- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.681
Göbek deliğinizden 2 parmak ölçün işte tam orası:)
Çok tatlılar
Kizlar, bakin bunlar da benim ogluslarim.
İstanbulda seçenek çok doktor ve laboratuvar olarak güzel yerler var memorial bahceci gibiİ
istanbulda nereyi tavsiye ettiler ?
Benimde 3.denemem olacak izmirde tedavi görüyorum. Olumsuz olursa İstanbula gitmeyi düşünüyorum elimizdeki parayı bu 3 transfere harcadık şimdide istanbul diyoruz ne olacak halimiz
Evet, burdan çok şey öğreniliyor gerçekten.
Mitoscore'u bilmiyordum. Ankara Bahçeci'de tedavi görüyorum ama mitoscore diye bir şey söylemediler.
Ama benim embriyolarım 6.gün embriyosu, herhalde daha yavaş gelişimli embriyolar ne yazık ki
Çok teşekkür ederim ☺
İyiki yazmışım buraya! Okudukça, yazdıkça rahatlıyorum sanki, hepinize çok teşekkür ederim
GonalF ve Merionel akşam 18:00-20:00 arası, Humotrope gece yatmadan önceymiş, keşke iğneci bizde kalsaşimdilik günde 2 kere gelecek ama akşam en geç kaçta gelir bilmiyorum, erken yatacağım artık yapacak birşey yok, iğneci ne derse o! :)
Bu akşam bir bakayım da, acısız geçerse cesaretlenirim belki :)
Histereskopi olmayı bekliyorum bu ay.Sonrası transfer için hazırlıklar başlayacak.
Evet sanrım ilk ege universitesinde yapılmış doktor değilde teknik alt yapı konusunda çok emin olamıyorum inş dediğiniz gibidir amh.2,79 FSH 9 eşimde sorun yok alkol ve sigara hayatımızda yok 3.denememiz olacak yumurta iyi sperm iyi neden 5.gune gidemiyorlar soru işaretiYa aslinda Izmir tup bebek unitesini Turkiye’de ilk kuran yerdir, ben cok iyi diye duymustum. Belki de bazen sans faktoru giriyor ?
Evet sanrım ilk ege universitesinde yapılmış doktor değilde teknik alt yapı konusunda çok emin olamıyorum inş dediğiniz gibidir amh.2,79 FSH 9 eşimde sorun yok alkol ve sigara hayatımızda yok 3.denememiz olacak yumurta iyi sperm iyi neden 5.gune gidemiyorlar soru işareti
İşte şu an onun bunalımındayım.Hepsi donduruldu.Şimdi yapın desem olur yapalım diyecekler kesin ama ne kadar sağlıklı bir işlem olacak?NGS yaptiracak misiniz?
Ayyyyy biri İran bunların
Ayyyyy biri İran bunlarınBenim de himalayanım var bir tane.Tam bir zilli.Çok güzelmiş bu bebikler❤
İşte şu an onun bunalımındayım.Hepsi donduruldu.Şimdi yapın desem olur yapalım diyecekler kesin ama ne kadar sağlıklı bir işlem olacak?
Okuyabildiğim kadarıyla ben farklı ilaçlar kullandım. İğnenizi karından yapacaksanız kendiniz yapabilirsiniz. Ben asla yapamam diyordum :))) sonra Oooo :))))Teşekkür ederim.
İnşallah ben de kolayca uzaklaşırım.
Muayene oldum, bugün başlıyoruz, ilaçlarım yazıldı (reçetenin fotosunu ekledim, bu ilaçları tanıyor musunuz?), tarif edildi, eşim iğneciyi ayarladı, eve geldim kurbanlık koyun gibi akşamı bekliyorum
Sen ne aşamadasın?
(Soracağıma geri geri gidip okusam mı böyle her yeni gelene laf anlatmak gıcık birşey olabilir)
Eki Görüntüle 2250269
Kesinlikle ben daha iyi bilmiyorum inan.İlk baştan beri ben NGS diye tutturmuştum.Doktorum hiç yanaşmadı.Sonra biz burda yapıyoruz NGS yi deyince ben geri çekildim.Güvenemedim Bilgi almak okadar zor ki bu hocalardan.Aslında hak da veriyorum bazen.Müvekkil gelip yarım yamalak hukuk bilgisiyle işime karışınca ben de sinirleniyorum.O yüzden çok direngen tavır sergileyemiyorum da karşısında.Yani suratıma,kardeşim ben profesörüm bu işi 20 yıldır yapıyorum sen ne anlatıyorsun Allahını seversen diyen bir surat ifadesi takınıyormuş gibi geliyor:)Kafam çok karışık çokkkBen de NGS’siz yaptiririz diye basladigimiz seferdekileri kotu gun icin saklarim elletmeyeyim diye cozdurmemistim. Son havuzumda doktorum bana sormadan gondermis (klinigi birbirine katmistim tabi o zaman); ama cozulenler hic bozulmadi. Gidenlerin de hepsi sagliksiz geldi. Simdi iyi ki gitmisler de neyin ne oldugunu gormusum diyorum. Ama tabi sen daha iyi bilirsin, kalbinin sesini dinle; genelde en dogru yolu oyle buluyorsun.
Embryologlarin tecrubesi ve laboratuvar cok onemli bu hususta...
Hemşirenin bana tarifi şu şekilde olmuştu; göbek deliğinizin iki veya üç parmak ötesi. Göbek deliğinin sağ sol üst aşağı. Seçin her seferinde. Çünkü bir süre sonra aynı yere denk geliyor. Ben önce göbek deliğimden üç parmak ölçü alarak sağ bir gün sol diğer hün şeklinde yaprım. Devir dönünce iki parmak ölçü aldım. Dört parmak da oluyor. Çok sıkışırsanız aklınızda olsun. İnanın karından iğneyi hiç hissetmiyorsunuzÜç iğne de aynı yere demek hmmm
Ok teşekkürler
Kesinlikle ben daha iyi bilmiyorum inan.İlk baştan beri ben NGS diye tutturmuştum.Doktorum hiç yanaşmadı.Sonra biz burda yapıyoruz NGS yi deyince ben geri çekildim.Güvenemedim Bilgi almak okadar zor ki bu hocalardan.Aslında hak da veriyorum bazen.Müvekkil gelip yarım yamalak hukuk bilgisiyle işime karışınca ben de sinirleniyorum.O yüzden çok direngen tavır sergileyemiyorum da karşısında.Yani suratıma,kardeşim ben profesörüm bu işi 20 yıldır yapıyorum sen ne anlatıyorsun Allahını seversen diyen bir surat ifadesi takınıyormuş gibi geliyor:)Kafam çok karışık çokkk
1.de 3.gun 2.de 2.gun embroyosu transfer edildi çarşamba günü tekrar opu var bakalım neler olacak ☺Genetik falan butun testler yapildi saniyorum, sormaya gerek yok zaten.
Belki de gercekten techizat farkidir; ben mesela cok begenmistim su Bahceci’nin embryoskop olayini. Ne kadar az mudahale o kadar dogala yakin.
3. Gun denendi mi hic? Ben yurtdisi forumlarinda cok rastliyorum boyle durumlarda ucuncu gun transfer olup tutan. Belki de ana rahmini istiyor minnaklar cabucak ne bileyim...
Ay ne zor bu is, deneme tahtasi olduk maymun olduk yeminle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?