Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Enfeksiyon kan değerine bakılsaydı keşke önceden antibiyotik kullanmıştınız değil mi her ihtimale karşı
tabiki kullandım kürtajdan hemen sonra,hatta kürtajdan sonra crp de bakıldı enfeksiyon yok dendi,ben hem devlete hem özele aynı anda gittim ama güvendiğim doktorum devlette diye orda kürtaj oldum,şimdi onu hastanede bulmak mucize,kürtajdan sonra parça kalıp kalmadığını hem devlettekinin asistanına hemde güvenemeyip özeldeki doktoruma kontrol ettirdim,sadece bana ilk adete kadar böyle sapıtmalar olabiliyor,adetten sonra devam ederse tekrar konuşalım dedi,

İnşaallah birşey yoktur ilk adette sorun olabilir isterseniz şimdi de crp baktırın aklınızda kalmaz

İnşaallah birşey yoktur ilk adette sorun olabilir isterseniz şimdi de crp baktırın aklınızda kalmaz
Bakalım perşembe gittiğimde diyeceğim doktora,hormon falanda bakın diye,devlette hiç önemsemiyorlar tahlil falan yapalım diye,özele gittiğimde ilk kürtajdan sonra sayfa sayfa test verdi bana,paran varsa ona geçiyor sözün anlayacağın,sende ki durum ne sanırım yanlış hatırlamıyorsam kürtaj olmuştun sende

Kürtaj oldum canım kahverengi leke bittii sarıya döndü vajnit oldum hralde ama kürtajdan bir hafta sonra bthcg 1180 di hala inşaallah düşer ağrım çoktu şimdi azaldı şükür çok zor ya kürtaj hem bebeğin gidiyor hem de vücut çok zor toparlanıyor Allah yardım etsin hepimize

Amin canım,aynen çok zor,kendi derdimize düşüp bebeklere üzülemiyoruz,birde benim kürtajlar çok yakın ondan da sıkıntı oldu diye düşünüyorum,ne kadar oldu kürtaj olalı,bir de bebek büyükmüydü,ben dokotruma beta düşmüşmüdür bi test yapalım dediğimde ilk kürtajımda ohoo çoktan sıfırlanmıştır dedi

Bebek 6 hafta bir gün ama kese daha büyüktü benim de kürtaj sonrası çok kanama olmadı ben her ihtimale karşı yaptırdım çok yüksekti inşaallah zamanla sıfırlanır bu gün kontrol var

Amin canım Allah kimseye yaşatmasın iki tüp bebek tedavim negatifti bu kadar etkilenmedim hemen toparlanıyordum
İşte o yavru bedene girdimi öyle olmuyor,tüp bebekte her ay hamilelik bekleyen kadın gibi,olmadımı üzülüp bir sonrakinde ne yapacam diye odaklanıyosun(maddi boyutu çok ayrı konu)ama bebeğini kaybetmek,kürtaj olmak,kendi ayağınla oraya gitmek,aklımdan çıkmayanlar bunlar hep,çok üzücü çok,Allah yaşatmasın beterinden saklasın canım,inşAllah vakti geldiğinde bizlerde sağlıkla evlatlarımızı alacağız kucağımıza

Amin canım Allah hiçkimseye yaşatmaısn

Teşekkürler size de gerçekten geçmiş olsun.Yapışıklık olduğunu sanmıyorum ama bu risk bu tarz operasyonlardan sonra her zaman olabilir diye biliyorum. ultrasonla rahim kalınlığı kandan da progestron ve östrajene bakıldı.ilaç verdi kahverengi kırmızıya dönmeye başlarsa hemen kes dedi. Bu gün 47. gün zor sancılı ve sıkıntılı bir gece geçirdim ve sabahı dar ettim ama sanırım kırmızıya döndü ve yoğunlaştı ben de ilacı kestim sanırım başlıyor adetim. Yapışma olup olmadığı gibi konular sanırım ancak adetten sonra çekilecek hsg filmiyle belli oluyor

Şimdi size panik yaratmayın diyeceğim ama komik olacak ben yarattım çünkü. En iyisi ben gene de panik yaratmayın diyeyim. Bana sen neden yaptın derseniz de siz hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın diyip kıvırayım :)

Arkadaslar merhaba,
Hayirlar olsun dun gece ruya gordum (ben genelde hic hatirlayamam ruyalarimi; bunu hatirladigima cok mutlu oldum).
Dogum yaptim ruyamda, sonra bebegimi gordum, emzirdim. Yalniz alti bagli degildi, bir turlu bez bulamiyoriz. Her yere ustume basima defalarca isedi.
Her halde aklimi kaciriyorum diye dusundum; ama yine de cok guzeldi hatirladigim kadariyla.
Insallah hepimiz gerceklestigi gunleri gorelim.

Ay çok sevindim kırmızıları görmene darısı bana ya,çok geçmiş olsun,sancılı ağrılıda olsa başladı,adetten sonra hsg çektir demişti zaten doktorum,düşüklerin nedeniyle ilgili bir şey var mı diye,İnşAllah vakitlice olurum da hsg de temiz çıkar,

Çok az kalmış Allah sağlıkla sıhatle kucağınıza kavuştursun inşallah. Darısı başımıza:)
Amin, darısı başınıza, Allah en kısa sürede ve en hayırlı zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. çok uğraştım ben, eşim geçenlerde iyi ki vazgeçmemişsin, nitekim ben çoktan bırakmıştım denemeyi dedi ve bana çok teşekkür etti. bu yüzden siz vazgeçmeyin, sizi sevenler de o zaman vazgeçmiyor. herşey kadınların elinde ne yazık ki.

Allah hayra çıkarsın, güzel şeylerin habercisidir inşallah, ben senden çok umutluyum 2 tane sağlıklı embriyon var şansın çok yüksek, güzel haberler alıcaz senden inşallah.

Hayırlara vesile olsun inş.bence de rüyan çok anlamlı.bende tedavimin sonlarına doğru ayni senin gibi bebek emzirdim.ruyamda bebegin gözleri maviydi ve çok saşırmıstım ben yesil gözlü bekliyorum (esim yesil gözlü) mavi gözlü hic tahmin etmezdim diye.tabi ben bu ruyadan çok mutlu oldum acaba olcak mı ki dedim.annem haricindeuzun süre kimseye anlatmadım.ruyam tıpa tıp çıktı.senin rüyanda ins. Cıkacak çünki tedavin olumlu geçti.
Burada bol bol yazın arkadaşlar son bir kaç sayfayı okudum.ins. sizde anne olun.

Maşallah az kaldı sizin kavuşmaya sağlıkla kavuşun inşallah

Evet canım 40 çıktı darısı size olsun canım

Gaz sancısı ile uğraşıyoruz
Profil resmini degistirmişsin.bebegin resmi güzel olmuş.40 i da çikmış masallah büyüttün bile ins gaz sancisinıda çözeceksin inaniyorum.

Profil resmini degistirmişsin.bebegin resmi güzel olmuş.40 i da çikmış masallah büyüttün bile ins gaz sancisinıda çözeceksin inaniyorum.
Çok sağol canım evet zaman hızla akıyor
Az kaldı üç ay dolsun daha iyi olacak
Sen nasılsın maviş paşam nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…