- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.381
Gözün aydın canım,Rabbim isteyen herkese yaşatsıntek kesemi göründü
Tekrar tebrik ederim sorunsuz güzel bir gebelik gecirirsin inşKizlar simdi ciktim. Keseyi de gordum kalbi de duydum, heyecandan cok birsey anlayamadim daha ama herhalde aksama dogru elimi ayagimi hissetmeye baslarim.
Cok sukur, hepinize tesekkurler, Tanri hepinize bugunleri ve daha iyilerini gostersin
Cok sevindim ve arkadaşlar gibi duygulandım mesajınla.sağlıkla bebegini kucağında gör inş.tek keseye bizde sevindik amann ne gerek var :) gözün aydınKizlar simdi ciktim. Keseyi de gordum kalbi de duydum, heyecandan cok birsey anlayamadim daha ama herhalde aksama dogru elimi ayagimi hissetmeye baslarim.
Cok sukur, hepinize tesekkurler, Tanri hepinize bugunleri ve daha iyilerini gostersin
Tekrar tebrik ederim sorunsuz güzel bir gebelik gecirirsin inş
Cok sevindim ve arkadaşlar gibi duygulandım mesajınla.sağlıkla bebegini kucağında gör inş.tek keseye bizde sevindik amann ne gerek var :) gözün aydın
Kizlar simdi ciktim. Keseyi de gordum kalbi de duydum, heyecandan cok birsey anlayamadim daha ama herhalde aksama dogru elimi ayagimi hissetmeye baslarim.
Çok sevindim hayırlı olsuun heyecanını paylaşıyorum Allah tamamına erdirsinSagol guzelim, valla benim kalp carpintim durdu sukur, ama daha pek birsey anlayamadim narkozlu gibiyim. Ama tek olduguna sevindim, cok korkuyordum valla.
Çok sevindim gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Çok sevindim hayırlı olsuun heyecanını paylaşıyorum Allah tamamına erdirsinBenimde 7.günüm ama 2. Gün embriyosu o yuzden cıkmayacagını bile bile idrar testi yaptım. Ve tabi negatif.. umarım bir kac gün sonra pozitifi göreceğim Güzel dulara ihtiyacım var
merhaba benimde 5. gün bitti. 3. gün embr. ama test için erken gibi geldi bana 7. gün. nasıl gidiyor ne gibi belirtiler yaşıyorsunuzÇok sevindim hayırlı olsuun heyecanını paylaşıyorum Allah tamamına erdirsinBenimde 7.günüm ama 2. Gün embriyosu o yuzden cıkmayacagını bile bile idrar testi yaptım. Ve tabi negatif.. umarım bir kac gün sonra pozitifi göreceğim Güzel dulara ihtiyacım var
Test icin erken evet. 5. Gün embriyoları daha erken tutunuyor. Belirtiler aldıgımız hormondan sebep oluyor kasık agrsı karın şişliği gaz sancısı vs gibi. Dışarıdan hormon yüklemesi yapılmasından sebep hepsi.. bu kadar erken gebelik belirtisi yaşanacagını düşünmüyorum. Benim daha önce normal yolla oluşan gebeliğimde hic bir belirti yaşamamıştım. Hatta yerleşme kanaması olmuştu ki ben onu regl oldum diye adlandırmıştım ama kesildi 2 gün sonra.merhaba benimde 5. gün bitti. 3. gün embr. ama test için erken gibi geldi bana 7. gün. nasıl gidiyor ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz
Hayırlı olsun canım, bak yaptığın strese değmedi, o çok sağlıklı ve seni hiç bırakmayacak inşallah, bundan sonrası da sağlıkla devam edecek inşallahKizlar simdi ciktim. Keseyi de gordum kalbi de duydum, heyecandan cok birsey anlayamadim daha ama herhalde aksama dogru elimi ayagimi hissetmeye baslarim.
Tebrikler canım çok sevindimEvet canim sukur
genelde evlat edinince kafadan bu gebelik düşüncesinin çıkıp,kafa rahatlayınca,doğal yolla gebelik oluyormuş benim doktorum bunu demişti ki bende burada çok okudum,kim bilir belki tedaviye gerek kalmadan bi kardeş olur ona,Allah bilir,hayırlısı olsun,bir yavruya anne olmak büyük yüreklilik,kalbim temiz yüreğine göre versin inşAllahbu bekleme cok zor benimde 3 basarisiz tup bebek denemem oldu 37 yasindayim umarim saglikla hayirlisiyla alirsin kucagina bebisini ben denemiyorum artik rabbim dunya guzeli bir bebis nasip etti evlat edindim dogar dogmaz ve mucize oldu onu azda olsa 3 ay emzirebildim yani sutum geldi dogurmak sart degilmis annelik icin su an cok mutluyuz sukurler olsun kesinlikle olmaz bi durumumuz yok tup bebek deneyebiliriz ama maddi manevi cok yipratici bekleyen isteyen her kadina rabbim anneligi nasip etsin dualarim senin ve bekleyen herkes icin
Tebrik ederim . Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin . İnşallah bizim de olur özledim hamileliğiKizlar simdi ciktim. Keseyi de gordum kalbi de duydum, heyecandan cok birsey anlayamadim daha ama herhalde aksama dogru elimi ayagimi hissetmeye baslarim.
Valla tekrar rebrikler canim. Allah tamamina erdirsin. Seni beklerken ben de heyecandan öldüm. Bu arada seni tanimak cok hostu. Ama bebegin sakarlik acisindan sana benzemesin lutfen... Sonra ugras dur alin bunu geri malzemeden calmis bu kiz diye :)))Kizlar simdi ciktim. Keseyi de gordum kalbi de duydum, heyecandan cok birsey anlayamadim daha ama herhalde aksama dogru elimi ayagimi hissetmeye baslarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?