Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ummu, sen neler yapiyorsun ? en son ne karar verdin yarim kalan küremi devam ediyorsun? sen yazdiginda ben cikmisim canim, kursa gitmedigim haftalarin derslerinide aldim onlari cözmeye calisioyrum. bu nedenle okuyup cikiyordum cok kalmiyordum topikte.

Benim incir kürü yarım kaldı..Adetin 2. ve 3. günü yapabildim .. Zaten edetim kısa sürüyor. Bugün sıklusumun 7. günü . Yaklaşık 28 gün sürüyor..Ben bu akşam eve giidince tekrar başlıyayım mı?

Adetin 1. günü başlanıp 25 gün uygulamam gerekmiş. Sonra 7 gün ara verip tekrar 25 gün deniyor.. Bu hesaba göre 25+7=32 yapıyor yani ikinci 25e başlarken Adetin 4. gününde başlamam gerekiyor.. Burda bir tuhaflık yok mu?

Ayrıca herkesin adet döngüsü farklı.. Yani kimi 28 gün kimi 30 günde bir oluyor... Peki Saraçoğlu neden tam tamına sayılarla konuşuyor..yani 25+7+25 diye....

Saraçoğlunun kendi sayfasına baktım.. kan yapıcı olsun diye 21 gün diyor.. Ama bebek için 25 gün... İncirlerin sayısı bile farklı... kan yapıcı olsun diye 8-9 tane.. bebek olsun diye 15-16 tane.. Sanki farklı birşeymiş gibi değişik başlık var.. KAn yapıcı için yarım lt..bebek için 1 lt.. Ama bu bir lt.yi ikiye bölün diyor falan... Aslında aynı şey değilmi ha yarım lt.ye 8 adet atmışız.. ha 1 lt.ye 16 atıp ikiye bölmüşüz...

Neyse sadece sesli düşünüyorum...Yani adet döngüsü farklı olanlar incirin ikinci 25.lik kısmına başlarken değişik zamanlarda başlamış oluyor..Yani ben 4. günde başlarken bir başkası 8. günde falan.... bu farklılık normal oluyor sa neden incir sayıları ve günleri sabit? ...

Son düzenleme:
yoksa soğan kürü mü yapsam?.. Adetim bitti.Adet bitiminden 10 sonra başlanırmış...15 gün devam..4 günde bitti benim. Yani 14. günde başlarsam 14+15=29 yapıyor. Ama benim 28 gün sürdüğüne göre sonraki adetimin ilk günü de yapmam mı gerek?

Aslında burda da bir hesap hatası var sanki! Eskiden adetim 6-7 gün sürerdi. O zaman 6+10=16. günde başlansa ve üzerine 15 gün yapılsa bu kür 16+15=31 yapıyor.. Eeee ikinci adetimin ilk üç gününde hala soğan kürü yapıyor olmam lazım...

Üstelik bu kürü 4 ay yapın diyor. ilk ay 15 gün.. Sonraki aylar 10 ar gün...Ama hesaplara diğer adetlere taşıyor...:44::44::44: Enteresan!!!

Canim Saracoglu arada karistiriyormus sayilari bunu dikkate almalisin.benim izledigim videoda adet olunca baslanacak 21 gün icilecek diye anlatiyor. ve sadece 7.8 incir diyor bazi yerlerde daha fazla diyor bence sen 21 gün yap, ve 7. 8 incir kaynat alternatif tip topiginde genelde böyle yapmislar. 21 günden sonra regl olunca tekrar 21 gün yapacaksin.

Eger sogan hic yapmadiysan soganla basla derim. adetin 7. günü baslayan daha cok alternatif tip topiginde, 15 gün sonrada birakirsin regl oluncada, tekrar soganmi yoksa inciremi baslarsin karar verirsin.

Haklısın arkadaşım.Teşekkürler:)

Merhaba

larax'ın arkadaşım kendisiyle görüşüyorum forumda aktif olmayıp takip eden üyelerdenim. Sizinle benzer durumlarımız mevcut. Sızde tekrar tup bebek deneyeceksınız sanırım. Paylaşımlarda bulunmak istiyorum. Özelden yazamıyorum yeterli mesaj adedıne ulaşamadım. Rica etsem siz bana özelden yazıp e-mailinizi bildirebilir misiniz?

Eger sogan hic yapmadiysan soganla basla derim. adetin 7. günü baslayan daha cok alternatif tip topiginde, 15 gün sonrada birakirsin regl oluncada, tekrar soganmi yoksa inciremi baslarsin karar verirsin.

Evet sayılar bir tuhaf.. Senin dediğini yapayım canım. Soğanla başlamamıştım çünkü herhangi bir rahim kist pko vs sorunum yoktu. O yüzden incirle başlamak istedim şöyle güzel güzel taze taze yumurtlamak için!:119: Yine de seni dinliycem ve bu akşam soğana başlıycam canım...

arkadaşım ya erkeklere ne öneriyorsun... sperm sayısı az ve hareket ve hareket durumu da çok kötü... aslında doktorum berbat demişti... bu durum için ne yapabilirim...
canım keçiboynuzu kürü bazı erkeklere tam ters etkide yapabiliyormuş..aman dikat dikkat..bi arkadaşım eşine yapmıştı ve hiç bir faydası olmamıştı..canım birde sperm sayısı düşük olanlar diye topikler var istersen ordanda araştırabilirsin erkkelerin neler yapabilceni..benim duyduğum l-arginin arginmax men coenzim10 bol ceviz vertarçın..hatta ürolüğa gidip onların vriği ilaçlarıda kullanması gerkir.ama eşin gidermi bilmiyorum..kolay gelsin canım..

canım bende öyle duyduğum için bırakdım içmiyorum uzun zamandır..bana teyzem bi ne derler adını unuttum bu aktar işleriyle uğraşanlara ne deniyoru kızlar yaa..işte oo erkede kadında kahve çay içilmiycek..etkiliyormuş..
dua et canım çünkü yumilerin var ..işallah olacak ..maddi olarak hep aynıyız..ama hiç umrumda değil..amacımız uğruna gitsin..öyle durumu çok iyi olanlardanda değilim..bu arada..:)))
:))
canım hayırlı doğumların olsun allah kucağına almayıda nasip etsin..darısıda tüm istiyenlerin başına..

canım doktorlar kahveyi yasaklamıyorlar..içilebilir tabi günde bir..ama bebiş için yumi için iyi değilmiş..şu aktar la uğraşanlara ne deniyordu aklıma bi gelse..bende ondan duydum canım eşimde bende içmiyoruz.benim eşimdede sorun yok ama oda içmiyor ..dediğin gibi bal ceviz doğal beslenme..
kendine dikkat et hayırlı hamileliklerin doğumların olsun canım..

selcan belirtilere takılıpta stres yapma sakın gerçekten her hamilelik bile farklı oluyor bunu sen daha iyi bilirsin bu üçüncü hamileliğin canım..ben ilk ve düşük yaptığım hamilelikler farklıyd..ama hamile kalınca ufakda olsa bir değişiklik oluyor değilmi vucutta..

canım kürleri bıraktım yapmıyorum korktum canım yapmaya..doktorumdan mail geldi bu ay klomenle deniycez yumi gelişirse irtibata geçicem..yalnız opu zamanına olmayabiliyor..siz hemşiremle haberleşirsiniz o sizi yönlendirecek demiş canım..yanlız akşamları bi çay var bende anason melisa kimyon karışımlı onu içiyorum iki gündür miss gibim uyuyorum.:))

hoşbulduk canım...ben kasım ayında ilk ve tek tüp denememi yaptım. sonuç negatif oldu. 2 adet 2. gün embriyosu transfer edildi ancak tutmadı. Daha öncede hiç gebelik yaşamadım. 2 yıllık evliyim. eşim yeni bir tedaviyi asla düşünmüyor. Bende dua ediyorum çünkü bunu da yapmaya hiç yanaşmıyordu. Rabbim nasip etti... denedik... (onu ikna etmek için "bir kez deneyelim, en azından denemiş olayım, olmazsa nasip böyleymiş derim" demiştim şimdi o da bunu denedik. artık bu sayfayı kapat diyor.) inşallah ona tekrar yalvarmak zorunda kalmadan rabbim doğal yollarla nasip eder diye bende kür denemk istiyorum. Bu konuda çok bilgisizm. Sağolsun arkadaşlar bahsetti bazı ot ve kürlerden.. hepsini not ediyorum değerlendirip yapmaya çalışacağım inşallah...

Senin durumun nasıl canım... ben henüz geçmiş sayfaları okumakta çok yeniyim, daha başlardayım... o yüzden bazı öyküleri henüz bilmiyorum... ama herkes içindua ediyorum... İyi ki burdayım ... çok öptümm

Bende 41 yasindayim 2 yili gecti evlendim. dogal bir gebeligim oldu 17 subatta 10 haftalikti düsük yasadim. daha sonrada genel kontrolde saglik sorunum ortaya cikinca korunmaya basladik. operasyon olmadan gebelik sorundu bu nedenle korunduk. yaklasik 25 gün öncede operasyon oldum. ve simdilik gebelik yasak bana mayis ayina kadar beklemmem gerek hic tüp deneyimim veya tedavim olmadi. mayisa kadar ne durumda olurum bilmiyorum. zaman bizim icin cok önemli fakat elden birsey gelmiyor. beklemem gerekiyor.

ummucugum, sende breezey gibi bohcalamaya baslamissin.

sadece klomenle devam etmen iyi belkide cok karistirmamis olursun. oh ne güzel uykunu almis olursun hic olmazsa.

Canim.sogani adetin 7. Gunu basliosun 15 gun.iciosun ara ceriosun.bu arada zaten regl.olunuyor diger ayda adetine 10 gun kala basliosun 10 gun iciosun

Umudunuzu sakin kaybetmeyin ben 7 tüp bebek yaptim şimdi 5 aylık kızım var Rabbim sizede kucağına almayı nasip etsin

Gülbahar ben yeni üye olduğum için özelden msj atamiyorum o yüzden sana ulaşamadım bana özelden telini yaz canım aricam seni yazdığın msji aldım ama ulaşamıyorum sana

canım ne güzel örnekler vermişsin allah bizlerinde örnek olarak gösterilmesini nasip etsin... günüme neşe kattın, umut oldun inşallah... Alahım bizim içinde ol desin...
Bende ne caresizlikler yaşadım 7 tüp bebek hepsi negatif ne gözyaşları ne maddi kayıplar verdim ama umudumu hiç kaybetmedim şimdi 5 aylık kızım var mucize bir dua ile kendim hamile kaldım ne olur umutlarını kaybetmeyin allaha siginin eminim hamile kalacaksiniz

KIÇELER HERKESE GÜNAYDIN

OOOOO topik oldukça hareketli bereketli günler geçiriyor aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş

cıtır anne selcan nasılsın arkadaşım allahım bebişini ve seni korusun hiçbirşeyi düşünme hamişliğinin keyfini çıkar

elifooo cnm bnm seni anlayabiliyorum bende an geliyor çokkk üzülüyorum alahım diyorum evlatsız geçip bitecek ömrüm diye

cmass nasılsın arkadaşım sanırım kürler yapıyorsun şifa olsun arkadaşım

ummum canım arkadaşım sen nasılsın rabbim seninde emeklerini boşa çıkarmasın

nevser duova miranda hope 73 zeytuunn tutkucum

kıslar hepiniz hep dularımıdasınız yer gök dualar ile bunu hiç unutmayalım

ben hep okuyorum sizleri ama yazmaya zamanım olmuyor işler çokkkk yoğun benden hbr yok dr gitmedim kür falanda uygulamıyorum biliyorsunuz ben herşeyi elimin tersiyle ittim sanırım biraz ara vermek stresten uzak kalmak istedim o beklentiler umutlar negatifler beni oldukça yıprattı

EŞİM SEN NASIL İSTİYORSAN ODUR DİYOR ALLAH EŞİMDEN BİN KERE AMA BİN KERE RAZI OLSUN

HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM SEVGİLERİMLE

İYİ HAFTASONLARI KIZÇELER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…