Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım öncelikle bebişin hayırlısıyla kucağına gelsin.birşey soracak çuha çiçeği kapsülünü nerden bulmuştun. Bende kullanmak istiyorum

Canım öncelikle bebişin hayırlısıyla kucağına gelsin.birşey soracak çuha çiçeği kapsülünü nerden bulmuştun. Bende kullanmak istiyorum

sevgili alara ben hollanda da yasiyorum burda cok kolay bulabiliyorsun butun aktarlarda var. miranda arkadasimiz biliyor o da kullandi.
ben kardesimide onermistim soyledigim gun Ankara'da aktardan bulup almisti kendisi. internet uzerinden de siparis verebiliyorsun galiba.
ben kocacigima bile icermistim:)

Son düzenleme:

8 gün 42 oldum ben arkadaşım.

Hiç bir sorun yok bizde, 39 yaşında evlendim, 8. ayımda hamile kaldım klomen+ovitrelle ile (ultrasona göre) 8+0 haftalıkken düştü, 9 gün geriden geldi " geç döllenmedir" dedi dr.um. Ama gitti işte, 19 aydır bekliyoruz. Geçen ay aşılama yaptırdım, sanırım tutmuştu ama çok yoğun bir kanama ile sonuçlandı........

Moralim bozuldu gitmedim dr.a.

Fakat 6 gündür göğüslerim çok şişti, çok ağrıyor . Kasıklarımda sancı var adet olacak gibi, gerçi geçen ay ki aşılama da progestan içirdi dr.um aynı böyle oldum, bu ay hiç birşey kullanmadım ( folbiol+bebe aspirin hariç ) ama felaket durumdayım, birde afedersiniz gaz problemi oldu

Canım benim transferim 28 ocakta oldu bugün 22. günümüz cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum çatlayacağım meraktan ama kafama birşey takıldı neden karından baktı genelde doktorlar vajinal ultrasonla bakıyorlar bu haftalarda

anladim canim burda asla progestron vermiyorlar. bilimsel bi kanit yokmus. hollanda burasi burda hersey farkli yuruyor. benim dusuk yaptigim gebelikte de goguslerim cok fena sismisti hatta regl gunumde kanamam bile olmustu ben regl oldum sanmistim. brezeey arkadasimizda 42sinde dogal hamile kaldi. sakin moralini bozma canim.
bat ne zaman senin peki?

canım geçen hafta dr.um cem beye gittim..(ataşehir memorial) dediğin şekilde baktı zaten.. dün gittiğim dr ise arkadaşımdı. çok iyi bir dr. radyoloji uzmanı. renkli dopleri var..ve çok iyi görür...ben merakımdan çatladığım için ona gittim yani... bu hafta cem beyi aramadım..cumartesi gidicem diye..

Son düzenleme:
tutku uzun zamandir yoksun umarim bu yazimi gorursun sen haberler nasil arkadasim var mi bebek

alara ben demin aldım çuha çiçeği kapsülü solgarın var primrose oil ismi 38 tl mi ne 500 mg lik aklında olsun

O İsmihan' ı da biliyorum :) Esmehan - İsmihan, çağrışım yaptı, sormadan duramadım. :44:

Kızlar merhaba, bende aranıza yeni katılanlardanım ama tup bebek konusunda cok da yeni sayılmam. Benimde 1 aşılamam 2 de Tup bebek denemem oldu. Nerdeyse 4 yıldır uğraşıyorum başlarda bu işin bu kadar zor olacağı benimde hiç aklıma gelmemişti. Ama işin içine girince oyle olmadığını anladım. İki basarısız denemeden sonra kustum devam etmicem dedim. Sonra bi baktım ki ben gerçekten bir çocuğum olsun istiyorum. Etrafımda gordugum çocuklu insanlara bakıp bi ben beceremiyorum , neden benim cocugum olmuyo diye kendimi kahretmeye başlamışım bile. Açıkçası bizimde yasın haricinde yani yumurtalık rezervlerinin azalmasının haricinde hiç bir sorunumuz yok. Tek bişey var kendimi yiyip bitirdiğim Sigarayı bırakamıyorum. Hep suçluyorum kendimi bu yüzden. Aranizda sigara kullanan varmı, naptınız nasıl cozdunuz yada sigara kullandığı halde hamile kalan arkadaşlar varmı. Ne olur bana birileri çıkıp desin ki bende sigara içiyordum ama hamile kaldım. Bende kendi kendimi yiyip bitirmekten ve bu suçluluktan biraz olsun kurtulayım.

Cok uzattım biliyorum ama biliyosunuz bu donemde yaşadıklarımız yaşayanların haricinde biriyle paylaşmak çok da bişey ifade etmiyor.Ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşmüş olan anlar.
Optum hepinizi.Cevap yazarsanız sevinirim.

breezeyin doğumuna bir atraksiyon hazırlamıycaz mı yaaa? hadi bu cumartesi günü buluşalım bir yerde ..mesela taksim de olsun mu? istiklalde starbucks ilk aklıma gelen...yakamıza ne takalım?:26:

Yaşasınnnnn, Cmas1 aramıza döndüüüüü, Oleeeyyyyyyyyyy
Bize bardelen iyi gider aslında. Bu azimle biz karı da deleriz ....
Sevinince şımarabiliyorum ben

Hoşgeldin, hayırlı olsun kararın. İnşallah bu sezon nüfus patlaması yaşayacağız topikte. Önce sigaradan kurtaralım seni. Ben de çok içerdim. Günde 2 paket. Bazen geçerdi. Mora terapiye gittim, bir aylık sigara parasını verdim, bir saat uyukladım, hoop diye bıraktım. 7 Ocaktan beri ağzıma sürmedim. Ki eşim içiyor. Arkadaşlarım içiyor. 10. günden sonra yanımda da içirmeye başladım arkadaşlara. Arada aklıma geliyor ama kollar benim olmaktan çıkıyor o zaman. Kalkmıyor sigara için. Duyanlar inanamıyor sigarayı bıraktığıma. Çok iştahlı anlattım di mi Ama çok kolay oldu... Hele başka sorunun da yoksa, bir süre de kür uygulayıp doğal yoldan bile hamile kalabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…