Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kuzenin için üzüldüm, sanırım en üzücü olan bu kadar zahmetten sonra tam buldum derken kaybetmektir.Ama umarım tekrar başarmıştır.Evet bende İsrael Bey in hastasıyım..2 transfer de sonuç negatif.Bende memnunum İsrael Bey ve ekibinden hepsi çok pozitif,hissediyorsunuz zaten.
Bende emeklilik için yaşı beklemeye başlayınca eşiminde desteğiyle çalışmıyorum, evdeyim, ilk denemede bişey anlamadım desem yeridir.Ama 2.denemeden sonra psikolojim bozuldu.Bende bugün tekrar bi.dr.gittim, zaten çok tatlı, çok iyi bi dr o da.1-2 ay ara vermek istedim.Şu aralar spora başladım. Vücudumu toparlamak birde bu psikolojiden çıkmak için.

Aşılaman hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,inşallah

inşallah darısı başımıza..allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ..ne güzel

Iyi aksamlar arkadaslar,

Alis, bana yazdigini gördüm canim uygun olamadim. dün kursum vardi bugünde yogundum, 2 gündür okuyup acele cikiyorum. yeni avatarin sana ugur getirsin diliyorum.

Cmas1, ne yaptin arkadasim gidip geldinmi?

Elifoo, persembe test yapmayi düsünüyorum demistin. bekliyoruz güzel haberlerini

Zeytun, asilama kararin iyi olmus arkadasim, 38 yas topiginden bir arkadas gecen aylarda, asilama ile ikiz hamile dilerim seninde öyle olsun.

geldin demek..hoşgeldin cmas...umarım kalan günlerini sakin geçirebilirsin canım, evde normal yaşantına devam et ama sakın kilim falan silkme ,ağır bişeyler kaldırma lütfen...allah kolaylık versin , kuvvet versin canım..

kızlar çoook güzel bir cuma olsun inşallahhhhhh... rabbbim bizi bebeklerimize bir gün daha yaklaştırmış olsunnnn...inşaaalllaahhh.. dualarımız kabul olsun....

Guzbahar - cmas çok teşekkür ederim. yarın saat 10 da olacak işlemim inşallah.. bakalım hayırlısı .. kısmetten oteye yol gitmiyor..

canımmm allah bu işlemle bebeğini sana getirsinnnn. ne güzel bir gün... kıpır kıpr olsun hayat hepimiz için... ve senin bebeişin bugün yola çıksın annesine doğruuuuu... dualarımız seninle....

ben de başlayacağım spora canım, aslında zumba istiyorum ama vücudumu çok zorlarmıyım tedavi öncesi diye korkuyorummmm... ne dersiniz kızlar zumba çok mu olur...

duovam, canım nasılsın,,, çok yorma kendini kursun tüm gün mü sürüyor canım... çoooköpüyorummmmm. sensiz olmuyor burasıııı

hoşgeldin canım benimm...

elifimmmm hadi güzel haberleri bekliyoruzzz

GÜNaydın! Şu sıralar zeytunnun işlemleri devam ediyordur hayırlısını dileyelim dua edelim inşallah hayırlısıyla bebeği olur yarabbim.. haklısın canım..şimdi işteyim.. eğer Allah yazdıysa olur yazmadıysa olmaz ne bileyim.. bu denenemde böööle gümbürtüye gitti gibi hissediyorum ama kısmet artık hiçbirşey demiyorum Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah!
Gidip geldim duovacım..Artık nasip diyorum! İnşallah bugün Eliften güzel haberler alırım da öyle neşem ve umudum tekrar yeşerir...Allahım Zeytun'ada hayırlı evlatlar nasip eylesin amin.. Şimdi onun için birkaç dua okuyacağım..

Güzbaharcım geçen birkere hani ben de zumba yapmıştım ya ! içim dışıma çıkmıştı!!!Sonra vazgeçtim şimdilik... Ama varya spora devam ettim belki de spor yaptığım için yumurtalarım çoğaldı.. bilmiyorum.. Seninle biz kardiyoya devam edelim.. Arada pilates!! ve yüzme...Ama önce benim bir 10 gün müsadem olacak şu testi yaptırana kadar..eğer negatif olursa tekrar spora devam edicem..İlle de zumba dersen belli mi olur negatif alırsam o kafayla zumba da yaparım belki!!

Günaydın kızlar hayırlı cumalar diliyorum yarın sabah 08:30 da OPU var dua edin yumişlerim kaliteli olsun bu kez gelişmelerden haberdar ederim

Günaydin arkadaslar,

güzbahar, iyi dileklerin icin sagol canim, okul yarim gün sürüyordu simdi degisti, disarisi cok soguk oldugu icin,"sifirin altinda bu haftalarda" subat sonuna kadar haftada 1 gün gidecegim. ögretmenle konustum tamamen birakma haftada 1 gün olur dedi sizler topikte olmadanda olmuyor arkadaslar yazdikca senlenir burasi.

Cmas1, Niye bu defada gümbürtüye gitti demissin. hic öyle düsünme cok doktor normal hayatiniza dönün cok yatmayinda diyor, hali silkeleme vs. degil tabii sende benim gibisin sanirim ben kafamda yapacagim bir isi düsünür düsünür duramayip kalkar yaparim. ama degismeliyiz iyi degil böyle, elifi bende merak ettim bugün gelsinde topigimiz bir güzel senlensin.

Kizlar gunaydin.... simdi ciktim... dualariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum... bakalim hayirlisi...

Kizlar gunaydin.... simdi ciktim... dualariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum... bakalim hayirlisi...
canım hayırlı uğurlu olsun!!!! Aşılamadan sonra kaç dakika yatırdılar? Yatırdılar mı? Hemen ayağa mı kaldırıyorlar yoksa?
Günaydın kızlar hayırlı cumalar diliyorum yarın sabah 08:30 da OPU var dua edin yumişlerim kaliteli olsun bu kez gelişmelerden haberdar ederim
Ayy cedrusçum evet inşallah dua edeciğim. Hatta şimdiden etmeye başlıyorum bakalım şu yeni ilaçlar inşallah olumlu sonuçlar verecek. yumilerin sağlıklı embriyoya dönüşecek .İnşallah! Amin! Bizi haberdar et tamam mı canım! Allah sana booool bol sağlıklı yumi, 1. kalite embriyolar ve bebişler versin canım!!

Canım haklısın ama huy işte!!!! İnşallah Elif 2-3 saat içinde bize mutlu haberler getircektir!!

Canimm dualarim seninle ve elifle hadi hayirli ugurlu bebisli olsun

herkese hayirli cumalar,

iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar beni duygulandirdiniz cookkk mutlu etti yazilariniz beni

zeytunn canim bu cuma gununda Allahim dualarimizi kabul etsin asilaman size bebek getirir insallah.

cedrus senin icin de tabii ki dua edicem opun guzel gecsin insallah.

mirandacim biz onceleri hep kiz dedik esim cok istiyor diye erkek olsa da hic farketmez benim icin tek dilegim saglikli olmasi.

guzbahar guzel yurekli arkadasim Allahim seni de tez zamanda gorsun insallah canim benim.

elifle dun gorustum ben bugun test yaptiracak cok heyecanliydi dun. Allahim insallah bize guzel haberlerle gelir.

cmas canim basin sagolsun Allah anneannene gani gani rahmet eylesin. kuzum senin icin icime guzel seyler doguyor bu sefer. Allahim insallah yaniltmaz.

duovam burasi cok soguk degil ama ben donuyorum. hamile kaldigimdan beri bi turlu isinamadim zaten.

acmila ummu monkey alisalis ve tum diger arkadaslarim sizleride opuyooooommmmm

Selcancım Allah bebeğine sağlık sıhhat güzel yüz güzel kader versin inşallah! Hayırlı doğumlar dilerim... Hamişliğinin tadını çıkar!! Güzel güzel hamiş elbiseleri giy!!! İnşallah içine doğan gibi olur!! Nasip Allah yazdıysa olacak!!!

Bugün Elif'in test günü mü? Ayyyyyyy çok heyecanlı ya inşallah bebişleri sımsıkı tutunmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…