Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yumurta da poler body ne demek. benim ilk denemen negatif oldu ve bugün doktora telefon da yumurta kalitemi sordum söylemedi yumurta da bir kaç pürüz var dedi. nedir dedim. yumurtada poler body dedi.sordum nedir. yumurta çekirdeğin yarısını atıyor muş galiba ama sağlıklı döllenmiş. keşkede yapmasaydı transfer
Canım o polar body diye yazılıyor. Google da arat görürsün. Bozma moralini biraz ara ver toparlan sonra başka bir doktora git.

arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. şu an hazırlanmak amacıyla elevit, b12, folik asit, omega3 ve aspirin kullanıyorum. elevit içmeye başladıktan sonra iştahım çok arttı ve durmadan birşey yemek istiyorum. zaten kilo problemim var, gece bile birşeyler yemeye başladım. yemeden uyuyamıyorum, zaten uykuya geçmede de sıkıntım var( melatonin yeni aldım onuda içmeye başlayacağım) sizde de bu tarz bir iştah açılması oluşturdumu vitaminler?

arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. şu an hazırlanmak amacıyla elevit, b12, folik asit, omega3 ve aspirin kullanıyorum. elevit içmeye başladıktan sonra iştahım çok arttı ve durmadan birşey yemek istiyorum. zaten kilo problemim var, gece bile birşeyler yemeye başladım. yemeden uyuyamıyorum, zaten uykuya geçmede de sıkıntım var( melatonin yeni aldım onuda içmeye başlayacağım) sizde de bu tarz bir iştah açılması oluşturdumu vitaminler?
Yok canım bende olmadı.

ben para için bunu yapan dr lara çok ah ediyorum boşu boşuna histeroskopi oldum spontan okur dedi 4 ay sonra donor alin dedi bize bir sürü paranmızı yedi paradan gectim zamanimi caldi 2 dr da allah onlari bildigi gibi yapsin birisi olmaz dedi baska dr gittim yumurtalari ziyan etti ne diyim yaa o kadar nefret ettimki artık dr lara olan güvenim sarsildi
inan bende korkuyorum artık.. acımadı. para için transfer yaptı. günah değilmi

Amin teşekkür ederim. Hamileliği bebeğin sağlığı açısından dahi rahat geçirmek büyük bir lütuf yoksa diğer türlü 2 li 3 lü testler yapıldığında yüreğim ağzımda sonucu bekleyecektim ya da belkide yaşım gereği direk aminiyo sıvısından down sendromuna bakacaklardı ki o da sağlıklı bebeklerde bile düşüğe sebep oluyo. Ben çok okyan biriyim avrupada bir çok ülkede 35 yaş üstü için pgt zorunluymuş bizde dr lar bilgi bile vermiyo sen ne öğrendiysen onunla gidiyosun malesef. Sonuçta da hayalkırıklğı ile mücadele etmek sana kalıyor.. İnşallah en kısa zamanda sen de diğer arkadaşlar da sağlıkla bebeklerini kucağına alır. Sizi takipteyim ben de başlayacağım yakında bu serüvene:)
Pirana test diye birsey var bana dr um onerdi artik amniyosentez yaptirmiyoruz tercih meselesi butce meselesi onu yapariz dedi aklimizda olsun arastirin

Kızlar bu melatonin ve d vitaminini nasil kullaniyorsunuz.
D vitamini testi yaptirdim kullandigim vitamin takviyesinde bulundugu halde sonucum alt sinirda cikmis. Bi drla görüştüm 15 gunde bir ampul iç dedi
Bi de benim uykuya dalmada problemim yok ama cok uyaniyorum. Kaliteli uyku uyuyamıyorum
Acaba melatonin in bi faydası olur mu

D vitamini testi yaptirdim kullandigim vitamin takviyesinde bulundugu halde sonucum alt sinirda cikmis. Bi drla görüştüm 15 gunde bir ampul iç dedi
Bi de benim uykuya dalmada problemim yok ama cok uyaniyorum. Kaliteli uyku uyuyamıyorum
Ben solgar d3 vitamin kullaniyorum canım benimde sınırın altında

Devit damlayi yani D vitaminini sabah aksam 30 ar damla tatli kasigina damlatip iciyorum

Amin teşekkür ederim. Hamileliği bebeğin sağlığı açısından dahi rahat geçirmek büyük bir lütuf yoksa diğer türlü 2 li 3 lü testler yapıldığında yüreğim ağzımda sonucu bekleyecektim ya da belkide yaşım gereği direk aminiyo sıvısından down sendromuna bakacaklardı ki o da sağlıklı bebeklerde bile düşüğe sebep oluyo. Ben çok okyan biriyim avrupada bir çok ülkede 35 yaş üstü için pgt zorunluymuş bizde dr lar bilgi bile vermiyo sen ne öğrendiysen onunla gidiyosun malesef. Sonuçta da hayalkırıklğı ile mücadele etmek sana kalıyor.. İnşallah en kısa zamanda sen de diğer arkadaşlar da sağlıkla bebeklerini kucağına alır. Sizi takipteyim ben de başlayacağım yakında bu serüvene:)
Amniyosentez yerine Serbest Fetal DNA TESTI diye arastirabilirsin ..

benimde D vitamini düşük çıkmıştı. 15 günde bir bir ampul içmiştim 3 kez. kontrol baktırmadım kaça yükselmiş diye. melatonin dün aldım ve akşam yatmadan 1 saat önce içtim. uykuya dalma problemim vardı zaten bana çok iyi geldi, dün çok iyi uyudum . ama sabah zor uyandım, kalktığımdan beri uykuluyum ve hafif baş ağrım var.

Amniyosentez yerine Serbest Fetal DNA TESTI diye arastirabilirsin ..
bende düşük olan gebeliğimde konuştuğum kadın doğumcu, yaştan dolayı 2 li ve 3 lü test önermiyoruz ( zaten yaş onları bozuk çıkarır) , ultrasonda burun kemiği veya ense kalınlığında sorun yoksa direk fetal DNA testi yaptırıyoruz demişti. bebekten anne kanına geçen kromozomlar bakılıyormuş, ama bu test amniyosentezin yerini tutmaz amniyosentez daha garantili bir test demişti. bunun kararını size bırakıyorum demişti. nitekim fetal DNA testi normal çıkıp down sendromu çıkan hasta biliyorum hatta mahkeme açmış diye bahsetti. ne yazıkki ben o haftaya gelemeden düşük oldu. ama o haftaya ulaşabilseydim ultrason normalse eğer fetal DNA yaptırmayı tercih ederdim.

bende düşük olan gebeliğimde konuştuğum kadın doğumcu, yaştan dolayı 2 li ve 3 lü test önermiyoruz ( zaten yaş onları bozuk çıkarır) , ultrasonda burun kemiği veya ense kalınlığında sorun yoksa direk fetal DNA testi yaptırıyoruz demişti. bebekten anne kanına geçen kromozomlar bakılıyormuş, ama bu test amniyosentezin yerini tutmaz amniyosentez daha garantili bir test demişti. bunun kararını size bırakıyorum demişti. nitekim fetal DNA testi normal çıkıp down sendromu çıkan hasta biliyorum hatta mahkeme açmış diye bahsetti. ne yazıkki ben o haftaya gelemeden düşük oldu. ama o haftaya ulaşabilseydim ultrason normalse eğer fetal DNA yaptırmayı tercih ederdim.
Cok gecmis olsun .. Insallah bundan sonrasi saglikli guzel bir surec olur sizin icin ..

BioGen Medikal – PrenaTest Ekibi

'Testin sonucu %99 var ya da yok..%1 olasılık aklını bulandırıyorsa Amniyosentezle %100 sonuca ulaşırsın'

Arada sonuc guvenirligi konusunda cok ciddi b fark yok bakilirsa, ama amniyosentesin riski cok daha yuksek

Peki melatonin kullanan yok mu
Kullananlar uyku probleminiz var mıydı
Melatonini 41 yaşindan hamile kaldığım yasa kadar 3 yıl kullandım.gece yatmadan 1 saat önce iciliyor uyku yaptığından.kafamı yastıga koyunca uyuyordum.uyku problemim yoktu ama bununla abartmayayım derin uyku sağlıyor.prospektüsü okursanız vücut saatini düzenleyen tik tak diyor :)) vücutta zamanla azalan bir hormonmuş ve erbil doktorumda devam et o cok iyidir demisti.

Melatonini 41 yaşindan hamile kaldığım yasa kadar 3 yıl kullandım.gece yatmadan 1 saat önce iciliyor uyku yaptığından.kafamı yastıga koyunca uyuyordum.uyku problemim yoktu ama bununla abartmayayım derin uyku sağlıyor.prospektüsü okursanız vücut saatini düzenleyen tik tak diyor :)) vücutta zamanla azalan bir hormonmuş ve erbil doktorumda devam et o cok iyidir demisti.
Iste ben o derin uykuya gecemiyorum. Dinlenmis uyanamiyorum acaba denesem mi

Slm canım doğuma az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla al bebeğini kucağına inş nasıl gidiyor hamilelik 35 haftadan sonra biraz zor geciyor bende öyle olmuştu karın büyüynce her şey zorlaşıyor ama sonrası cook güzel inş sende bu duyguları yasiycan..

Back