Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amiiin!!!!
Aminnnnnn!!!!

canlı selcan ! canım nasıl gidiyor hamişlik?

merhabaaaa!!

slm canim seni tabloda hamile gorunce nasil heyecanlandim anlatamam. sonra degerini gordum insallah degerin kat kat katlanir.
birden hamile diye gorunce seni sanki dunyalar benim oldu.

negatifi goren arkadaslar cok uzuldum insallah bundan sonrasi pozitif olur.

topige yeni gelen arkadaslar h.geldiniz.

benim hamilelik cok sukur iyi gidiyor. dun yine bebegimizi gorduk harika bi duygu Allahima durmadan sukrettim. ilk defa kalp atislarinida duyduk cok duygulandim. burda kalp atisini dinlemeyi zararli gordukleri icin bir kere yapiyorlar. bebek strese giriyormus.
ultrason yapan ebe cok iyi bi kadin. bizi mutlu gorunce uzun uzun gosterdi bebegimizi bize. gecen sefer 1 foto vermislerdi uzulmustum o ebe bilgisayara gecmis uzuldu diye. dunku 5 tane birden cikartti sagolsun.

Allahim isteyen herkese gostersin bu gunleri. kimseler uzulmesin.

hepinize sevgilerimi yolluyorum. Rabbim mucizelerinizi fazla bekletmeden size gondersin insallah. Allah yardimciniz olsun.

düzelttim.. miranda bana ya mubdi diye öğretmişti... yoktan yaratan vareden demekmiş!!

ya mucib: duaya cevap veren kabul eden demekmiş..
ya mubdi: yoktan vareden...Miranda bana ya mubdi oku demişti... ya mucib yazmışım ama o da duaları kabul eden demekmiş!! Allah dualarımızı kabul etsin! Amin!

Viyol senin sonucun 5.2.bence sen yarin bir defa daha tekrarla testi. Hiç belli olmaz belki yükselir.bütün kalbimle yükselmesini diliyorum

Canım çok sevindim.benim üZüntümün yanında senin sevincini görmek beni mutlu etti. Inşallah yarın çok çok katlanır testin.sen nerde transferi yaptırdın.kaçıncı gün embiryosu kaç tane

ya mucib: duaya cevap veren kabul eden demekmiş..
ya mubdi: yoktan vareden...Miranda bana ya mubdi oku demişti... ya mucib yazmışım ama o da duaları kabul eden demekmiş!! Allah dualarımızı kabul etsin! Amin!

Allahim kabul etsin inşallah kuzum bemde dua ediyorum sana

Tatilimi bitirp geldim arkadaşlar.
CMAS tebrik ederim canım, inşallah artar değerin. Bunu bütün kalbimle diliyorum. Bu arada başka değişiklik var mı arkadaşlar? 52 sayfa yazmışsınız, hepsini okuyamadım.
Ümmüseleme senin durumun ne oldu canım?
Bu arada ben de dün regl oldum. 13 Şubatta histeroskopim olacak. İnşallah herşey yolunda gider. İlk defa anestezi alacağım. Korkuyorum biraz. Histeroskopi olanlara bir sorum olacak. Acaba ne kadar süre baygın kalıyorsunuz? Ne zaman ayılıyorsunuz?

Bağışıklığı baskılayıp embriyoyu reddetmemesini sağlayan bir de spermler var. Fakat cinsel ilişki nedense yasak!!!

İşte bu konuda haklısın! Ben bunu da okumuştum! Hatta tek eşlilik ve çokeşlilikle ilgili bir iddia da vardı..

Benim dr.um transferden sonra ilişki konusunda yasak koymuyormuş sanırım. Unuttum şimdi hemşire söylemişti galiba.. yalan olmasın şimdi pek emin değilim... Ama senin gibi ben de üzerinde düşünüp kafa yormuştum...

hoşgeldin canım...korkma! uyudum uyandım olacaksın!! süre bilmiyorum...geçmiş olsun...

Canımm ya.. Adetim gecikirse yaptırmayı düşünüyorum. Ümidim yok ama.. Ilaçları kestim. Artık Allah'a kalmış....

Aslında benim de öyle...Yani Allah doğrusunu bilir!! Öyle belirsizim ki!! ....

galiba ben de bebek istiyorum,41 yaşındayım ,2 coçuğum var ve bi tane daha istiyorum ama şimdilik düşünme aşamasındayım.biraz korkuyorum....ya her şey yolunda gitmezse:26:

dün küçük bir iş kazası atlattım, üzerimizde nazarlar mı var acep

çok önemli olmasa da canım çok acıdı, parmağıma tırmık battı, ama (tırnağımın içine girdi) hiç bir şekilde çıkmıyor, küçük bir operasyonla alalım diyorlar yoksa iltihap yaparmış, benim de canım çoook yanıyor... şimdilik ikna olmuyorum... iğneyle uyuşturacaklar falan, inşallah kendiliğinden çıkar... sizler nasılsınız ????

viyol, alara canım inanın çok üzüldüm, aslında dün bir ara girdim ama üzüntüden yazamadım size ve hemen çıktım... Allah büyük, inşşalllah bu olumsuz olan son tedaviniz olur... bundan sonra güzel günler sizi bekliyor olsun inşallah...

camsım canım benim, allah hakkında hayırlısını nasip etsin, hep dua ediyorum değerin yükselsin diye ama yine de haırlısı istiyoruz sonuç olarak... rabbim büyük, inşallah değerlerin katlanarak artsın, sana sürpriz yapsın bebeişin...

selcanım çoook çoook sevindimmm... ne güzel şeyler yaşıyorsun, daha da güzel günler nasip etsin rabbimmm... doğur, kokla, sev, öpücüklere boğ bebeğini inşallah... kendine çoook dikkat ett...

zeytunum hadi az kaldı, iş miş kendini hiç strese sokma, senin odaklanman gereken daha güzel şeyler var inşallahh... hep beraber güzel haberleri alacağız.... ve seni sınıfına terfi ettireceğiz inşallahhh.

ümmücüm gittin mi memlekete... tail nasıl gidiyor...

duovam canım havalar ısındı mı oralarda, bizde ne yağmur, ne kar.. hiçbiri yok, korkuyorum valla... havalarda mevsim normallerinin üstünde... kış gelemedi bi türlü... gerçekten çok korkuyorum... rabbim toprağa da bize de bereket versin, hepimize inşallahhh...

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz çıtır kızlar topiğine, inşallah bu topic hepimize uğur getirecek...

ben perşembe günü doktora gideceğim inşallahhh kızlar. çook heyecanlıyımmmm... çoook....

hepinizi ama hepinizi çoook öpüyorum.... alisim, miranda, nevser, acmila, arnavut, ensuence, monkey, alfabe ve ismini saymadığım herkesi de..

sevgi ve dua ile kalın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…