- 19 Şubat 2018
- 29
- 42
- 88
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.361
Hoş geldin. Ben de 1 sene önce evlendiğimde doktora gidip testlerini yaptırdığımda kafam karışmıştı. Ama bencetopigi bastan beridir okuyorum..çok kişi değişmiş..ilk akidecik ve arkadaşlar i naptilar acaba cok merak ettim..bilen varmi aranizda...yas 42 ...8 aylik evliyim..hic cocugum yok...fsh amh dedikleri laney testler cok umutsuz...ve hala dogal olmasini bejliyorum...tup felan baslamadim henuz...kafam karisik...
Arkadaşım hayırlı olsun evliliğiniz imkanin varsa tüp Bebek tedavisi yaptırmaya başladı derim zaman hızla geçiyortopigi bastan beridir okuyorum..çok kişi değişmiş..ilk akidecik ve arkadaşlar i naptilar acaba cok merak ettim..bilen varmi aranizda...yas 42 ...8 aylik evliyim..hic cocugum yok...fsh amh dedikleri laney testler cok umutsuz...ve hala dogal olmasini bejliyorum...tup felan baslamadim henuz...kafam karisik...
cnim senin test günün nezaman?idrar yapmayı dusunmuyormusun?Arkadaşım hayırlı olsun evliliğiniz imkanin varsa tüp Bebek tedavisi yaptırmaya başladı derim zaman hızla geçiyor
31 martta canim kan testine kadar bekleyeceğimcnim senin test günün nezaman?idrar yapmayı dusunmuyormusun?
31 martta canim kan testine kadar bekleyeceğim
Negatif görmekten korkuyorum[/QUOTE
Anlıyorum seni cnim.İNŞALLAH emeklerine değer,pozitifi gorursun.....kac tane transfer edildi kaliteleri nasildi?? birde donmusun varmi
Canim akidecik yumurta donasyonu yaptırdı bi kızı oldu .diğerlerini bilmiyorum.topigi bastan beridir okuyorum..çok kişi değişmiş..ilk akidecik ve arkadaşlar i naptilar acaba cok merak ettim..bilen varmi aranizda...yas 42 ...8 aylik evliyim..hic cocugum yok...fsh amh dedikleri laney testler cok umutsuz...ve hala dogal olmasini bejliyorum...tup felan baslamadim henuz...kafam karisik...
4. Gün embriyosu olarak transfer oldu biri Compact ve erken blast Dr biri erken blast olduğundan 4. Günde karar kıldık dedi drum
gnowee gibi bende insallah 4. Gün embriyosu ile guzel haberler veririm
Dondurulmuş embriyo yok canım
Senin umutlarında gerçek olsunMerhaba, okuyorum arada sizleri. Herkesin umudunun gerçek olmasını dilerim.Bebegimhadi ile konuşuyoruz arada. Burayı bıraktım ama onu takipteyim. Sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum canı gönülden..
iyi düşün inşallah iyi haberler vereceksin canım bu arada ben hala adet gormedim 84 gun oldu çok üzülüyorum artık31 martta canim kan testine kadar bekleyeceğim
Negatif görmekten korkuyorum
84 gün çok uzun olmuş canım Dr ne diyoriyi düşün inşallah iyi haberler vereceksin canım bu arada ben hala adet gormedim 84 gun oldu çok üzülüyorum artık
arkadaşlar 14.cü günüm test negatif ilk denemem negatif. insan ne düşüneceğini bilmiyor. derin yakan bir hayal kırıklığı varEki Görüntüle 2129152
allah sana sağlık kuvvet versin canım üzme kendini vardır elbet bundada bir hayırarkadaşlar 14.cü günüm test negatif ilk denemem negatif. insan ne düşüneceğini bilmiyor. derin yakan bir hayal kırıklığı varEki Görüntüle 2129152
Çok geçmiş olsun.çzor ama insan zamanla herşeye alışıyor.hayirlisi olsun.arkadaşlar 14.cü günüm test negatif ilk denemem negatif. insan ne düşüneceğini bilmiyor. derin yakan bir hayal kırıklığı varEki Görüntüle 2129152
bende çok üzüldüm Allah inş. gönlüne göre 2. denemende verir.bendearkadaşlar 14.cü günüm test negatif ilk denemem negatif. insan ne düşüneceğini bilmiyor. derin yakan bir hayal kırıklığı varEki Görüntüle 2129152
Arkadaşım çok üzüldüm yazmıyordum ama takip ediyorum formu. Ben bunu 3 kez yaşadım. 4. oldu dedim ama 8.5 haftada kalp atışı olmadığından kürtaj oldum. İnanki bu daha acıydı. Allahım en kıssa zamanda yüzünü güldürsün.arkadaşlar 14.cü günüm test negatif ilk denemem negatif. insan ne düşüneceğini bilmiyor. derin yakan bir hayal kırıklığı varEki Görüntüle 2129152
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?