- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.361
anladim canim burda asla progestron vermiyorlar. bilimsel bi kanit yokmus. hollanda burasi burda hersey farkli yuruyor. benim dusuk yaptigim gebelikte de goguslerim cok fena sismisti hatta regl gunumde kanamam bile olmustu ben regl oldum sanmistim. brezeey arkadasimizda 42sinde dogal hamile kaldi. sakin moralini bozma canim.
bat ne zaman senin peki?
Hoşgeldin, hayırlı olsun kararın. İnşallah bu sezon nüfus patlaması yaşayacağız topikte. Önce sigaradan kurtaralım seni. Ben de çok içerdim. Günde 2 paket. Bazen geçerdi. Mora terapiye gittim, bir aylık sigara parasını verdim, bir saat uyukladım, hoop diye bıraktım. 7 Ocaktan beri ağzıma sürmedim. Ki eşim içiyor. Arkadaşlarım içiyor. 10. günden sonra yanımda da içirmeye başladım arkadaşlara. Arada aklıma geliyor ama kollar benim olmaktan çıkıyor o zaman. Kalkmıyor sigara için. Duyanlar inanamıyor sigarayı bıraktığıma. Çok iştahlı anlattım di miAma çok kolay oldu... Hele başka sorunun da yoksa, bir süre de kür uygulayıp doğal yoldan bile hamile kalabilirsin
Inanılır gibi değil, düşünmek bile heyecanlandırıyor. Üç aylığını bile vermeye razıyım yeterki kurtulayım şu illetten. Hemen bakıyorum internetten. Bu arada ağzından bal damlıyo:) Cok optum
Haber vericem.
25 Ocak'ta adet oldum ben. Bugün 26. günüm
27.-28. günde olurum genelde
ALLAH'ım doğal yoldan versin diye diye dua ediyorum hep, aşılamayı yapmayıda dr.um da bende hiç istemedik, eşimin gittiği dr. "vakit kaybediyorsunuz" demiş diye eşim çok ısrar etti de yaptırdım zaten.
Çok ağrılı bir işlem oldu ,kanamam oldu 3 gün, Dr.um " rahim ağzında bir problem var, girmiyor bir türlü" dedi.
Bilmiyorum bir umut işte acaba yapışıklık mı vardı? belki açılmıştır da bu ay doğal yoldan kalırım diye bekliyorum
Hayırlısı bakalım..
Benim gittiğim yer Mora Neosante. Kadıköy bahariye cad. Ben Edirne' den sırf sigaradan kurtulmak için gitmiştim :)
Sağlıklı bebeklerin olsun, bir elma şekeri alırsın bana da
sultanım sana çok çok dua ediyorum inşallah inşallah tanrım.stres yapma canım benim.olucak emin ol olacak mutlaka bir gün.allahım zamanını bekliyor.kim bilir belkide bu ay nasip olucak.dün gögüslerim dedin ya bilmiyorum içime çok güzel şeyler doğdu.bende ilk belirti öle yaşadım belki ondan ama bilemiyorum.inşallah inşallah.25 ocak'ta adet oldum ben. Bugün 26. Günüm
27.-28. Günde olurum genelde
allah'ım doğal yoldan versin diye diye dua ediyorum hep, aşılamayı yapmayıda dr.um da bende hiç istemedik, eşimin gittiği dr. "vakit kaybediyorsunuz" demiş diye eşim çok ısrar etti de yaptırdım zaten.
çok ağrılı bir işlem oldu ,kanamam oldu 3 gün, dr.um " rahim ağzında bir problem var, girmiyor bir türlü" dedi.
Bilmiyorum bir umut işte acaba yapışıklık mı vardı? Belki açılmıştır da bu ay doğal yoldan kalırım diye bekliyorum
hayırlısı bakalım..
merhaba kızlar bende kırk yaşından gün almaya başladım çocuğum olsun istiyorum bir defa doğal yoldan gebe kaldım ama düştü sonrasında iki tüp bebek denemem var biri negatif diğeride kimyasal oldu şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum ama yaşım ilerlediği içinde anne olmak için geç kalmaktan korkuyorum
canım inşallah bu kez sende hamile kalacaksın dualarım seninle
Rahim filmi cektirmismiydin acaba?
sultanım sana çok çok dua ediyorum inşallah inşallah tanrım.stres yapma canım benim.olucak emin ol olacak mutlaka bir gün.allahım zamanını bekliyor.kim bilir belkide bu ay nasip olucak.dün gögüslerim dedin ya bilmiyorum içime çok güzel şeyler doğdu.bende ilk belirti öle yaşadım belki ondan ama bilemiyorum.inşallah inşallah.
Canım benim ALLAH razı olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlasın.
Bende senin gibi düşünüyorum zamanını bekliyor, içimdeki ses senin de çocuğun olacak diyor. Sadece sabretmem lazım.
Şükrediyorum ALLAH'ıma çaresiz dert vermediği için.
Göğüslerim bugün daha da fena, onlar ağrıdıkça seviniyorum içten içe
Hayırlısı neyse ALLAH'ım onu versin hepimize
merhaba kızlar bende kırk yaşından gün almaya başladım çocuğum olsun istiyorum bir defa doğal yoldan gebe kaldım ama düştü sonrasında iki tüp bebek denemem var biri negatif diğeride kimyasal oldu şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum ama yaşım ilerlediği içinde anne olmak için geç kalmaktan korkuyorum
Çektirmedim canım, dr.um gerek görmedi
Kızlar merhaba, bende aranıza yeni katılanlardanım ama tup bebek konusunda cok da yeni sayılmam. Benimde 1 aşılamam 2 de Tup bebek denemem oldu. Nerdeyse 4 yıldır uğraşıyorum başlarda bu işin bu kadar zor olacağı benimde hiç aklıma gelmemişti. Ama işin içine girince oyle olmadığını anladım. İki basarısız denemeden sonra kustum devam etmicem dedim. Sonra bi baktım ki ben gerçekten bir çocuğum olsun istiyorum. Etrafımda gordugum çocuklu insanlara bakıp bi ben beceremiyorum , neden benim cocugum olmuyo diye kendimi kahretmeye başlamışım bile. Açıkçası bizimde yasın haricinde yani yumurtalık rezervlerinin azalmasının haricinde hiç bir sorunumuz yok. Tek bişey var kendimi yiyip bitirdiğim Sigarayı bırakamıyorum. Hep suçluyorum kendimi bu yüzden. Aranizda sigara kullanan varmı, naptınız nasıl cozdunuz yada sigara kullandığı halde hamile kalan arkadaşlar varmı. Ne olur bana birileri çıkıp desin ki bende sigara içiyordum ama hamile kaldım. Bende kendi kendimi yiyip bitirmekten ve bu suçluluktan biraz olsun kurtulayım.
Cok uzattım biliyorum ama biliyosunuz bu donemde yaşadıklarımız yaşayanların haricinde biriyle paylaşmak çok da bişey ifade etmiyor.Ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşmüş olan anlar.
Optum hepinizi.Cevap yazarsanız sevinirim.
bende zaman zaman sigara içiyorum haftada 1-2 dal kesin içiyorum.. ama tedavi sürecinde ve transferden sonra asla içmiyorum.. azaltmaya çalış canım günde 1 tane iç bebişini düşün... amh testi yaptırdınmı cnm sonucun kaç çıktı..?
canım benim bence acilen rahim filmi çektir.. bizler artık tek bir doktorun gerek yok demesi ile hareket edemeyiz.. kendi doktorumuz olmalıyız, zamanlarımız çok çabuk akıp gidiyor.... inşallah hiçbirşey çıkmaz ama bukadar sıkıntı yaşadıysan doktor neden gerek yok diyor oda ayrı bir konu.. rahim filmi çektirmek 5 dk lık kolay birşey hem sonucun temiz çıkarsa birşey olmadığınıda anlarsın için rahatlar... belkide doktorun hatalı birşeyler yaptıda okadar zorlandın..
bende zaman zaman sigara içiyorum haftada 1-2 dal kesin içiyorum.. ama tedavi sürecinde ve transferden sonra asla içmiyorum.. azaltmaya çalış canım günde 1 tane iç bebişini düşün... amh testi yaptırdınmı cnm sonucun kaç çıktı..?
amin sağol tatlım sendemi buradasın ben seni tebrik ettimmi bilmiyorum güldenin topiği o kadar kalabalıkkı bazen yazılanlar gözden kaçıyor ama şimdi tebrik edeyim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Hiç bir test yapılmadı bize valla , biz giriyoruz çıkıyoruz. Üç yıl önce Hollanda da rahim ve kanallar kontrol edilmişti. Ondan beride hiç bir kontrol yok. İşte tup bebeğe başlamadan önce bi kan testi yapıyolar sanırm horman seviyesi kontrol ediliyo. Başkada hiç bişey bilmiyorum. Ne testiki o, ne için yapılıyo? Bilgi verirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?