Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

84 gün çok uzun olmuş canım Dr ne diyor
Haklısın ben 49 günde çok etklienmistim

ilk gecikmede gittiğimde tarlusal verdi ictim bekledim gelmedi ilacı değiştirdi cyclo-progynova verdi pazar günü bitecek ilaç 10 gün bekle gel dedi bakalım ondan sonra ne olacak bir haftadır karnım kasiklarim okadar ağrıdı ki tamam oluyorum dedim ama hala gelen bisey yok dr net bisey demedi anca ilaç veriyo belki menopoz belki yapışıklık olabilir diyo yaşa bağlıyor hemen olmazsa bu sefer gidince rahim filmi isticem artık bu durumdan çok yıprandım artık Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin

canım bak hamile kalabikiosun demekki bence iyi bir merkeze git

Çok geçmiş olsun arkadaşım genetik taramalı tüp Bebek tedavisi düşünün derim
Rabbim hayırli ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun arkadaşım genetik taramalı tüp Bebek tedavisi düşünün derim
Rabbim hayırli ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim. sanki genetik taramalı tüp bebek bana da daha mantıklı geliyor. k.doğumcuya sordum ( benim yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok ve çalıştığım iş izin konusunda sıkıntılı) ne yapayım, direk tüp bebeğemi gideyim diye, gerek yok , ilk adetin 2-3. günü gel dedi, sanırım folikül sayısına bakacak. yumurta takibi yaparız düşükten sonra gebelik daha kolay oluyor , bence kendiliğinden gebe kalabilisin dedi. bir taraftan moral verici gibi görünüyor ama normal kadın doğumcular, kısırlıkla ilgilenen tüp bebek merkezindekiler kadar bilinçli gelmiyor bana. hiç amh sormadı mesela , oysaki çok düşük. ben herhangi birşey kullanayımmı diye sormasam söylemeyecek folik asit ve aspirin kullan diye... zaman kaybetmekten de korkuyorum. ama psikolojim bozuldu kürtajdan sonra, enerjim şu an çokta yüksek değil yani başka bir şehirde tüp bebeğe girişmek için , kendimde güç bulduğum gibi başlayacağız,hayırlısıyla...

Sana yazacaktim ne yaptin diye.cok zor bir durum cok üzuldüm canım.bebegin gelecek biraz sabır canım cok aglayasım var bugünlerde bu durumlara

arkadaşlar 14.cü günüm test negatif ilk denemem negatif. insan ne düşüneceğini bilmiyor. derin yakan bir hayal kırıklığı varEki Görüntüle 2129152
Canım çok üzüldüm... Çok geçmiş olsun...
Bu engebeli yolda ilerlerken ayağımız takılacak düşeceğiz ama yılmadan ayağa kalkıp yolumuza devam edeceğiz.
Eğer içine sinmediyse belki doktor, belki de merkezi değiştirebilirsin.

En kısa zamanda maddi, manevi toparlanmanızı ve tekrardan hayallerinizin peşinden gitmenizi dilerim.

Sonucum pozitif elhamdülillah. Darısı isteyen, bu uğurda mücadele eden, beklentisi olan, hak eden, kalbi güzel herkesin başına, sizlerin başınıza ..

Selamlar.
Şu bekleme sürecinde harika bir haber oldu, çok iyi geldi. Si
zin adınıza çok sevindim. Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun.

Darısı dileyen, isteyen herkesin başına

Sana yazacaktim ne yaptin diye.cok zor bir durum cok üzuldüm canım.bebegin gelecek biraz sabır canım cok aglayasım var bugünlerde bu durumlara
çok sağol, senin desteğini çok gördüm ben zaten. çok güzel bir insansın.. hayırlısıyla Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. sen bebişine güzel ve mutlu şeylere odaklan artık, hiç ağlayasın olmasın...
evet çok zor bir durum gerçekten.. ultrasona bakarken doktorun ‘ bu sağlıklı bir gebelik değil’ demesini hiç unutmuyorum , unutmayacağım...bende çok ağladım, ağlıyorum ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…