Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım çok zor biliyorum ama geçecek, insana herşeyin sabrını veriyor Allah. Benim de dış gebelik sonrası kötü ameliyatla rezervlerim tepetaklak oldu bir daha da hamile kalamadım. Sağ yumurtalığımı da pert etmişler maalesef. Belki ileride bir evlatlık bebiş düşünüyorum.

Maşallah kuzuya anne ve baba olunca hayat çocuklara göre yaşanır oluyor
Şükür biz iyiyiz ikinci oğluşum olacak Allah izin verirse sağlıkla ve hayırlısı ile kavuşurum ona inşallah
Allah sağlık sıhhat versin
Maşallah kuzuya anne ve baba olunca hayat çocuklara göre yaşanır oluyor
Şükür biz iyiyiz ikinci oğluşum olacak Allah izin verirse sağlıkla ve hayırlısı ile kavuşurum ona inşallah
Maşallah canim allah tamamına erdirsin oglunu sağlıkla kucağına almak kısmet olsun çok tesekkur ederim hatırladığın icin. Maalesef genetik negativ geldi.... bende öylece kaldım zaten. Uzun bir tatildeyim sonbaharda ne olur bilmem artık. 5.6 deneme sonuç yok.... bu günümüze şükürler olsun. Birde kızlar aklıma takılan bunca zaman ilaç aldım yan etkileri ne oldu sağlığım ne durumda bir genel tarama yaptırmak şart oldu..
Herkese sevgiler:)

Dış gebelik çok zarar veriyor. Ameliyat olmadım ama iğne de aynı şekilde zarar veriyormuş. İkimizin de yaşadığı büyük şanssızlık. Evlatlık almakta güzel bir seçenek, hem bir çocuğun hayatı kurtulur. Eşim onu da istemiyor. Kendi çocuğum gibi benimseyemem diyor. Çocuksuz bir hayat bizi bekliyor bundan sonra, kendimi alıştırmaya çalışıyorum.

2 doz iğnenin ardından ameliyat oldum . Olanla ölene çare yok. Önümüze bakalım. Bence biraz zaman geçsin belki olur kendiliğinden olmazsa yavaş yavaş eşini evlatlığa alıştırmaya çalış çaktırmadan

öncelikle yaşadıklaınız çok yıpratıcı olmuş geçmiş olsun
bende 2017 mart ayında dış gebelik yaşadım önce kürtaj yapıldı pataloji sonucuna göre gebelik materyali görünmedi ve hcg yükselmeye devam edilince tek doz iğne ile gebelik sonlandırıldı bir kadının başına gelebilecek ön kötü olaylardan biri yıpratıcı bir süreç
Ben o deneyimden sonra tüp bebekle hamile kaldım ve düşük yaptım arkasından doğal yolla ile gebelikle şu anki hamileliğim oldu inşallah rabbim sanada mucizesini nasip eder inşallah

Sağlığının ve mutluluğunun tadını çıkar zamana bırak nasipte ne varsa onu görüyoruz

rabbim emeklerinin karşılığını göstersin kendini biraz dinle arkadaşım testlereni yaptır haklısın
merkez olarak hep aynı merkezlemi tüp bebek denedin

Öyle maalesef, mecbur kalınıyor çünkü çok tehlikeli bir durum söz konusu. Seçme şansı olmuyor. Denileni çaresiz yapıyorsun.

Evlatlık kısmına benim de kendimi alıştırmam gerek. Koruyucu ailelik vs olabilir belki. Özellikle normal yoldan denemeyi de düşünmüyorum. İlk başladığımda bir dolu ovülasyon kitleri vs almıştım, deneyip olmadıkça her adet zamanı moral bozukluğu yaşadım. Artık adetlerimi de takip etmeyeceğim. Eskiden hiç takip etmezdim zaten, gayet mutluydum. Zaten her an adetler kesilecek, menopoz başlayacak korkusundan geceleri uykularım kaçıyor. 40'ına girmeden bunları da yaşamak varmış. Herşey kısmet.

Benim de iğne ile sonlandırıldı, neyse ki ameliyata gerek olmadı ancak iğneden önce çok iyi olan yumurta kalitesi iğne sonrası çok kötüleşti, yumurtalar hep boş çıkıyor. Yapacak bir şey yok. Herşey olacağına varıyor.

Sizin için çok sevindim. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. :)

40 ına girmeden cok zor cok haklısın.dış gebelik ne zormuş iğnelerin bu etkisini hic duymamıstım çoook üzüldüm.bende kendimi şanssız görürdüm evlik ve çocukta neyse ki tatlıya bağlandı.sağliklisin ins bugünlerde gecer .donasyondan vazgecmissiniz fakat bu bir surec kendin ne istiyorsan onu yap bence.evlatlıkda cok manevi bir duygu fakat sana uymuyorsa bosver.yani hayallerinin pesinden git bence.esin zamanla dedigini kabul edebilir.asla kendimi çocuksuz hayata alıstırmaliyım diye aglayıp kendini zorlama.çocuklu bir hayata gecersin inş.

Ben de çok üzülüyorum menopoz yaklaştı diye doktora sordum annem 50 yaşında cerrahi menopoza girmiş benim rezervlerim niye böyle oldu diye. Seninki genetik değil ameliyatta zedelenmiş dedi, iğne de eklenmiş bir de üstüne dedi. Ne yapalım arkadaşım umarım bu yumurtalar uzun sure götürür bizi...

Bende gecen seni hatırladım genetikten öyle geldi demek üzüldüm sağlık olsun ne diyelim

hayatguzel2015 C Cekirdek32 nasılsıniz hamilelik nasıl gidiyor
iyiyim canım, aslında fena bulantılarım oldu haftasonu, halen devam ediyor ama o kadar değil, iki günde bir kusma... yarın kontrolüm var inşallah bebişim büyüyordur teyzesi... biraz belirtiler azalınca tedirginlik oldu, garip bir duygu bulantı olunca kendini kötü hissediyorsun, olmayınca da endişe ediyorsun. senin nasıl gidiyor

haftana göre mide bulantısı olması normal arkadaşım. benim 12. haftasının sonuna kadar sürdü
iyidir merak etme mucizen allaha emanet güzel haberler ile gel inşallah
bulantı olması veya olmaması sağlık göstergesi değil merak edip endişelenme canım

Ben iyiyim çok şükür dr ikili testi önermedi nifty yaptırdık şükür oda iyi geldi bu hafta
rabbim kortuğumuzla sinamasın ikinci oğluş geliyor allah nasip ederse bu arada

maşallah maşallah haberlerin çok çok iyi, ALLAH böyle devam etmesini nasip etsin canım

İyiyiź canım biz. Büyüyoruz. @Bebegimhadi ile aramızda yaklaşık 1 ay var. Yani yakında 2 aylık olacağız. Sütüm yok denecek kadar az olduğu için mamayla besliyorum. Bu yüzden ilk haftalarda çok kötü hissettim. Bana söylenen/okuduğum araştırdığım herşeyi denedim, ama değişen bişey olmadı, çoğalmadı sütüm. Çok üzüldüm ağladım ama şimdi daha iyiyim, kabullendim durumu. Sağlıklı olsunlar da...
Senin hamileliğin nasıl gidiyor? 2.trimestere girmişsin. Hamileliğin balayı dönemi diyorlar bu döneme. Keyfini çıkar

canım sütün gelmesi her kadın için bir olmuyor malesef olsun sen ve bebeğin sağlıklı olun maşallah kuzuya
benim dediğin gibi balayı dönemindeyim ilk başlarda yorucu stresli idi kanamalar mide bulantıları şükür şimdilerde iyiyiz

merhaba arkadaşım siteye eskiden çok bakardım yeni gördüm msj bende senin gibi 38 yaşında başladım ilklerde rezerv 0.55 sonra polip için ameliyat sonra rahim şekli bouzk ameliyat iyice bitti ama artık alıştım dr yüzüme yüzüme olmaz uğraşma dedikce ağlamaktan ölüyordum nasıl bu kadar acımasınlar diodum alıştım donor düşündüm vazgeçtim şimdi 40 yaşındayım ilaç almazsam adet olamıyorum bile icimde hep bir ateş var hep yanacak biliyorum ama yapacak bir şey yok allah isterse kuru ağaca can verir kabullenmek zor olsada alisicaz üzme kendini yalnız değilsin canim

Selam kizlar, forumu cok moralsiz goruyorum kendimle ilgili olmasa da guzel bir haber vereyim dedim. Ablam gecen ay evlendi 40 yasinda ve ilk aydan hamile kaldigini ogrendik:)) Allah nasip edince, ömür verince, vakti zamani gelince oluyo kendiliginden bu isler. Darisi tum isteyenlere, saglikla nasip olsun insallah

Amin, dediğin gibi kısmetimizde ne varsa o kadar. Allah ablana da sağlıklı bir bebek nasip etsin, bekleyen tüm kadınlara da versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…