Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın kızlar cmasım canım inşallah daha iyisindir bu ağlamalar filan hormonlardan arkadaşım tutma kendini ağla ama mutluluktan kimyasal olsa bence bu kadar yüksek artış gösteremez diye düşünüyorum

Bebegin ve senin iyi oldugunu bilmek bizi mutlu ediyor canim, orada yas konusuna takilmadan kontrollerin devam etmesi cok güzel, buradada doktor düsük sonrasi kotrole gittigimde, bu yastan sonra hamiel olmak cocuk yapmak problemmi diye sormustum. bana yasa takilmayin gebe kalmada sorun olmaz her hamilenin yasadigi sorunlarla ayni olur sadece hamile kalma süresi uzayabilir demisti.
saglikla bebegini kucagina almani ve 2. bebeginde dogal gelmesini diliyorum.

Selam topigimizin en genc annesi senden ne haber nasilsin ? pozitif sonrasi doktora gittinmi okuduklarimdan hatirlamiyorum. bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.

Yok canım benim adım bu değil, gerçi sonunda yine han var ama

İsmihan Sultan: 9 yıl önce okuduğum Safiye Sultan isimli 3'leme bir kitapta Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem'in torunu; Sarı Selim'in kızı olarak anlatılıyordu.
O kitabı çok sevdim ben unutamadım diye ithafen bu nicki kullandım.

kızlar almanyada olan bır rkadasımız vardı tam hatırlayamaıyorum ama acmıla ıdı sanırım.ben 22 donuyorum ve orada endometrıum kalınlıgımı olcturecegım.bunu normal jınekologuma gıderek olcturebılırmıyım orada.yada bır tup bebek merkezıne gıtmemmı gerekıyor.almanyada olan arkadas bılıyordur belkı bu durumu.burada yaptıramadım

Hope73, ve acmila Almanya'da ama cok sIk gelmiyorlar topige belki okuduklarinda gec olabilir.sadece ölcüm icin Tr'ye tekrar gitmen zor olacaktir dilerim zorluk yasamadan caresini bulursun.

hatta dun gece kızkardesımın komsusuna bır bayan gelmıs caya ve benımde tup bebek yaptırdıgımı duyunca rıca ederek cagırtmıs.gıttım kendısı buralı luleburgazlı.33 yasında 1 negatıvı varmıs bahcecıde aytun hanımda.esı azosperm.ama sımdı spermlerı cıkıyormus ılaclar ıle.ve dıdık dıdık sordu bana .daha cok tecrubesız.memnun kalmamıs bahcecıden.ben onu ıstedım dıyor hatta soyledım dıyor.o aytun hanıma verdı dıyor .transfere geldı mustafa bey dıyor hayır ıstemıyorum transfer etmesını demıs.bugune kadar neredeydı demıs.vs vs.sımdı seval tasdemırde.oda bayana rahımde gordugu bır yapı dolayısı ıle traslama yapacakmıs.baktımkı kadında bızler gıbı bı care.dedım allah yardımcımız olsun.dıyecek bır seyımız yok

Yaa arkadaşlar bu nasıl bir şeydir ki birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimize bu kadar yakınız....Sizleri çok seviyorum...yazdıklarınız beni çok duygulandırdı..(gözlerim doldu.... demeye korkuyorum .....evet gözlerim doldu işte.. hatta yine ağladım... zeytun gel beni döv...)

Hepinize dua ediyorum.. Allahım buradaki bütün arkadaşlarıma hayallerindeki bebekleri ver..En güzel en akıllı en hayırlı evlatlar ver bize.. Bahtları güzel olsun.. AMin!

Ya mübdi!!! (mirandam öğretti canım benim..)
Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud dua. (güzbaharcım öğretti.Allah razı olsun ikisinden de . hepinizden...) Selcan cedrus hamişlerim dualarınız belki de kabul oldu..kim bilir... Gerçekten de hepimiz hepimize dua ediyoruz.. kimbilir biri kabul oluyordur işte...Ben de bu gece veya ilk fırsatta hepinize isim isim oturup dualar etmek istiyorum....

Acmilacığım güle güle yolculuk yap inşallah...Bebeklerine kavuştursun Allah seni!!. Yazamam belki diyorsun inşallah telefonlaşırız kısmet olursa..olmazsa da sıkma canını biz senin için hep dua edicez inşallah...

Zanork güllü ümmü ensuece ismihan duova alaralar nevser brezey puffy ismini yazamadıklarım hepinize mutluluklar dilerim.....haa bu arada doğumu yaklaşan arkadaşlarla kimler iletişimde? .. onlar nasıllar acaba?..

Şimdi çalışırken klasik müzik dinleyecğim...

Evet ya klasik müzik dinle sen ve hiç bir şey düşünme bebişinden başka elini karnına koy ve onun karnında büyüdüğünü düşün onu hisset annesi inşallah o da sana gelicek Rabbimin izniyle

Canım benimm

O gözlerinin dolması içindeki Melek'ten dolayı

Hormonların: " SEN ANNESİNNN " diye sesleniyor sana.

RABBİM sağlıkla kucağına almayıda nasip eder de , sen de bizlere PUFYY'ciğim gibi kucağında bebeğinle yazarsın inşallah !

Yahu sabah aksam agliyorsun nedir böylesaka bir yana pozitif olma yolunda ilerledigini hissettim buradanbreezey ve deti var dogumu yaklasan, detiden haberim yok ama breezey cok iyi 34 haftalik oldu simdi dogumu bekliyor. iyi bak kendine bizi habersiz birakma.

Canım nasılsın bugün ?

Canım doktorun ne dedi peki bu duruma ona.kaygılarını sormadin mi

İyiyim tatlı hayallere daldım.. çocuklarım avuçlarımdan öpüyor..ben saçlarını okşuyorum......

cedruscum dün gittiğim dr. arkadaşımızdı sadece karnımdan baktı ben henüz kendi dr.umu cem beyi aramadım. en son geçen hafta gittiğimde henüz birşey gözükmemişti..dün çok şükür keseyi gördüm de dış gebelik korkum gitti. bu cumartesi dr.uma gitmeyi planlıyorum..Zaten o zamana kadar biraz daha netleşir durumum.. İnşallah kalp atışını görürürm.

Tabi bu bekleyişler bitmiyor bööle sürüp gidiyor...5 yıl önce kendiliğimden gebe kalmıştım.. Bebişimin kalp atışlarını bile görmüştük..Ama sonra kaybettim..Kürtaj olmak zorunda kaldım...

o zamanlar hala adet gördüğüm için ne zaman istersem hamile kalırım sanıyordum..İki sene önce rahim filmimde tüpün biri kapalıydı.. belki de kurtajdan sonra oldu bilmiyorum tabi.. ve hala bile hamile kalmanın yaş ilerledikçe bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.. Hep adet oluyorumya öyle sanıyordum.. heni herkes yaş yaş diyorya evet biliyordum ama ben sanıyordum ki yaş ilerleyince menapozdan bahsediyorlar adet olmayınca olmaz sadece....meğer adetlerimiz hala varsa yumurtladığımızı gösterse bile herşey eskisi gibi değilmiş meğer....

zannetim ki dr.a gitçem ben ikiz istiyorum diycem tüp yapalım hatta çabuk olsun diycem.. sonra pat diye olacak!!!
5 sene önce biraz daha çalışsaymışım... hadi geçtik onu 2 sene önce rahim filminden sonra nasıl geçirişim...

Tamam bıraktım bunları yine... cedruscum senin transfer tarihin ne idi? benim 20 ocak 2014 .... dün 29. gün idi ve 5,4 mm kese vardı.ölçüme göre 5+2 günlükmüş..(dün akşam 5+4 yazmışım yanlış olmuş) ..transfer tarihine göre hesap yapılırsa 6+2 gün olması lazım aslında..5 günlük bir gerilik var.....

eşim bana yabancı sitelerden en düşük bhcg değerlerini gösterdi biraz rahatladım..Ama şimdi de kese ölçümüne göre geri olması acaba.......? ayyy neyse tamam.... bakalım bugün kü kan değerim ne çıkacak....

İyi çıkacak inşallah canım.

Hayaller kuramazsak yaşayamayız ki zaten. Umut insanı besleyen en önemli faktör bence.

Bende 2012 Mayıs'ında hamile kalmıştım, kalbi pıt pıt atıyordu, 2 haftada bir kontrolüm vardı, son kontrolümden 12 gün sonra kendiliğinden düştü.

Üzerinden 19 ay geçti, hala ne gelen var ne de giden

Son düzenleme:

kuzum 1 haftalik gerilik cok degil ki olabilir. ben neler okudum iki hafta geriye atilan gebelikler var. demekki bebegin gec tutunmus.
ben sana ne dedim icime guzel seyler doguyor senin icin dedim dimi. cumartesi kalp atislarini duymak icin belki erken olabilir bu seferde bunun icin kahretme sakin kendini. ben surekli dua ediyorum ozellikle imsak vakti. soylemistim sana biliyorsun. Rabbim kabul etmistir insallah. hep aklimdasin inan ki.

breezey arkadasimizla dun gorustum cok iyi masallah kendisi bebegimiz dogum pozisyonuna girmis 6 hafta sonra bize ceee diycek insallah.
deti arkadasimizi bende cok merak ediyorum dogumu cok yaklasmis olmasi lazim. benim dusuk yaptigim gebelikte ikimizin dogum tarihi cok yakindi.
lutfen bizi habersiz birakma olur mu?

Son düzenleme:

nice mutlu huzurlu senelere arkadasim. Allahtan dilerim ki bundan sonraki yildonumlerinizde bebisinizle kutlarsiniz...

Hamilelik belirtilerin neler Cmas ?

slm ismihan cmas arkadasimiza sormussun ama benimde icimden cevaplamak geldi.

ben hamilelik belirtilerini 6.haftada hissetmeye basladim. hatta biraz tedirgin olmustum onceleri hic bir belirtim yok burdaki arkadaslarim bilir. ama 6 haftadan sonra yatak dosek yatirdi beni hormonlarim.

sen kac yasindaydin? bende yakinda 42 olucam. bende 2013 agustosunda dusuk yaptim 3 ay sonra yani kasimda tekrar hamile kaldim cok sukur rabbime. sende ki sorun neydi bilmiyorum ama cuha cicegi kapsulunu bi dene derim ben arkadasim. ben kullandigim ilk ay hamile kaldim tabiki once Allahin izniyle.

Son düzenleme:
breezeyin doğumuna bir atraksiyon hazırlamıycaz mı yaaa? hadi bu cumartesi günü buluşalım bir yerde ..mesela taksim de olsun mu? istiklalde starbucks ilk aklıma gelen...yakamıza ne takalım?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…