Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benimde 3.denemem olacak izmirde tedavi görüyorum. Olumsuz olursa İstanbula gitmeyi düşünüyorum elimizdeki parayı bu 3 transfere harcadık şimdide istanbul diyoruz ne olacak halimiz

Ya aslinda Izmir tup bebek unitesini Turkiye’de ilk kuran yerdir, ben cok iyi diye duymustum. Belki de bazen sans faktoru giriyor ?

Cok ilginc, bu Bahceciler birbirinden farkli mi isletiliyor anlayamadim ben onlari...

Evet cok pozitif bir grup bu; ben de ilk geldigimde bunalim depresif bir durumdaydim. Sagolsun arkadaslar kucaklarini actilar burada; yuzunu gormedigimiz birsuru kadin icin dua ediyoruz, cok ayri bir sey bu olay yaa...
Valla gozlerim doldu kizlar cok seviyom size bee

Ya aslinda Izmir tup bebek unitesini Turkiye’de ilk kuran yerdir, ben cok iyi diye duymustum. Belki de bazen sans faktoru giriyor ?
Evet sanrım ilk ege universitesinde yapılmış doktor değilde teknik alt yapı konusunda çok emin olamıyorum inş dediğiniz gibidir amh.2,79 FSH 9 eşimde sorun yok alkol ve sigara hayatımızda yok 3.denememiz olacak yumurta iyi sperm iyi neden 5.gune gidemiyorlar soru işareti

Genetik falan butun testler yapildi saniyorum, sormaya gerek yok zaten.
Belki de gercekten techizat farkidir; ben mesela cok begenmistim su Bahceci’nin embryoskop olayini. Ne kadar az mudahale o kadar dogala yakin.
3. Gun denendi mi hic? Ben yurtdisi forumlarinda cok rastliyorum boyle durumlarda ucuncu gun transfer olup tutan. Belki de ana rahmini istiyor minnaklar cabucak ne bileyim...
Ay ne zor bu is, deneme tahtasi olduk maymun olduk yeminle...

İşte şu an onun bunalımındayım.Hepsi donduruldu.Şimdi yapın desem olur yapalım diyecekler kesin ama ne kadar sağlıklı bir işlem olacak?

Ben de NGS’siz yaptiririz diye basladigimiz seferdekileri kotu gun icin saklarim elletmeyeyim diye cozdurmemistim. Son havuzumda doktorum bana sormadan gondermis (klinigi birbirine katmistim tabi o zaman); ama cozulenler hic bozulmadi. Gidenlerin de hepsi sagliksiz geldi. Simdi iyi ki gitmisler de neyin ne oldugunu gormusum diyorum. Ama tabi sen daha iyi bilirsin, kalbinin sesini dinle; genelde en dogru yolu oyle buluyorsun.
Embryologlarin tecrubesi ve laboratuvar cok onemli bu hususta...

Okuyabildiğim kadarıyla ben farklı ilaçlar kullandım. İğnenizi karından yapacaksanız kendiniz yapabilirsiniz. Ben asla yapamam diyordum :))) sonra Oooo :))))

Kesinlikle ben daha iyi bilmiyorum inan.İlk baştan beri ben NGS diye tutturmuştum.Doktorum hiç yanaşmadı.Sonra biz burda yapıyoruz NGS yi deyince ben geri çekildim.Güvenemedim Bilgi almak okadar zor ki bu hocalardan.Aslında hak da veriyorum bazen.Müvekkil gelip yarım yamalak hukuk bilgisiyle işime karışınca ben de sinirleniyorum.O yüzden çok direngen tavır sergileyemiyorum da karşısında.Yani suratıma,kardeşim ben profesörüm bu işi 20 yıldır yapıyorum sen ne anlatıyorsun Allahını seversen diyen bir surat ifadesi takınıyormuş gibi geliyor:)Kafam çok karışık çokkk

Üç iğne de aynı yere demek hmmm
Ok teşekkürler
Hemşirenin bana tarifi şu şekilde olmuştu; göbek deliğinizin iki veya üç parmak ötesi. Göbek deliğinin sağ sol üst aşağı. Seçin her seferinde. Çünkü bir süre sonra aynı yere denk geliyor. Ben önce göbek deliğimden üç parmak ölçü alarak sağ bir gün sol diğer hün şeklinde yaprım. Devir dönünce iki parmak ölçü aldım. Dört parmak da oluyor. Çok sıkışırsanız aklınızda olsun. İnanın karından iğneyi hiç hissetmiyorsunuz

Valla ne kadar profesor de olsa bizim yasadigimiz travmayi kesinlikle anlayamazlar. Onlar da insan sonucta ve hata yapabiliyorlar. Benim doktorum da bu hatayi yapti bende ve yapiyor hala da goruyorum hastalarina ilk etapta onermiyor, neredeyse caydiriyor bu niyetle gidenleri. Tabi ki risk var, embryoya zarar verilebilir, normal olan bir embryo test sonucunda hatali gorulup ekarte edilebilir vs. ama butun bunlari olcup tarttigimizda hicbirisi bence karninda yasayan bir canlinin kalbinin durdugunu duymaktan ya da kanamayla dusuk yapmaktan daha kotu degil bence. Olsun benim bir iki embryom zarar gorebilecek bile olsa ben o riski almak istedim, cunku tutup da kaybetmek cok zor... hem de cok zaman ve psikolojik guc kaybettiriyor.

1.de 3.gun 2.de 2.gun embroyosu transfer edildi çarşamba günü tekrar opu var bakalım neler olacak ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…