- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.421
evet değiştiricem. eksiklikleri var. ama takdir Allah ın. hepsi bahaneCanım çok üzüldüm... Çok geçmiş olsun...
Bu engebeli yolda ilerlerken ayağımız takılacak düşeceğiz ama yılmadan ayağa kalkıp yolumuza devam edeceğiz.
Eğer içine sinmediyse belki doktor, belki de merkezi değiştirebilirsin.
En kısa zamanda maddi, manevi toparlanmanızı ve tekrardan hayallerinizin peşinden gitmenizi dilerim.
saol canım benim.Canım geçmiş olsun, inşallah tez zamanda dileklerine kavuşursun.
inşallah canım tez vakitde. kısmet hayırlısı buymuşAllah yardımcın yardımcımız olsun canım inanın her negatifi her pozitifi kendim yaşıyor gibi hissediyorum artık inşallah hepimiz bir gün anne oluruz
Rabbim dilediğine veriyor. sorgu sual olmuyor mucizelerine. bize de mucizesini göndersin. çok dua ettim demekki var bir hayırvalla size ben bişy dyimmi..bizim komuşumuzun 2 cocugu var..biri üniversitede diğeri lise sonda kadınla aynı yaştayız..42 yani....kadın adet olmuyorum kaç aydır dedi.elim yuzum yanıyor menopaza giriyom dedi..ilaç almak için doktora gitti..ve hamile cıktı kadın..al sana..kadın şok geçirdi resmen ağla ağla bi hal oldu..cocukları bile tepki gösterdi bu cocuk ne iş diye..hatta dogurdu..pek seviyolar..son ayda tansiyon cıktı 7 aylık doğurdu
tabi canım kesinlikle var hayır. sabrediceğiz. buda bizim sınavımız.ya kızlar bikere şunu kabullenin...allah isteyene vemiyor istemeyene veriyor..geçende işyerime bi kadın geldi kocası hastaymış felan filan yardım için yanii...yanında bi cocuk 9 yaşlarda kadına dedim kaç yaşındasın 43 dedi.. bi çocugunmu var dedi..ne dediiiiii 10 ney dedim...lan sen ne ara yaptın 10 cocugu benm bitane yok daha dedim...yani herşeyde gerçekden bi hayr var..allah vermiyorsa mutlaka bir nedeni var..10 cocugu var ve en buyugu 13 yaşında hesap et..artık..
Cok teşekkür ederim sende çok güzel bir insansın.amin güzel duaların için.benimde şans oldu demek ki.evet çok ağlıyoruz bende dün ağla ağla cok yakınıma.eldende birsey gelmiyor dedigin gibi.duygularıma tercüman oldun her cümlenle.hayırlısı ...sizlere en kısa sürede bebeginizi bekarlara hem evliligi hem bebegi nasip olsun ins.çok sağol, senin desteğini çok gördüm ben zaten. çok güzel bir insansın.. hayırlısıyla Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. sen bebişine güzel ve mutlu şeylere odaklan artık, hiç ağlayasın olmasın...
evet çok zor bir durum gerçekten.. ultrasona bakarken doktorun ‘ bu sağlıklı bir gebelik değil’ demesini hiç unutmuyorum , unutmayacağım...bende çok ağladım, ağlıyorum ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı...
Cok gecmis olsun bence pgt ile tup bebek tedavisi olmalisin. Benim amh 2,3 iken iki sene once tup bebek yaptim pgt ile ve 5. Gune giden 6 birinci sinif embriyodan 4 tanesi hastalikli geldi. 2 tanesi transfer edildi ve cok sukur bir tanesi tuttu. Dr amh sonucuma bakip genetik testine gerek yok dedi ama ben yasim geregi (36 idi o zaman) kesinlikle yaptirmak istiyorim dedim ve dr beni tebrik etti iyi ki bana uymamissin dedi. Simdi 38 yasindayim ikinci bebegi dusunmeye basladik amh 1,5 e dusmusçok sağol, senin desteğini çok gördüm ben zaten. çok güzel bir insansın.. hayırlısıyla Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. sen bebişine güzel ve mutlu şeylere odaklan artık, hiç ağlayasın olmasın...
evet çok zor bir durum gerçekten.. ultrasona bakarken doktorun ‘ bu sağlıklı bir gebelik değil’ demesini hiç unutmuyorum , unutmayacağım...bende çok ağladım, ağlıyorum ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı...
Cok cok tebrik ederim senin adina çok sevindim maşallah Allah tamamına erdirsinSonucum pozitif elhamdülillah. Darısı isteyen, bu uğurda mücadele eden, beklentisi olan, hak eden, kalbi güzel herkesin başına, sizlerin başınıza ..
Cok cok tesekkur ederimCok cok tebrik ederim senin adina çok sevindim maşallah Allah tamamına erdirsin
çok teşekkür ederim. 36 yaşta aslında benim şimdiki durama göre gayet genç göründü bana , amh gayet iyi ve buna rağmen 6 birinci sınıf embriyonun 4 ünün hastalıklı olması durumu çok fazla geldi.. bu yüzden spontandan korkuyorum zaten... hayırlısı olsun inşallah, hepimiz için...Cok gecmis olsun bence pgt ile tup bebek tedavisi olmalisin. Benim amh 2,3 iken iki sene once tup bebek yaptim pgt ile ve 5. Gune giden 6 birinci sinif embriyodan 4 tanesi hastalikli geldi. 2 tanesi transfer edildi ve cok sukur bir tanesi tuttu. Dr amh sonucuma bakip genetik testine gerek yok dedi ama ben yasim geregi (36 idi o zaman) kesinlikle yaptirmak istiyorim dedim ve dr beni tebrik etti iyi ki bana uymamissin dedi. Simdi 38 yasindayim ikinci bebegi dusunmeye basladik amh 1,5 e dusmusbizimki sebepsiz infettility kendoliginden olur mu deneyecegiz ama pek sanmiyorum
Hayırlısı olsuncanım kan testini öğrendim. 0.315 negatif. hayırlısı artık
Benimkiler de yetiyor ama düşünmüyorum goreve başlayınca bakarım icabinaBugün 4.gün genel olarak iyiyim. Çok yatmamaya çalışıyorum. Bir de iş yerimin stresi olmasa daha iyi olacağım ama buradan yetişiyorlar :) senin 8.günü değil sen nasılsa?
Yılmadan devam et arkadaşım inşallah güzel haberler alırız tez zamanda senden decanım kan testini öğrendim. 0.315 negatif. hayırlısı artık
amin canım. doktorum aradı. yumurta kalitemi sordum söylemedi. dedimki tek yumurta umudum yoktu zaten diyince ufak tefek pürüz varmış üzerinde. neydi o ufak tefek pürüz dedim. poler body. o ne demek dedim. genetikle ilgili dedi. ama iyi döllenmişti dedi.anlamadığım bir şey. poler body nedir. bilgisi olan var mı. yardım lütfen. benim anlamadığım iyide döllense sen pürüz gördüysen yumurta üzerinde transfer yapmıycaktın. çok üzüldümYılmadan devam et arkadaşım inşallah güzel haberler alırız tez zamanda senden de
Genetikte sorun varsa o çocuk dogarmiydi doğsa da saglikli olurmuydu bence bile bile transfer etmesi hiç etik değilamin canım. doktorum aradı. yumurta kalitemi sordum söylemedi. dedimki tek yumurta umudum yoktu zaten diyince ufak tefek pürüz varmış üzerinde. neydi o ufak tefek pürüz dedim. poler body. o ne demek dedim. genetikle ilgili dedi. ama iyi döllenmişti dedi.anlamadığım bir şey. poler body nedir. bilgisi olan var mı. yardım lütfen. benim anlamadığım iyide döllense sen pürüz gördüysen yumurta üzerinde transfer yapmıycaktın. çok üzüldüm
bulamadım hala. yumurta üzerinde pürüz dedi. poler body ya nedir. günah değilmi peki. borç aldık o parayı. o yüzdenmi hemen transfer yaptılar. poler body de yumurta çekirdek yarısını atıyor muş ama önemli değilmiş. döllenme sağlıklıymış onu dedi. bilmiyorum canım anlamadımGenetikte sorun varsa o çocuk dogarmiydi doğsa da saglikli olurmuydu bence bile bile transfer etmesi hiç etik değil
çok teşekkür ederim. sanki genetik taramalı tüp bebek bana da daha mantıklı geliyor. k.doğumcuya sordum ( benim yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok ve çalıştığım iş izin konusunda sıkıntılı) ne yapayım, direk tüp bebeğemi gideyim diye, gerek yok , ilk adetin 2-3. günü gel dedi, sanırım folikül sayısına bakacak. yumurta takibi yaparız düşükten sonra gebelik daha kolay oluyor , bence kendiliğinden gebe kalabilisin dedi. bir taraftan moral verici gibi görünüyor ama normal kadın doğumcular, kısırlıkla ilgilenen tüp bebek merkezindekiler kadar bilinçli gelmiyor bana. hiç amh sormadı mesela , oysaki çok düşük. ben herhangi birşey kullanayımmı diye sormasam söylemeyecek folik asit ve aspirin kullan diye... zaman kaybetmekten de korkuyorum. ama psikolojim bozuldu kürtajdan sonra, enerjim şu an çokta yüksek değil yani başka bir şehirde tüp bebeğe girişmek için , kendimde güç bulduğum gibi başlayacağız,hayırlısıyla...
doktorun kim?bulamadım hala. yumurta üzerinde pürüz dedi. poler body ya nedir. günah değilmi peki. borç aldık o parayı. o yüzdenmi hemen transfer yaptılar. poler body de yumurta çekirdek yarısını atıyor muş ama önemli değilmiş. döllenme sağlıklıymış onu dedi. bilmiyorum canım anlamadım
beylikdüzü medicana selman laçin. bana umut vermedi. illa tutacak diye. ama yumurtadaki pürüzü deseydi asla transfer ettirmezdim.ona kızgınım. sonuç da tek yumurtamdı. varmış bir sıkıntıdoktorun kim?
embriyonun 5 güne gitmesi ya da A kalitede olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Sağlıklı olup olmadığını ancak pgt ile ölçebiliyorlar. .Diğer türlü sadece sağlıklı olduğu yönünde tahminde buluyorlar. Daha öncede yazmıştım bu sayfada Benim ve eşimin kromozom testleri temiz gelmişti, genetik hastalığımız da yoktu ama embriyolara pgt yapmaya karar verdik yaş itibariyle. benim 6 yumurtam 5. güne 1. kalitede geldi ama 4 tanesinde genetik hastalık çıktı. İki tanesi tam sağlıklı geldi ve biri tutundu. PGT yaptırmamış olsaydım diğerleri transfer edilseydi büyük olasılıla tutunamayacaktı dedi Dr., tutunsa bile düşecekti dedi.kendi kendine hamile kalabilirsin dediyse bence genetik hiç yapma. benim tavsiyem. embriyolar sağlıklıysa ne gerek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?