- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.341
breezeyin doğumuna bir atraksiyon hazırlamıycaz mı yaaa? hadi bu cumartesi günü buluşalım bir yerde ..mesela taksim de olsun mu? istiklalde starbucks ilk aklıma gelen...yakamıza ne takalım?:26:
slm ismihan cmas arkadasimiza sormussun ama benimde icimden cevaplamak geldi.
ben hamilelik belirtilerini 6.haftada hissetmeye basladim. hatta biraz tedirgin olmustum onceleri hic bir belirtim yok burdaki arkadaslarim bilir. ama 6 haftadan sonra yatak dosek yatirdi beni hormonlarim.
sen kac yasindaydin? bende yakinda 42 olucam. bende 2013 agustosunda dusuk yaptim 3 ay sonra yani kasimda tekrar hamile kaldim cok sukur rabbime. sende ki sorun neydi bilmiyorum ama cuha cicegi kapsulunu bi dene derim ben arkadasim. ben kullandigim ilk ay hamile kaldim tabiki once Allahin izniyle.
Canım öncelikle bebişin hayırlısıyla kucağına gelsin.birşey soracak çuha çiçeği kapsülünü nerden bulmuştun. Bende kullanmak istiyorum
slm ismihan cmas arkadasimiza sormussun ama benimde icimden cevaplamak geldi.
ben hamilelik belirtilerini 6.haftada hissetmeye basladim. hatta biraz tedirgin olmustum onceleri hic bir belirtim yok burdaki arkadaslarim bilir. ama 6 haftadan sonra yatak dosek yatirdi beni hormonlarim.
sen kac yasindaydin? bende yakinda 42 olucam. bende 2013 agustosunda dusuk yaptim 3 ay sonra yani kasimda tekrar hamile kaldim cok sukur rabbime. sende ki sorun neydi bilmiyorum ama cuha cicegi kapsulunu bi dene derim ben arkadasim. ben kullandigim ilk ay hamile kaldim tabiki once Allahin izniyle.
8 gün 42 oldum ben arkadaşım.
Hiç bir sorun yok bizde, 39 yaşında evlendim, 8. ayımda hamile kaldım klomen+ovitrelle ile (ultrasona göre) 8+0 haftalıkken düştü, 9 gün geriden geldi " geç döllenmedir" dedi dr.um. Ama gitti işte, 19 aydır bekliyoruz. Geçen ay aşılama yaptırdım, sanırım tutmuştu ama çok yoğun bir kanama ile sonuçlandı........
Moralim bozuldu gitmedim dr.a.
Fakat 6 gündür göğüslerim çok şişti, çok ağrıyor . Kasıklarımda sancı var adet olacak gibi, gerçi geçen ay ki aşılama da progestan içirdi dr.um aynı böyle oldum, bu ay hiç birşey kullanmadım ( folbiol+bebe aspirin hariç ) ama felaket durumdayım, birde afedersiniz gaz problemi oldu
Canım benim transferim 28 ocakta oldu bugün 22. günümüz cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum çatlayacağım meraktan ama kafama birşey takıldı neden karından baktı genelde doktorlar vajinal ultrasonla bakıyorlar bu haftalarda
bana orasi biraz uzak gibi
amsterdam nasıl? dam meyd karşısında golgolün önünde...?
amsterdam nasıl? dam meyd karşısında golgolün önünde...?
Canım öncelikle bebişin hayırlısıyla kucağına gelsin.birşey soracak çuha çiçeği kapsülünü nerden bulmuştun. Bende kullanmak istiyorum
Yok canım benim adım bu değil, gerçi sonunda yine han var ama
İsmihan Sultan: 9 yıl önce okuduğum Safiye Sultan isimli 3'leme bir kitapta Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem'in torunu; Sarı Selim'in kızı olarak anlatılıyordu.
O kitabı çok sevdim ben unutamadım diye ithafen bu nicki kullandım.
alara ben demin aldım çuha çiçeği kapsülü solgarın var primrose oil ismi 38 tl mi ne 500 mg lik aklında olsun
aktardanmı aldın canım
breezeyin doğumuna bir atraksiyon hazırlamıycaz mı yaaa? hadi bu cumartesi günü buluşalım bir yerde ..mesela taksim de olsun mu? istiklalde starbucks ilk aklıma gelen...yakamıza ne takalım?:26:
Kızlar merhaba, bende aranıza yeni katılanlardanım ama tup bebek konusunda cok da yeni sayılmam. Benimde 1 aşılamam 2 de Tup bebek denemem oldu. Nerdeyse 4 yıldır uğraşıyorum başlarda bu işin bu kadar zor olacağı benimde hiç aklıma gelmemişti. Ama işin içine girince oyle olmadığını anladım. İki basarısız denemeden sonra kustum devam etmicem dedim. Sonra bi baktım ki ben gerçekten bir çocuğum olsun istiyorum. Etrafımda gordugum çocuklu insanlara bakıp bi ben beceremiyorum , neden benim cocugum olmuyo diye kendimi kahretmeye başlamışım bile. Açıkçası bizimde yasın haricinde yani yumurtalık rezervlerinin azalmasının haricinde hiç bir sorunumuz yok. Tek bişey var kendimi yiyip bitirdiğim Sigarayı bırakamıyorum. Hep suçluyorum kendimi bu yüzden. Aranizda sigara kullanan varmı, naptınız nasıl cozdunuz yada sigara kullandığı halde hamile kalan arkadaşlar varmı. Ne olur bana birileri çıkıp desin ki bende sigara içiyordum ama hamile kaldım. Bende kendi kendimi yiyip bitirmekten ve bu suçluluktan biraz olsun kurtulayım.
Cok uzattım biliyorum ama biliyosunuz bu donemde yaşadıklarımız yaşayanların haricinde biriyle paylaşmak çok da bişey ifade etmiyor.Ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşmüş olan anlar.
Optum hepinizi.Cevap yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?