- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.901
Hala yoldayim.....bugun eliften haber var mi..?
hoşbulduk arkadaşım,peki en yeni bayrağını senden aldım kabul ettim:)yeni gelecek arkadaşa devretmek üzere
İzmir de dr un kim acaba?kuzenim de orada İsrael Aruh un hastası.ilk denemesi pozitif.ancak 5 aylıkken oluşan bir enfeksiyon nedeni ile bebeğini kaybettioldukça memnun dr undan.
paylaşımların için teşekkür ederim.Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
sevgiler
Kızlar günaydın ;
Ayyy akşam ne kaynatmışsınız öyle maşallah...
Andrea hoşgeldin... rabbim herkesle birlikte seninde dualarını geri çevirmesin inşallah... bu arada dua ile ilgili yazını çok beğendim... Ankara'da Başkent Hulusi bey i çok beğeniyorlar... yarın ben kendi doktoruma gideceğim.. oda Ankara'dan gelmişti.. sorarım kim iyi kimi önerirsin diye.. senin doktorunu da sorarım bakalım doktor camiası onu nasıl biliyor :))
Bu arada ben yarın aşılama yaptırmaya karar verdim.. dün akşam saat 10 da çatlatma iğnemizi olduk bakalım hayırlısı...
İzmir güzeli maşallah olayı bütünü ile özetlemişsin.. istemen halinde yapılabilecekler hakkında güzel derleme olmuş. sağolasın arkadaşım.. inşallah rabbim sanada bir İzmir güzeli yetiştirmeyi nasip eder...
Cumhuriyet çocuğu tanımlamanız çok ama çok hoşuma gitti... ayyy evet asıl bizlerin 3-5 çocuk yapması gerekiyor ... birini bile bulamazken ... aç tavuk misali benimkisi :))
gunaydin,
dun oglen bebisimizi gorduk cok sukur arkadaslar. tam 5 cm olmus benim sipacikaman Allahim hic durmadi yerindi kipir kipir
ultrasonu yapan zorlandibirde dusundugumuzde iki gun ilerideymisim. yani dogum Allahin izniyle 11 agustosta tabbi bu tahmini bi gun. biz hic bir sekilde test yaptirmamaya karar vermistik ama ikili test icin yinede kan istediler vermek zorunda kaldim coklu tarama icin gerekliymis. 3 subat aksami coklu taramamiz var. Allahin izniyle o gunde guzel haberlerle donerim insallah. dun gece hepiniz icin dua ettim zaten her aklima geldigimde ediyorum. Rabbim tez zamanda mucizelerinize kavustursun.
zeytunn asilaman hayirli olur insallah canim bebis olur.
andrea sen de h.geldin topigimize..
tablo icin bi bilgi daha duovacim. azicik catlak breezey arkadasimizin dun dogum gunuymus bende dun ogrendim. kendileri 42yi bitirip 41e girmisler
Canım annen durumunu bilmiyormu? çok zor bi durum.
Home sweet home
Guzbahar - cmas çok teşekkür ederim. yarın saat 10 da olacak işlemim inşallah.. bakalım hayırlısı .. kısmetten oteye yol gitmiyor..
Kuzenin için üzüldüm, sanırım en üzücü olan bu kadar zahmetten sonra tam buldum derken kaybetmektir.Ama umarım tekrar başarmıştır.Evet bende İsrael Bey in hastasıyım..2 transfer de sonuç negatif.Bende memnunum İsrael Bey ve ekibinden hepsi çok pozitif,hissediyorsunuz zaten.
Bende emeklilik için yaşı beklemeye başlayınca eşiminde desteğiyle çalışmıyorum, evdeyim, ilk denemede bişey anlamadım desem yeridir.Ama 2.denemeden sonra psikolojim bozuldu.Bende bugün tekrar bi.dr.gittim, zaten çok tatlı, çok iyi bi dr o da.1-2 ay ara vermek istedim.Şu aralar spora başladım. Vücudumu toparlamak birde bu psikolojiden çıkmak için.
Iyi aksamlar arkadaslar,
Alis, bana yazdigini gördüm canim uygun olamadim. dün kursum vardi bugünde yogundum, 2 gündür okuyup acele cikiyorum. yeni avatarin sana ugur getirsin diliyorum.
Cmas1, ne yaptin arkadasim gidip geldinmi?
Elifoo, persembe test yapmayi düsünüyorum demistin. bekliyoruz güzel haberlerini
Zeytun, asilama kararin iyi olmus arkadasim, 38 yas topiginden bir arkadas gecen aylarda, asilama ile ikiz hamile dilerim seninde öyle olsun.
Home sweet home
haklısın canım..şimdi işteyim.. eğer Allah yazdıysa olur yazmadıysa olmaz ne bileyim.. bu denenemde böööle gümbürtüye gitti gibi hissediyorum ama kısmet artık hiçbirşey demiyorum Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah!geldin demek..hoşgeldin cmas...umarım kalan günlerini sakin geçirebilirsin canım, evde normal yaşantına devam et ama sakın kilim falan silkme ,ağır bişeyler kaldırma lütfen...allah kolaylık versin , kuvvet versin canım..
Gidip geldim duovacım..Artık nasip diyorum! İnşallah bugün Eliften güzel haberler alırım da öyle neşem ve umudum tekrar yeşerir...Allahım Zeytun'ada hayırlı evlatlar nasip eylesin amin.. Şimdi onun için birkaç dua okuyacağım..Iyi aksamlar arkadaslar,
Cmas1, ne yaptin arkadasim gidip geldinmi?
Elifoo, persembe test yapmayi düsünüyorum demistin. bekliyoruz güzel haberlerini
Zeytun, asilama kararin iyi olmus arkadasim, 38 yas topiginden bir arkadas gecen aylarda, asilama ile ikiz hamile dilerim seninde öyle olsun.
Güzbaharcım geçen birkere hani ben de zumba yapmıştım ya ! içim dışıma çıkmıştı!!!Sonra vazgeçtim şimdilik... Ama varya spora devam ettim belki de spor yaptığım için yumurtalarım çoğaldı.. bilmiyorum.. Seninle biz kardiyoya devam edelim.. Arada pilates!! ve yüzme...Ama önce benim bir 10 gün müsadem olacak şu testi yaptırana kadar..eğer negatif olursa tekrar spora devam edicem..İlle de zumba dersen belli mi olur negatif alırsam o kafayla zumba da yaparım belki!!kızlar çoook güzel bir cuma olsun inşallahhhhhh... rabbbim bizi bebeklerimize bir gün daha yaklaştırmış olsunnnn...inşaaalllaahhh.. dualarımız kabul olsun....
canımmm allah bu işlemle bebeğini sana getirsinnnn. ne güzel bir gün... kıpır kıpr olsun hayat hepimiz için... ve senin bebeişin bugün yola çıksın annesine doğruuuuu... dualarımız seninle....
ben de başlayacağım spora canım, aslında zumba istiyorum ama vücudumu çok zorlarmıyım tedavi öncesi diye korkuyorummmm... ne dersiniz kızlar zumba çok mu olur...
duovam, canım nasılsın,,, çok yorma kendini kursun tüm gün mü sürüyor canım... çoooköpüyorummmmm. sensiz olmuyor burasıııı
hoşgeldin canım benimm...
elifimmmm hadi güzel haberleri bekliyoruzzz
canım hayırlı uğurlu olsun!!!! Aşılamadan sonra kaç dakika yatırdılar? Yatırdılar mı? Hemen ayağa mı kaldırıyorlar yoksa?Kizlar gunaydin.... simdi ciktim... dualariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum... bakalim hayirlisi...
Ayy cedrusçum evet inşallah dua edeciğim. Hatta şimdiden etmeye başlıyorum bakalım şu yeni ilaçlar inşallah olumlu sonuçlar verecek. yumilerin sağlıklı embriyoya dönüşecek .İnşallah! Amin! Bizi haberdar et tamam mı canım! Allah sana booool bol sağlıklı yumi, 1. kalite embriyolar ve bebişler versin canım!!Günaydın kızlar hayırlı cumalar diliyorum yarın sabah 08:30 da OPU var dua edin yumişlerim kaliteli olsun bu kez gelişmelerden haberdar ederim
Canım haklısın ama huy işte!!!! İnşallah Elif 2-3 saat içinde bize mutlu haberler getircektir!!Günaydin arkadaslar,
güzbahar, iyi dileklerin icin sagol canim, okul yarim gün sürüyordu simdi degisti, disarisi cok soguk oldugu icin,"sifirin altinda bu haftalarda" subat sonuna kadar haftada 1 gün gidecegim. ögretmenle konustum tamamen birakma haftada 1 gün olur dedi sizler topikte olmadanda olmuyor arkadaslar yazdikca senlenir burasi.
Cmas1, Niye bu defada gümbürtüye gitti demissin. hic öyle düsünme cok doktor normal hayatiniza dönün cok yatmayinda diyor, hali silkeleme vs. degil tabiisende benim gibisin sanirim ben kafamda yapacagim bir isi düsünür düsünür duramayip kalkar yaparim. ama degismeliyiz iyi degil böyle, elifi bende merak ettim bugün gelsinde topigimiz bir güzel senlensin.
Kizlar gunaydin.... simdi ciktim... dualariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum... bakalim hayirlisi...
herkese hayirli cumalar,
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar beni duygulandirdiniz cookkk mutlu etti yazilariniz beni
zeytunn canim bu cuma gununda Allahim dualarimizi kabul etsin asilaman size bebek getirir insallah.
cedrus senin icin de tabii ki dua edicem opun guzel gecsin insallah.
mirandacim biz onceleri hep kiz dedik esim cok istiyor diye erkek olsa da hic farketmez benim icin tek dilegim saglikli olmasi.
guzbahar guzel yurekli arkadasim Allahim seni de tez zamanda gorsun insallah canim benim.
elifle dun gorustum ben bugun test yaptiracak cok heyecanliydi dun. Allahim insallah bize guzel haberlerle gelir.
cmas canim basin sagolsun Allah anneannene gani gani rahmet eylesin. kuzum senin icin icime guzel seyler doguyor bu sefer. Allahim insallah yaniltmaz.
duovam burasi cok soguk degil ama ben donuyorum. hamile kaldigimdan beri bi turlu isinamadim zaten.
acmila ummu monkey alisalis ve tum diger arkadaslarim sizleride opuyooooommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?