Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

25 Ocak'ta adet oldum ben. Bugün 26. günüm

27.-28. günde olurum genelde

ALLAH'ım doğal yoldan versin diye diye dua ediyorum hep, aşılamayı yapmayıda dr.um da bende hiç istemedik, eşimin gittiği dr. "vakit kaybediyorsunuz" demiş diye eşim çok ısrar etti de yaptırdım zaten.

Çok ağrılı bir işlem oldu ,kanamam oldu 3 gün, Dr.um " rahim ağzında bir problem var, girmiyor bir türlü" dedi.

Bilmiyorum bir umut işte acaba yapışıklık mı vardı? belki açılmıştır da bu ay doğal yoldan kalırım diye bekliyorum

Hayırlısı bakalım..

Inanılır gibi değil, düşünmek bile heyecanlandırıyor. Üç aylığını bile vermeye razıyım yeterki kurtulayım şu illetten. Hemen bakıyorum internetten. Bu arada ağzından bal damlıyo:) Cok optum
Haber vericem.

Benim gittiğim yer Mora Neosante. Kadıköy bahariye cad. Ben Edirne' den sırf sigaradan kurtulmak için gitmiştim :)
Sağlıklı bebeklerin olsun, bir elma şekeri alırsın bana da

Rahim filmi cektirmismiydin acaba?

merhaba kızlar bende kırk yaşından gün almaya başladım çocuğum olsun istiyorum bir defa doğal yoldan gebe kaldım ama düştü sonrasında iki tüp bebek denemem var biri negatif diğeride kimyasal oldu şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum ama yaşım ilerlediği içinde anne olmak için geç kalmaktan korkuyorum

Benim gittiğim yer Mora Neosante. Kadıköy bahariye cad. Ben Edirne' den sırf sigaradan kurtulmak için gitmiştim :)
Sağlıklı bebeklerin olsun, bir elma şekeri alırsın bana da

Anlaştık, bende oraya giderim herhalde. Baktım şimdi internetten randevu alıcam. Eee bebek olayını ne yaptın, normal mi tup bebek mi yapıcan? Ben bu ayın 24 unde başlıcam yine kısmetse Memorial de Cem Bey. Cok içime sinmiyor ama burda okuduklarıma bakınca da yok birnin farkı diğerinden gibi bi durum var. Ama belkide dediğin gibi kur falan , sigarayıda bırakınca ohhhhh kendiliğinden olurmuş:) .Bu arada ne kürü senin bahsettiklerin?

sultanım sana çok çok dua ediyorum inşallah inşallah tanrım.stres yapma canım benim.olucak emin ol olacak mutlaka bir gün.allahım zamanını bekliyor.kim bilir belkide bu ay nasip olucak.dün gögüslerim dedin ya bilmiyorum içime çok güzel şeyler doğdu.bende ilk belirti öle yaşadım belki ondan ama bilemiyorum.inşallah inşallah.

canım inşallah bu kez sende hamile kalacaksın dualarım seninle

canım inşallah bu kez sende hamile kalacaksın dualarım seninle

amin sağol tatlım sendemi buradasın ben seni tebrik ettimmi bilmiyorum güldenin topiği o kadar kalabalıkkı bazen yazılanlar gözden kaçıyor ama şimdi tebrik edeyim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

Canım benim ALLAH razı olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlasın.

Bende senin gibi düşünüyorum zamanını bekliyor, içimdeki ses senin de çocuğun olacak diyor. Sadece sabretmem lazım.

Şükrediyorum ALLAH'ıma çaresiz dert vermediği için.

Göğüslerim bugün daha da fena, onlar ağrıdıkça seviniyorum içten içe

Hayırlısı neyse ALLAH'ım onu versin hepimize

Bugün senin ve tüm bebek hayali ile yanıp tutuşanlar için Meryem suresi okuyacağım aşkım. Sultanım sen incir kürü dene bak ben denedim o ay hamile kaldım ve hiç beklemiyordum mucizevi. Biliyorsun bebeğim anlatmıştım.

hoşgeldin canım, yaşını sorun etme geç kaldığınıda düşünme hayatım.. gayet normal bir yaştasın.. bazı korkular her yaşta oluyor hepsinin üstesinden geleceğiz..

Çektirmedim canım, dr.um gerek görmedi

canım benim bence acilen rahim filmi çektir.. bizler artık tek bir doktorun gerek yok demesi ile hareket edemeyiz.. kendi doktorumuz olmalıyız, zamanlarımız çok çabuk akıp gidiyor.... inşallah hiçbirşey çıkmaz ama bukadar sıkıntı yaşadıysan doktor neden gerek yok diyor oda ayrı bir konu.. rahim filmi çektirmek 5 dk lık kolay birşey hem sonucun temiz çıkarsa birşey olmadığınıda anlarsın için rahatlar... belkide doktorun hatalı birşeyler yaptıda okadar zorlandın..

bende zaman zaman sigara içiyorum haftada 1-2 dal kesin içiyorum.. ama tedavi sürecinde ve transferden sonra asla içmiyorum.. azaltmaya çalış canım günde 1 tane iç bebişini düşün... amh testi yaptırdınmı cnm sonucun kaç çıktı..?

Hiç bir test yapılmadı bize valla , biz giriyoruz çıkıyoruz. Üç yıl önce Hollanda da rahim ve kanallar kontrol edilmişti. Ondan beride hiç bir kontrol yok. İşte tup bebeğe başlamadan önce bi kan testi yapıyolar sanırm horman seviyesi kontrol ediliyo. Başkada hiç bişey bilmiyorum. Ne testiki o, ne için yapılıyo? Bilgi verirsen sevinirim.

Daha önce hamile kaldığım için gerek yok dedi.

Benim dr.umda 1,5 yıl hamile kalamamış 2 defa aşılama yaptırmış ,"tam tüp bebeğe geçecektim oldu" diyor

Baktım şimdi internetten erkeklerde testestoron kadınlardada folikul düzenlemesine yarayan hormon diye geçiyor. Sanırım doğru . Valla kan aldıklarında bakıyolardır herhalde. Ay cok cahil hissetim birden kendimi. Hiç bişey bilmiyorum valla. Koyun gibi gidip geliyorum. ama inşallah sizin sayenizde bilinçlenip nelere dikkat etmem gerektiğini öğreneceğim.
Sağolun kızlar.

Gördüm canım senin yorumunu gormezmiyim haklisin diğer topic çok kalabalık birsey yaziyorsun cevap alamadan 10 sayfa geçiyor

canım yumurta rezervinin azlığından bahsetmiştinya, nekadar az seviyen nedir onun için sormuştum.. amh testi ile yumurta revervin hakkında birazda olsa bilgi sahibi olabiliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…