- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.441
Nasılsınız çıtır arkadaşlarım benim ?
gunaydin ismihan,
canim dun 27-28 gunde olurum diye yazmisin. test yapmayi dusunmuyor musun? bi fikir verebilir bence...
Hiç bir test yapılmadı bize valla , biz giriyoruz çıkıyoruz. Üç yıl önce Hollanda da rahim ve kanallar kontrol edilmişti. Ondan beride hiç bir kontrol yok. İşte tup bebeğe başlamadan önce bi kan testi yapıyolar sanırm horman seviyesi kontrol ediliyo. Başkada hiç bişey bilmiyorum. Ne testiki o, ne için yapılıyo? Bilgi verirsen sevinirim.
Canım benim
30 aylık evliyim sanırım 10 kez test yaptım, 1 defa pozitif gördüm yaa, korkuyorum test yapmaya.
İyice geciksin diye bekliyorum, dün gece çok sancılandım, bugün hiç birşeyim yok. patlayacak gibi duran göğüsler dışında
Senin bebeğin cinsiyeti belli olmadı mı hala.
Bu sefer tek bebek değil mi
bende senin gibiydim test yapmaya cok korkmustum. regl gunu yinede dayanmayip yaptim. yani 28.gunumde ikinci cizgi hafi olarak 1-2 dakka icinde belirdi heyecandan ellim ayagim titredi. birde hic ama hic bir belirtim yoktu ne adet belirtisi nede hamilelik. o yuzden umudumda yoktu acikcasi. lakin cok sukur ki su anda 16.haftamizin icindeyiz.
RAbbimden dilerim ki sende ikinci cizgiyi gorursun. sen ve butun topikarkadaslarim.
Merhaba selcancim
Meltem guzel bir is yapmış alyanin resmini göndererek bravo ona :)
Evet kızım kucuk bir prenses biraz boklu ama olacak o kadar demi :)
Ve ben nazara pek jnanmiyorum Rabb'imin emaneti o bana ben sadece emanetciyim Rabbim emanetini koruyacaktir eminim :)
Inşallah guzel bir hamilelik yasarsın ben ufak tefek sorunlar ve bol istirahat disinda cok guzel bir hamilelik yasadım hem cok iyi hemde kadın ruhundan anlayan bir doktora denk geldim
tadını çıkar bu günlerin söyle naz yap onu bunu aser kocisi maymun et doğumdan sonra sen maymun oluyorsun çünkü 😜
Senin bebisin cinsiyetini merak ediyorum Rabbim gönlüne göre versin inşallah ama söyle pembe bir kız fena olmaz valla benimkine elbise giydirdiğimde popisi bir çıkıyor cok fena tatlı oluyor ısırasim geliyor pembe kurdeleler firfirlisindan elbiseler ay kokos tarafım yine depresti
Kızdan fırsat buldukça takip ediyorum sizleri oda anca sabah emzirmelerinde
Öptüm
ah kuzum turkiyede olsak coktan belli olmustu da iste dedigim gibi burda hersey farkli. henuz belli degil. 20.haftada cinsiyete bakiliyor. eger ki biz istersek ucret karsiligi 17.haftada baktirabiliyoruz ama korkuyorum. nedenine gelince bir arkadasim hamile ve 17 haftalik baktirdi erkek dediler cok sevindiler cunku erkek istiyorlardi gel gorki 20.haftada kiz denildi. ultrason yaniltmis.
ve dun tekrar bakildi 27.hafta kiz oldugu onaylandi. ben bu tereddute dusmek istemedigimden 20.haftayi bekliycem.
tek bebek canim keske yine ikiz olaydi :)
1923.. yine artış var ama.. ama.......
yarın cuma .. son kez yarın da test olayım...ctesi dr.a gideyim diyorum.. Hayırlısı Allahtan!
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..
39 a girmeye az kaldı ama yaşıma göre az olan yumurtalar bende çok çok az .Sadece tek yumurtam oluşuyo son zamanlarda o kadar iğneye rağmen .Troid sorunum da var ,insülin direncim varmış,kilo sorunum evlendikten sonra başladı 5 yıllık evliyim bu arada Bir dolu yumurta2 olumsuz denemem var işte böyle .
Bu ayın 27 sinde transferim var 2 tane embiryom var dondurulmuş .O zamana kadar da bi dolu sıkıntı yaşadım .Döllenmeme sorunu gibi.
İşte böyle
Yinede sanslisin bana 42 den sonra hamile kalma oranimin cok dusuk oldugunu soylediler.Yani yastan dolayi.Vucudunu ve kendini saglikli tutmaya calisVe tesadufe bak ben sonuc alirken sen baslayacaksin.Insallah olumlu sonuclar aliriz
sevdiğim isimleri yazıyorum ...
defne-beste-jale-nehir-banu-derin-meral-rüya-fulya-sevda-sare-eva-
seçin bakalım bir tane...
Defne ve Rüya iki yeğenimin adı
Nehir bence
selam volin, yasa takilma arkadasim topigimizin azcik catlak gulu var 42.sinde hamile kaldi ki ilk tup denemesi negatifle sonuclanmisti.
o tupte gereksiz yapilmisti zaten. ben ise 41.imde 2kere hamile kaldim. yeterki Rabbim ol desin gerisi hep bahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?