- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.501
Amiiin!!!!Rabbî lâ tezerniy ferden ve ente hayrül varisiyn...
Rabbim beni hayatta kendi başına bırakma; ve şüphesiz ki hayırlı vâris sensin
Allahım anne olma yolunda çaba harcayan bütün kardeşlerimi evlatsız koyma yarabbim.Sen yüzümüze bak, cennet kokulularımızı en tez zamanda bize gönder Ey yüce Allahım .
canlı selcan ! canım nasıl gidiyor hamişlik?
merhabaaaa!!
canlı selcan ! canım nasıl gidiyor hamişlik?
merhabaaaa!!
Amin! cedrus zeytunla sen varsın sırada di mi? az kaldı inşallah güzel haberlerinizi alırız!
Güzbahar bana bunu öğretti : rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud dua..
miranda bana ''ya mubdi ''öğretti.. Allah razı olsun..
Amin! cedrus zeytunla sen varsın sırada di mi? az kaldı inşallah güzel haberlerinizi alırız!
Güzbahar bana bunu öğretti : rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud dua..
miranda bana ''ya mucib'' öğretti.. Allah razı olsun..
Tebrik ederim, bebiş geliyor galiba
ya mucib: duaya cevap veren kabul eden demekmiş..
ya mubdi: yoktan vareden...Miranda bana ya mubdi oku demişti... ya mucib yazmışım ama o da duaları kabul eden demekmiş!! Allah dualarımızı kabul etsin! Amin!
cok tesekkur ederim. darisi burdaki butun arkadaslarin basina insallah.
Viyol acaba sen de yarın tekrar bir test yaptırsan mı?
evet bu da Paternal lenfosit aşısı...
Bağışıklığı baskılayıp embriyoyu reddetmemesini sağlayan bir de spermler var. Fakat cinsel ilişki nedense yasak!!!
hoşgeldin canım...korkma! uyudum uyandım olacaksın!! süre bilmiyorum...geçmiş olsun...Tatilimi bitirp geldim arkadaşlar.
CMAS tebrik ederim canım, inşallah artar değerin. Bunu bütün kalbimle diliyorum. Bu arada başka değişiklik var mı arkadaşlar? 52 sayfa yazmışsınız, hepsini okuyamadım.
Ümmüseleme senin durumun ne oldu canım?
Bu arada ben de dün regl oldum. 13 Şubatta histeroskopim olacak. İnşallah herşey yolunda gider. İlk defa anestezi alacağım. Korkuyorum biraz. Histeroskopi olanlara bir sorum olacak. Acaba ne kadar süre baygın kalıyorsunuz? Ne zaman ayılıyorsunuz?
Canımm ya.. Adetim gecikirse yaptırmayı düşünüyorum. Ümidim yok ama.. Ilaçları kestim. Artık Allah'a kalmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?