- 13 Mart 2019
- 104
- 194
- 23
- 44
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.661
Acıbadem Maslak’tayım bekliyorum ama şu anda kaçasım ve kendimi dünyayı gezmeye adayasım var, ben fazla kalabalık insan sevmem ve burası çok kalabalık
Evet hikayeni kısmen hatırladım :)
Aslında ben Memorial ve Medicana ile de ön görüşme yaptım ve o esnada istenen testleri yaptırdım.. HSG de çektirdim ama kimseler kabul etmiyor benim zavallı rahim filmimi :) Bahçelievler Memorial’da çektirdim, Şişli Memorial bile beğenmedi :) tabi Bülent Hoca hiç beğenmedi, neyse çektiricem onu tekrar kaçış yok gibi, cazgırlıklarla yeni CD’ler kargolattım gittim hastaneye toplantılar yaptım vs.. Şişli ile irtibata geçirtip teyit aldırdım ama ben son dakika anneme yakın diye Acıbadem’e karar verdim :)
Biz hemen olsun bitsin istediğimiz için “NGS yaptırmasak mı acaba” diyorduk eşimle ama burada okuduklarımdan sonra kesin yaptıracağım, tabi 5. Güne 3-5 embriyo çıkarsa.
4-5 yıl önce Bahçeci’de bir arkadaşım tedavi olmuştu bir kere yanında gittiğimde kalabalığa şok olmuştum, hala öyle mi? Ama görüyorum ki önde koşan merkezlerin hepsi böyle
Bahceci hala et yigini; bana da daral geliyor her gidisimde
O rahim filmi cok uyuz birsey gercekten; ama korkularima ragmen gittigim yerde hic aci hissetmemistim simdi dogruya dogru (echomar’da cektirmistim).
Arkadasim tek embryo da ciksa NGS mutlaka yaptir, gerekiyorsa transferden once arka arkaya sadece OPU yaptir, gercekten dusuk vs gibi travmalara hic gerek yok. Hem psikolojik hem fizyolojik zarar hepsi, her kurtajda rahminin incelme riski var vs.
Sigara, arada bir dost meclisi alkol hepsi vardı. Şimdi yok. Farkında olmadan bıraktım. İnşallah güzel haberlerle dönersinizMerhabalar,
Bu başlığı bugün keşfettim, biraz geç oldu (haftalardır forum okuyorum) ama kısmet bugündeymiş. Yarın Maslak Acıbadem’de tedaviye başlıyorum.
Hikayem çok uzun değil;
Anne olmak istiyorum, 41 yaşındayım, 10 aydır evliyim, malesef sigara kullanıyorum (ve bırakmak beni çok korkutuyor), arada alkol de alıyorum, umarım burada taşlanmam :)
Nedense genel anlamda pek rahatım bebek konusunda, olacağı varsa olacaktır diye düşünüyorum. Bununla birlikte malesef görüyorum ki amh vs değerler iyi çıksa bile ileri yaşlarımızdan ötürü şansımız git gide azalıyor.
Şu anda en büyük problemim uyuyamamaön görüşmelerde de böyle olmuştum, bu gece de bu saat oldu hala cin gibiyim asla uyuyamıyorum ( uykusuz olunca da asabım bozuk oluyor inşallah yarın olumsuz birşey yaşamam.
Bu yolda emek veren herkese bol şans ve Allah’tan gönüllerindekinin en hayırlısını diliyorum.
istanbulda nereyi tavsiye ettiler ?Benimde 3.denemem olacak izmirde tedavi görüyorum. Olumsuz olursa İstanbula gitmeyi düşünüyorum elimizdeki parayı bu 3 transfere harcadık şimdide istanbul diyoruz ne olacak halimiz
Sigara, arada bir dost meclisi alkol hepsi vardı. Şimdi yok. Farkında olmadan bıraktım. İnşallah güzel haberlerle dönersiniz
Merhaba hayırlı olsun.Durumunuzla ilgili bilgi vermediler mi?Ben de merionel kullandım hep.Aslında kediniz de yapabilirsiniz çok zor değil.öyle kurbanlık falan demeyin kendinize.Müstakbel anne deyin:))Teşekkür ederim.
İnşallah ben de kolayca uzaklaşırım.
Muayene oldum, bugün başlıyoruz, ilaçlarım yazıldı (reçetenin fotosunu ekledim, bu ilaçları tanıyor musunuz?), tarif edildi, eşim iğneciyi ayarladı, eve geldim kurbanlık koyun gibi akşamı bekliyorum
Sen ne aşamadasın?
(Soracağıma geri geri gidip okusam mı böyle her yeni gelene laf anlatmak gıcık birşey olabilir)
Eki Görüntüle 2250269
Teşekkür ederim.
İnşallah ben de kolayca uzaklaşırım.
Muayene oldum, bugün başlıyoruz, ilaçlarım yazıldı (reçetenin fotosunu ekledim, bu ilaçları tanıyor musunuz?), tarif edildi, eşim iğneciyi ayarladı, eve geldim kurbanlık koyun gibi akşamı bekliyorum
Sen ne aşamadasın?
(Soracağıma geri geri gidip okusam mı böyle her yeni gelene laf anlatmak gıcık birşey olabilir)
Eki Görüntüle 2250269
:)))))Çok alemsiniz siz ilahi:)Bayılıyorum yorumlarınıza:)Hayirli olsun, baslamissin ne guzel ☺
Gonalf ve Merional’i ben de kullandim stimulasyonlarda. Humatrope buyume hormonu, rezervi hareketlendirmek icin kullaniliyor bildigim kadariyla.
Igneleri yapmak basta imkansiz gibi geliyor; ama bir sure sonra alisirsin. Gunde uc kere igneci mi getireceksin ayol? Hic acimiyor valla
:)))))Çok alemsiniz siz ilahi:)Bayılıyorum yorumlarınıza:)
Merhaba hayırlı olsun.Durumunuzla ilgili bilgi vermediler mi?Ben de merionel kullandım hep.Aslında kediniz de yapabilirsiniz çok zor değil.öyle kurbanlık falan demeyin kendinize.Müstakbel anne deyin:))
Ohh maşallah daha ne olsun:))Herşey yolundaymış zaten.Ben folikül sayısı,hormon sonuçları gibi şeyleri kastetmiştim zaten size daha önce bilgi verilmiş.Havuz yapma gereği duymadıklarına göre durumunuz gayet iyi.Güzel haberlerinizi buradan okumayı dört gözle bekliyorum.Merhaba, çok teşekkür ederim ☺
İğneleri kendim yapıp yapamayacağıma en azından birkaç kere yaptırdıktan sonra bakayım diyorum. Korkuyorum şimdilik..
Doktorumla 10 gün kadar önce daha detaylı görüşmüştük, benim amh yaşıma göre iyiymiş, diğer tahlil sonuçlarımda da bir problem görülmedi, muayene sırasında da yumurtalarımı beğenince istediğin zaman başlayabiliriz, genetik tarama sonrası transfer yapıcaz demişti. (Ki aynı şeyleri zaten 2 dr daha söylemişti)
Eşimin tahlil sonucunu da yeterli bulmuştu ama daha detaylı test yapalım dediler bugün tekrar örnek verdik.
Velhasıl benim aklımda bir soru yoktu ki zaten ne soracağımı da çok bilmiyorum. Bugün de merkez o kadar kalabalıktı ve ben beklemekten o kadar sıkılmıştım ki muayeneye girdiğimde “herşey hala yolundaysa haydi dedim başlayalım”
O da ilaç dozlarımı yazıp beni hemşireye postaladı
Durumumla ilgili bilmem gereken başka birşey var mı acaba ? :)
Hayirli olsun, baslamissin ne guzel ☺
Gonalf ve Merional’i ben de kullandim stimulasyonlarda. Humatrope buyume hormonu, rezervi hareketlendirmek icin kullaniliyor bildigim kadariyla.
Igneleri yapmak basta imkansiz gibi geliyor; ama bir sure sonra alisirsin. Gunde uc kere igneci mi getireceksin ayol? Hic acimiyor valla
Ohh maşallah daha ne olsun:))Herşey yolundaymış zaten.Ben folikül sayısı,hormon sonuçları gibi şeyleri kastetmiştim zaten size daha önce bilgi verilmiş.Havuz yapma gereği duymadıklarına göre durumunuz gayet iyi.Güzel haberlerinizi buradan okumayı dört gözle bekliyorum.
İğne konusunda da haklısınız tabii.Ben biraz canına hoyrat bir insanımMerhaba, çok teşekkür ederim ☺
İğneleri kendim yapıp yapamayacağıma en azından birkaç kere yaptırdıktan sonra bakayım diyorum. Korkuyorum şimdilik..
Doktorumla 10 gün kadar önce daha detaylı görüşmüştük, benim amh yaşıma göre iyiymiş, diğer tahlil sonuçlarımda da bir problem görülmedi, muayene sırasında da yumurtalarımı beğenince istediğin zaman başlayabiliriz, genetik tarama sonrası transfer yapıcaz demişti. (Ki aynı şeyleri zaten 2 dr daha söylemişti)
Eşimin tahlil sonucunu da yeterli bulmuştu ama daha detaylı test yapalım dediler bugün tekrar örnek verdik.
Velhasıl benim aklımda bir soru yoktu ki zaten ne soracağımı da çok bilmiyorum. Bugün de merkez o kadar kalabalıktı ve ben beklemekten o kadar sıkılmıştım ki muayeneye girdiğimde “herşey hala yolundaysa haydi dedim başlayalım”
O da ilaç dozlarımı yazıp beni hemşireye postaladı
Durumumla ilgili bilmem gereken başka birşey var mı acaba ? :)
Ben havuz yaptırdım.En baştan öyle istediğimi belirttim.Zira prosedür ve ücret farkediyor.Ama benim rezervim çok az.En çok toplanan ay 4 yumurta toplanabildi.ilaçlar ne yazık ki çok pahalı çok haklısınızHoca hiç havuzdan bahsetmedi ama bugün iğneleri tarif eden “Tipitip” hemşire süreci anlatırken “gerekirse havuz yapılır bu süreç tekrarlanır” dedi.
Zaten 30 saattir uyumamışım! Ruh halim dalgalanıp duruyor. Bir an evvel çıkıp gitmeye baktım hiç kurcalamadım.
Gerekirse yapacağız tabi ne yapacağız yumurtalar fos çıkarsa..
Bu arada ilaçlar 2500-3000 tutar demişlerdi, ilk 4 günlük dozla çok şükür ulaştık bu rakamlara gururluyuz
İğne konusunda da haklısınız tabii.Ben biraz canına hoyrat bir insanım
Ben havuz yaptırdım.En baştan öyle istediğimi belirttim.Zira prosedür ve ücret farkediyor.Ama benim rezervim çok az.En çok toplanan ay 4 yumurta toplanabildi.ilaçlar ne yazık ki çok pahalı çok haklısınızSadece son opu da ilaçlara ben de 3000 civarı ödedim.Öncekileri hatırlamak bile istemiyorum:)
Göbek deliğinizden 2 parmak ölçün işte tam orası:)Eşimle konuştuk şimdi, iğnelerin hepsi Göbekten mi yapılıyor dedi
Bilmiyorum ki??
Hastaneye sormam gerekir mi sizce? yoksa standart hepsi Göbekten mi yapılıyor bu 3 iğne de?
Histereskopi olmayı bekliyorum bu ay.Sonrası transfer için hazırlıklar başlayacak.Nedir peki şimdi son durumunuz?
Histereskopi olmayı bekliyorum bu ay.Sonrası transfer için hazırlıklar başlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?