yaştı aslında. Ama kısmet bugünlereymiş. Umarım çok uğraşmayız, çünkü eşimi zor ikna ettim, bir iki denemede vazgeçecek gibi görünüyor
canım eşin neden tüp bebek istemiyordu bunca sene özel değilse.. örneğin benim eşim asla sperm donasyonu istemem çok istersen çocuksuz kalmaktan korkarsan boşanalım ama sperm donasyonu olmaz diyor.. zaten benda öyle birşey istemem kaldıramam psikolojik olarak çok ağır bir durum.... ama çok istiyorsan yumurta donasyonu olabilir diyor.. onuda ben doğuracağımya benim kanımdan olacağı için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?