- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.321
Iyi tabi ki iyi Selcan'ım :))
Kahve hayatta en sevdiklerimin arasında,ama ilk ondan tiksinmiştim,kokusuna bile tahammül edemiyordum :))
Ben buralardayım,ama yorgan döşek yatırdı ya bu grip beni,çok sıkıldım tabi :) bende azıcık sokaklara attım kendimi :))
Kendine dikkat et çıtır anne...Muckssss...
ağlama ne olursun... kıyamam... sende benden farklı değilmişsin ki... neredeyse birebir aynı acılar... anladığım kadarıyla çok şükür seninki sana artık destek oluyor. sonuna kadar desteğinin esirgemesin inşallah... negatif sonuc aldığım gün doğal olarak çook üzüldüm... o ise ertesi gün (negatiften dolayı rahatladığından) şarkı söylemeye başladı... asla kötü biri değil ve ben onu çoook seviyorum... ama yine de daha anlayışlı olmasını beklerdim.. çok dua ediyorum allaha. rabbim bize onlara ihtiyaç duymadan yavrularımızı ver, yalvartmadan yakarmadan diye... inşallah bir gün oda olacak... hepimiz anne olacağız..
Canım Merhaba,
Kafam çok karışık.Yumurta olsada bazen yetmiyor işte demekki.Yaş faktörü çok ama çok önemli.Hep hüsran yaşamaktan yoruluyor insan.Başarı şansımız yani eve canlı bebek götürme şansımız % 5 lerdeyken üzülmemek elde değil.Normalda ben çok hırslı ve inatçı bir insanımdır.Kolay kolay vazgeçmem.Bir kez daha tüp denesem mi diye düşünüyorum aslında.Ama maddi manevi çok yıprandım.Elbette herşey Allahtan.Allah ol derse yoktan var eder.Bol bol dua ediyorum.
Mübarek cuma günü yüce Allahım tüm isteyenleri bebek sahibi yapsın inş.
Hayırlı Cumalar...
seni gezmeci seni
en iyisini yapiyorsun nevsercim. ne kadar rahatlarsan senin icin o kadar iyi. sirada sanki sen varsin gibi geliyor bana
topikte butun arkadaslarim en kisa zamanda hamile kalir insallah.
bu arada zeytunn nerelerde yahu:44: o da mi kendini sokaklara atti acep
arkadasim sende ne gibi degisiklikler olmustu ilk hamile oldugunda. benim genelde 6. haftadan sonra baslar bulanti falan ama su anda hemen hemen hic bir sikayetim yok.
Tutku'cuğum,
Bu mübarek cuma gününün hürmetine duaların kabul olsun...
Evet yaşımız gereği şansımız düşük,ama hatırla Lejana'ya da 5% şansın var demişlerdi,Allah'ın izniyle bebeğini kucağına aldı,Breezey negatifden sonra doğal yolla hamile kaldı,Selcanım ayağını sürecek inşallah bizde peşine takılacağız.
Bir arkadaşım kariyer sevdasına hayatında birçok şeyi ertelemişti ki tamda kariyerin zirvesindeyken hayatının aşkını buldu,hemen evlendiler,ama yaş 42 olduğu için normal yolla hamile kalamam biz en iyisi vakit kaybetmeden tüp bebeğe başvuralım derken hamile kaldı,sevinsinler mi üzülsünler mi bilemediler,çünkü doktor kese göremedi,boş gebelik deyip kürtaj için gün verdi veee o gün geldiğinde bir mucize gerçekleşti kürtaja başlamadan bebeğin kalp atışlarını duydular,yaşın gereği herşey olabilir uyarılarına rağmen gayet güzel bir hamilelik geçirdi,doğuma 2-3 haftaya kadar da çalıştı,şimdi kızları 1.5 yaşında.
Dediğin doğru arkadaşım,herşey Allah'tan,yeterki ol desin...
Teşekkürler canım.
Bende bazen öyle düşünüyorum evet.Ama ben 44 yaşındayım ve az bir zaman sonra 45 olacağım.Sanırım benim fazla zamanımda yok.O nedenlede biraz geriliyorum.
Tutku'cuğum,
Evet yaşımız gereği şansımız düşük,ama hatırla Lejana'ya da 5% şansın var demişlerdi,Allah'ın izniyle bebeğini kucağına aldı,Breezey negatifden sonra doğal yolla hamile kaldı,Selcanım ayağını sürecek inşallah bizde peşine takılacağız.
Bir arkadaşım kariyer sevdasına hayatında birçok şeyi ertelemişti ki tamda kariyerin zirvesindeyken hayatının aşkını buldu,hemen evlendiler,ama yaş 42 olduğu için normal yolla hamile kalamam biz en iyisi vakit kaybetmeden tüp bebeğe başvuralım derken hamile kaldı,sevinsinler mi üzülsünler mi bilemediler,çünkü doktor kese göremedi,boş gebelik deyip kürtaj için gün verdi veee o gün geldiğinde bir mucize gerçekleşti kürtaja başlamadan bebeğin kalp atışlarını duydular,yaşın gereği herşey olabilir uyarılarına rağmen gayet güzel bir hamilelik geçirdi,doğuma 2-3 haftaya kadar da çalıştı,şimdi kızları 1.5 yaşında.
İnşallah arkadaşım,hepimiz için inşallah...
Zeytunnn duy sesimizi,özledik seni...
Breezey,sende bizi unuttun(
Duova'mmm,sen nerelerdesin bakim,iyileşir sende kendini gezmelere mi verdin :))
Birde Hope73,seni merak ediyoruz,arada girip bizi merakta bırakmasan diyorummm ve eminim bana katılan çok arkadaşımız var burda :))
Puffy ve Lejana'nın bahaneleri var sizi merak etsemde sitem edemiyorum :))
Adını yazamadığım kızlar,hepinizi seviyorum...
Canım benim ,
Hiç bir belirtim olmadı çoğu kez hamile old. unuttum ne bulantı ne aşerme 21. haftadayım şu ana kadar yaşamadım bir kaç kez mide ağrım oldu birde göğüslerim çok şişti ve acıdı halada acıyor hepsi okadar doktor her kadında hatta her hemilelikte farklıdır dedi normalmiş kendimizi çok dinlemeyecekmişiz.
Bişey daha söölimmm bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorumdr sordum daha küçük dedi ama bence kilom yüzünden 98 le hamile kaldım şu an 100 üm :)
Dualarını et canım tadını çıkar inşallah böyle devam edecek amin.
donasyonun yaşı yok rahatlat kendini çünki rahatlarsan kendiliğinden gelicek bebeğin,nevser çok güzel örnekler vermiş ,Allahım mubarek cuma günü dualarımızı kabul etsin inşallah sana ve isteyen tüm kızlara bebiş versin amin.
Günaydın sevgili kader arkadaşlarım :))
Âmin arkadaşım,Rabbim dualarını kabul etsin...
Sana şiddetle keçi boynuzu kürünü tavsiye ediyorum,bizde görünürde fazla sorun olmamasına rağmen erkekler için çok önerildiği için ben eşime uygulamaya başladım,başlarda mırın kırın etsede alıştı artık,dün gece çok geç saatte eve gelmemize rağmen paşa paşa hazırlamamı bekledi,sayı ve hareketliliğe nekadar yaradı bilemem(ki hedefimiz bu),ama isteği arttırdığı kesin olarak kanıtlandı :)) internetten araştır istersen,ben Saraçoğlunun tavsiye ettiği gibi uyguluyorum mesela.
Canım Merhaba,
Kafam çok karışık.Yumurta olsada bazen yetmiyor işte demekki.Yaş faktörü çok ama çok önemli.Hep hüsran yaşamaktan yoruluyor insan.Başarı şansımız yani eve canlı bebek götürme şansımız % 5 lerdeyken üzülmemek elde değil.Normalda ben çok hırslı ve inatçı bir insanımdır.Kolay kolay vazgeçmem.Bir kez daha tüp denesem mi diye düşünüyorum aslında.Ama maddi manevi çok yıprandım.Elbette herşey Allahtan.Allah ol derse yoktan var eder.Bol bol dua ediyorum.
Mübarek cuma günü yüce Allahım tüm isteyenleri bebek sahibi yapsın inş.
Hayırlı Cumalar...
merhaba Tutku34 ,mesajlarını doğru okuduysam eşinde sorun yok sadece senin yaşla ilgili yumurta ve kalitesinde sıkıntı var ve donasyona sıcak bakıyorsun , kendimi gördüm sende aynıydı eşimin spermleri çok kaliteli iki tüp denemesi üç yumurta ama ikisinin içi boş bir tanesi kalitesiz embriyo oluşmadı transfere bile gidemedim,kırk yaşındayım ve en son dedimki daha öncede yazdığım gibi seninle ilgilenmiyorum ister bebek olsun ister olmasın (maddi olarak bende çok yıpranmıştım) artı en kötü bir kaç yıl sonra donasyon denerim böyle düşündüm ve hissettim inanılmaz rahatladım sırtımdan bir yük kalktı ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim .
SAL, ÜZÜLME ARTIK ARKADAŞIM BIRAK ÖZGÜR KALSIN yumurta sayısı ve kalitesi her ay değişiyor doktorların yüzdeliklerinide unut inşallah kendiliğinden gelecek mucizen
ummucum nasil icin rahat edicekse oyle yap ama burda benim butun kontrollerimde kahve icme diye bi uyari yapilmadi hatta hamileyken cok asiriya kacmadan icebilirsin demisti uzman doktor. alternatif tip uzmanida hic bir uyarida bulunmadi. Allah o kadindan bin bin razi olsun insallah. bana o kadar faydasi olduki anlatamam. gayri muslim biri icin bu soylenirmi bilmiyorum ama icimden geldi soylemek istedim. birde benim ona gitmem icin israr eden benim haberim olmadan ondan randevu alan beni ilk randevumda yalniz birakmayim yanimda gelen arkadasimdan Allah binlerce kez razi olsun.
bende sizin icin her an duaciyim hepiniz icin.
insallah canim insallah. burda isler o kadar farkli yuruyor ki 8 haftadan once ultrasano almiyorlar. o kadar rahatlarki anlatamam.
hamileligin dogumun dogal bi surec olduguna mumkun oldugu kafar az mudahele olmasi gerektigine inaniyorlar. bende alistim artik aslinda ama bazen Turkiyeye ozenmiyor degilim hani.
canim Saracoglunun sitesine gir orda gerekli bilgiyi bulacaksindir. birde arisutu polen de iyi geliyor diye biliyorum. cevizide unutmayin. cevizde cok faydali erkeklere. birde arkadaslar maca bitkisininde mucizevi etkileri var. ben eger hamile kalmasaydim bu ay onuda icmeyi dusunuyordum. hem erkekte hemde kadina dogurganligi cok olumlu etkiliyor. bazi ulkerde bu kabul olunmus. internette cok sey buldum okudum.
GÜnaydın canım :)))
olacak inşallah olacak rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş :))) kurban olduğum allahım bizleri görüyor hepimizin yar ve yardımcısı olsun amin :))))
Tutku'cuğum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?