Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gunaydin ismihan,

canim dun 27-28 gunde olurum diye yazmisin. test yapmayi dusunmuyor musun? bi fikir verebilir bence...

Canım benim

30 aylık evliyim sanırım 10 kez test yaptım, 1 defa pozitif gördüm yaa, korkuyorum test yapmaya.

İyice geciksin diye bekliyorum, dün gece çok sancılandım, bugün hiç birşeyim yok. patlayacak gibi duran göğüsler dışında

Ümit fakirin ekmeğiymiş

Bizimki de o hesap; negatif görmektense , acaba hamilemiyim diye heyecanlanmak çok hoş

h.geldin arkadasim hollanda'dami yasiyorsun?

burda hersey cok farkli yuruyor turkiye ile kiyaslanamaz. amh testi pek yapilmiyor cunku onun sonucu tek basina pek birsey ifade etmiyor deniliyor. kanda baktiklari fsh birde enfeksiyon birde smear testi yapiliyor. belki burda farkli yuruyor ama basarisi yuzdesi hicte hafife alinmiycak kadar yuksek. tuaf degil mi?

bende senin gibiydim test yapmaya cok korkmustum. regl gunu yinede dayanmayip yaptim. yani 28.gunumde ikinci cizgi hafi olarak 1-2 dakka icinde belirdi heyecandan ellim ayagim titredi. birde hic ama hic bir belirtim yoktu ne adet belirtisi nede hamilelik. o yuzden umudumda yoktu acikcasi. lakin cok sukur ki su anda 16.haftamizin icindeyiz.

RAbbimden dilerim ki sende ikinci cizgiyi gorursun. sen ve butun topikarkadaslarim.

Senin bebeğin cinsiyeti belli olmadı mı hala.

Bu sefer tek bebek değil mi

ah kuzum turkiyede olsak coktan belli olmustu da iste dedigim gibi burda hersey farkli. henuz belli degil. 20.haftada cinsiyete bakiliyor. eger ki biz istersek ucret karsiligi 17.haftada baktirabiliyoruz ama korkuyorum. nedenine gelince bir arkadasim hamile ve 17 haftalik baktirdi erkek dediler cok sevindiler cunku erkek istiyorlardi gel gorki 20.haftada kiz denildi. ultrason yaniltmis.
ve dun tekrar bakildi 27.hafta kiz oldugu onaylandi. ben bu tereddute dusmek istemedigimden 20.haftayi bekliycem.

tek bebek canim keske yine ikiz olaydi :)

Son düzenleme:

ALLAH evladını saba bağışlasın. Çok teşekkür ederim canım yaa

İlk hamileliğimde ikinci çizgi senin dediğin gibi çıkmıştı ama ben 30. günde yapmıştım. Elim titriyor gözlerim doldu ,görmez oldu sanki ,eşimi çağırıp " ben yanlışmı görüyorum burda kaç çizgi var" demiştim.

Elimde görünce "şaşırdın mı ne" deyip banyodan kaçtı, bakamadı adam. O'nu hiç öyle görmemiştim. Çok hoştu yaaaa

ben neler cektim 6.haftadan sonra bir ben bilirim bir esim birde rabbim. yatak dosek yatirdi benim sipa beni. yaklasik 13.haftada yavas yavas normal hayata donmeye basladim. olsun ben raziyim yeter ki saglikla dunya ya gelsin de dimi.

ben senin salyali alyani yirim sapur sapur operim ama ellerinden dolma biber ayaklarindan birde pembis dotunden
yanaktan opmeye kiyamam ki ben. minicik daha.

henuz cinsiyeti belli degil puffyicim. 1 ay daha bekliycez mecburen. esim aslinda kiz cok istiyor ama korkuyor kiz olursa ben onu itip kalkarmisim erkek cocuklarina duskun oldugum icin deli ya olacak sey mi hic dimi. saglikli olsunda rabbimden baska birsey istemem.

Boşver geç olsun temiz olsun, nasılsa bebeğin seninle yaa; kız-erkek farketmez.

Bende isterim ikiz -üçüz hepsi kabulüm; yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsun

1923.. yine artış var ama.. ama.......
yarın cuma .. son kez yarın da test olayım...ctesi dr.a gideyim diyorum.. Hayırlısı Allahtan!

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..

canim ya sende zor bi surecten geciyoruz Allah yardimcin olsun. seninle birlikte bende heyecanla bekliyorum cumartesiyi.

seni kocaman opuyorum dualarim seninle.

Herkese merhaba kızlar sabah işler biraz yoğundu ancak yazabiliyorum. Cmasım doktor randevum yarın 14:30 da merakla heyecanla korkuyla yarını bekliyorum bakalım neler olacak seni de çok merak ediyorum cumartesi kaçta randevun?

Yinede sanslisin bana 42 den sonra hamile kalma oranimin cok dusuk oldugunu soylediler.Yani yastan dolayi.Vucudunu ve kendini saglikli tutmaya calisVe tesadufe bak ben sonuc alirken sen baslayacaksin.Insallah olumlu sonuclar aliriz

Yinede sanslisin bana 42 den sonra hamile kalma oranimin cok dusuk oldugunu soylediler.Yani yastan dolayi.Vucudunu ve kendini saglikli tutmaya calisVe tesadufe bak ben sonuc alirken sen baslayacaksin.Insallah olumlu sonuclar aliriz

selam volin, yasa takilma arkadasim topigimizin azcik catlak gulu var 42.sinde hamile kaldi ki ilk tup denemesi negatifle sonuclanmisti.
o tupte gereksiz yapilmisti zaten. ben ise 41.imde 2kere hamile kaldim. yeterki Rabbim ol desin gerisi hep bahane.

Bu arada arkadaşlar Avustralyada 20 si akşam 8.33 yani Türkiyeden 9 saat ilerdeyiz bazı mesajlarınıza geç cevap yazarsam şimdiden kusura bakmayın.

Evet haklısın ben de arkadaşımıza aynı şeyş söylemek istemiştim. Tabii çok denem yapınca bazen insan umutsuzlaşıyor.Ama ben umutluyum. Yanılmıyorsam hamilesin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Hamile duası tutar derler arkadaşım. Dualarınızı eksik etmeyin. Transferimden 4 gün geçti çok birşey hissetmiyorum.Bakalım 27 Şubat bekleyeceğiz..Finale yaklaştıkça da insan hem merak ediyor ,hem de gün gelmesin istiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…