Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

seni gezmeci seni

en iyisini yapiyorsun nevsercim. ne kadar rahatlarsan senin icin o kadar iyi. sirada sanki sen varsin gibi geliyor bana

topikte butun arkadaslarim en kisa zamanda hamile kalir insallah.

bu arada zeytunn nerelerde yahu:44: o da mi kendini sokaklara atti acep

GÜnaydın canım :)))

olacak inşallah olacak rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş :))) kurban olduğum allahım bizleri görüyor hepimizin yar ve yardımcısı olsun amin :))))

Tutku'cuğum,
Bu mübarek cuma gününün hürmetine duaların kabul olsun...

Evet yaşımız gereği şansımız düşük,ama hatırla Lejana'ya da 5% şansın var demişlerdi,Allah'ın izniyle bebeğini kucağına aldı,Breezey negatifden sonra doğal yolla hamile kaldı,Selcanım ayağını sürecek inşallah bizde peşine takılacağız.
Bir arkadaşım kariyer sevdasına hayatında birçok şeyi ertelemişti ki tamda kariyerin zirvesindeyken hayatının aşkını buldu,hemen evlendiler,ama yaş 42 olduğu için normal yolla hamile kalamam biz en iyisi vakit kaybetmeden tüp bebeğe başvuralım derken hamile kaldı,sevinsinler mi üzülsünler mi bilemediler,çünkü doktor kese göremedi,boş gebelik deyip kürtaj için gün verdi veee o gün geldiğinde bir mucize gerçekleşti kürtaja başlamadan bebeğin kalp atışlarını duydular,yaşın gereği herşey olabilir uyarılarına rağmen gayet güzel bir hamilelik geçirdi,doğuma 2-3 haftaya kadar da çalıştı,şimdi kızları 1.5 yaşında.
Dediğin doğru arkadaşım,herşey Allah'tan,yeterki ol desin...

İnşallah arkadaşım,hepimiz için inşallah...

Zeytunnn duy sesimizi,özledik seni...
Breezey,sende bizi unuttun (
Duova'mmm,sen nerelerdesin bakim,iyileşir sende kendini gezmelere mi verdin :))
Birde Hope73,seni merak ediyoruz,arada girip bizi merakta bırakmasan diyorummm ve eminim bana katılan çok arkadaşımız var burda :))
Puffy ve Lejana'nın bahaneleri var sizi merak etsemde sitem edemiyorum :))

Adını yazamadığım kızlar,hepinizi seviyorum...

arkadasim sende ne gibi degisiklikler olmustu ilk hamile oldugunda. benim genelde 6. haftadan sonra baslar bulanti falan ama su anda hemen hemen hic bir sikayetim yok.

Canım benim ,
Hiç bir belirtim olmadı çoğu kez hamile old. unuttum ne bulantı ne aşerme 21. haftadayım şu ana kadar yaşamadım bir kaç kez mide ağrım oldu birde göğüslerim çok şişti ve acıdı halada acıyor hepsi okadar doktor her kadında hatta her hemilelikte farklıdır dedi normalmiş kendimizi çok dinlemeyecekmişiz.
Bişey daha söölimmm bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum dr sordum daha küçük dedi ama bence kilom yüzünden 98 le hamile kaldım şu an 100 üm :)
Dualarını et canım tadını çıkar inşallah böyle devam edecek amin.

Haklısın arkadaşım.Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inş.

Teşekkürler canım.
Bende bazen öyle düşünüyorum evet.Ama ben 44 yaşındayım ve az bir zaman sonra 45 olacağım.Sanırım benim fazla zamanımda yok.O nedenlede biraz geriliyorum.

donasyonun yaşı yok rahatlat kendini çünki rahatlarsan kendiliğinden gelicek bebeğin,nevser çok güzel örnekler vermiş ,Allahım mubarek cuma günü dualarımızı kabul etsin inşallah sana ve isteyen tüm kızlara bebiş versin amin.

ay yazdigin hikaye beni cok etkilede nevsercim. Vallah hersey bahane ben onu bunu bilmem. rabbim istesin yeter ki...

hope arkadasimizin annesi cok hastaydi yogun bakimdaydi acil istanbula gitmek zorunda kalmisti umarim kotu bi durum yoktur.

icimi rahatlattin arkadasim sagol. benim goguslerde de fazla bi degisiklik yok sadec azicik aciyorlar o kadar.
gerci bende ikizlerde de goguslerimden hic sikayetim olmamisti. 2 aydan sonra uyku ve bulanti baslamisti.

dualarimida eksik etmiyorum Allahim kabul etsin insallah. Saglikla kucagimiza almayi nasip et yarabbim amin...

Haklısın arkadaşım.Teşekkürler:)

tamam canım allah razı olsun bugün ilk işim keçi boynuzu almak ve bunu denemek... Saraçoğluna bende bakayım ve uygulayayım... allah şifasını verir inşallah hepimize...

amiiiinn arkadaşım inşallah... allah doğrusunu yaptırtsın sana inşallah... güzel duan hepimiz için kabul olsun... bu cuma bize bereketli ve hayırlı olsun..

Arkadaşım... çok mutlu oldum hamileliğine.. allah kucağına da almayı nasip etsin... bize de dua eder misin... benim eşimde tüpe ikna olmadığı için normal olursa olacak... başka şansım yok:)))

amin arkadaşım allah razı olsun... gayri müslim biri için dua etmende sakınca olduğunu ben düşünmüyorum... bir de bakmoşsın kadın dualarınla hidayete ermiş... allah arkadaşımıza yardım eden herkesden razı olsun inşallah...

canım eşim poleni zaten sağlığı için düzenli yer.. balına polen karıştırır ve her sabah tüketir. Diğerlerini de deneyeceğim inşallah... hemen araştırıyorum netten... allahtan kimi şeyler sevdiği şeylerde farketmeden yedireceğim... bende spermlerini iyileştirip hamiş olacağım:)))) İnşallahhhh...

GÜnaydın canım :)))

olacak inşallah olacak rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş :))) kurban olduğum allahım bizleri görüyor hepimizin yar ve yardımcısı olsun amin :))))

bu duaya kocaman bir amin... az evvle ezan vakti yürüdüm ve hep dua ettim rabbim bizi de görsün diye... inşallah seneye hepimiz anneolacağız...:)))

canım ne güzel örnekler vermişsin allah bizlerinde örnek olarak gösterilmesini nasip etsin... günüme neşe kattın, umut oldun inşallah... Alahım bizim içinde ol desin...

Hos geldin topige arkadasim, tüp denemeden önce bitkisel birseyler deneyeceksin sanirim esin icin sormussun. nevserin dedigi gibi keci boynozunu kürü en cok konusulani günlük kaynatmaya calis sperm arttirdigini söylüyorlar, senin icinde ilk önce sogan suyunu icebilirsen öyle basla derim 15 gün kaynatip günde 2 defa iceceksin. icmek istersen ayrintilarini buradan arkadaslarda yazacaktir. ayrica esinin kizinin davranislarina cok takilma bile, hayat senin hayatin anne olma hakiina kimse karisamaz.umarim annelik duygusunu hepimiz tadariz.

selam arkadaslar,

Selcan, hamilelik belirtileri hemen baslamayabiliyormus canim, mide bulantisi 7. haftalarda daha cok oluyormus. iyi bak bebege ve kendine öptüm. hii bu arada nevserde soruyordu hope 2 hafta evvel Istanbul'a gidip gelmis, annesi icinde durumu iyi demisti sonra tekrar gittimi bilmiyorum bilginize!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…