Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu arada ben de adet olmadığim halde tedaviye basladım kizlar. Güvenç bey hormonlarimda bir dengesizlik olmuş olabilecegini yada rahimdeki yapisiklik etkilediyse ondan adet olamadigimi dusundugunu soyledi. Muyanede cok kucuk folikuller gördügünü ve bunlari buyutmek istedigini sorunu en net boyle anlayabilecegimizi belirtti.yumurtalar buyurse toplama olduktan sonra yapisiklik olayinin caresine akilacak. Buyumezse yandim demek oluyor. Bana dua edin lütfen

Umarım rüyanda gördüğün o 4 kişide biri sen olursun şans seninle olsun

Dualarim seninle ah anlasamda bir yorumla yüregine su serpsem ama hic tecrubem ve bilgim yok inan...Ama cok guzel dua ederim!

Kalbiyolojik annesiniz yani ne güzel tebrik ediyorum mutluluğunuz daim olsun

Blast embriyo da olsa genetik inceleme yaptirmadigim için ilkinde düşügün ikinci de de hiç tutmamasinin gerçek nedeni rahim mi yoksa embriyo kalitesi mi söylemek imkansız sanırım. Bu nedenle yeni tedavimi ngs li yaptiracagim Allah kısmet ederse.Hepimizin hakkında hayirlisiGebe arkadaslara da yavrularını sağlıcakla kucaklarina almalarını dilerim.

tesekkur ederim insallah isteyen kimse evlatsiz kalmasin hicbir bebekte annesiz kalmasin

NGS ücreti hakkında bilginiz var mı gerçi benim embriyolarim 5.gune gidemiyor ama ulasabilirlerse bende düşünebilirim

Tebrik ederim . Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin . İnşallah bizim de olur özledim hamileliği .
Bu arada öteki embriyon duruyor mu belki ikinciyi de yaparsın bellimi olur .

Canim nasip olursa ikinciyi de istiyorum, havuzdan bir tane daha ngs’den saglikli gelmis dondurulmusum var. bakalim bu ilkini hayirlisiyla dogurmayi nasip ederse ikinciyi istiyoruz.

Evet guzelim ben de cok memnun oldum tanistigimiza. Insallah devam ettiririz arkadasligi. Insallah senin de guzel gunlerini gorecegiz, inan dualarim seninle

Hic de tuhaf degil, benim ogluslarim da oyle, meme emerkenki gibi masaj yapar gibi hareketler yapiyorlar. Cok tatlilar

Herkes kediden uzak dur falan diyor çocuk istiyorum yaa, kedi dışkısındaki toksoplazma mı nedir düşüğe sebep oluyormuş . Ama beni çok rahatlatıyor mır , mır ,mır. Yirim onu.

Umarım sizin de, benim de rahim kalınlığı 9,5mm'lere çıkar Gelişmeleri burda paylaşırsanız çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…