Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

topigi bastan beridir okuyorum..çok kişi değişmiş..ilk akidecik ve arkadaşlar i naptilar acaba cok merak ettim..bilen varmi aranizda...yas 42 ...8 aylik evliyim..hic cocugum yok...fsh amh dedikleri laney testler cok umutsuz...ve hala dogal olmasini bejliyorum...tup felan baslamadim henuz...kafam karisik...

Hoş geldin. Ben de 1 sene önce evlendiğimde doktora gidip testlerini yaptırdığımda kafam karışmıştı. Ama bence
ileri yaşlarda beklemeye zaman yok. Yine de bu benim fikrim

Arkadaşım hayırlı olsun evliliğiniz imkanin varsa tüp Bebek tedavisi yaptırmaya başladı derim zaman hızla geçiyor

Canim akidecik yumurta donasyonu yaptırdı bi kızı oldu .diğerlerini bilmiyorum.

4. Gün embriyosu olarak transfer oldu biri Compact ve erken blast Dr biri erken blast olduğundan 4. Günde karar kıldık dedi drum
gnowee gibi bende insallah 4. Gün embriyosu ile guzel haberler veririm
Dondurulmuş embriyo yok canım

selam hayırlısıyla Rabbım kucagımızı doldursun inşallah siz nerde yaptırdınız

Senin umutlarında gerçek olsun poppy73 bende buralarda sizleri görmeyi özledim aaa poppy73 yazmış dedim :) aynen konuşuyoruz biz. güzel dileklerin için çokkkk teşekkür ediyorum.inş amin.

arkadaşlar 14.cü günüm test negatif ilk denemem negatif. insan ne düşüneceğini bilmiyor. derin yakan bir hayal kırıklığı var

arkadaşlar 14.cü günüm test negatif ilk denemem negatif. insan ne düşüneceğini bilmiyor. derin yakan bir hayal kırıklığı varEki Görüntüle 2129152

çok çok üzüldüm... En kısa zamanda toparlanmanızı ve tekrardan hayallerinizin peşine düşmenizi dilerim. Merkez değiştirebilirsiniz, doktor değiştirebilirsiniz ve bir daha ki denemede stres etkenlerinin daha düşük tutabilmenizi dilerim. Tekrardan geçmiş olsun, bu kötü deneyimini en kısa zamanda unutmanızı ve yakın tarihte güzel haberleri almanızı diliyorum...

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum Allah kuvvet versin bu süreci atlatirsin onca emek ümit haklısın cumartesi bende bununla yuzlesecegim belki biz elimizden geleni yaptik yapoyoruz ne diyelim

arkadaşlar 14.cü günüm test negatif ilk denemem negatif. insan ne düşüneceğini bilmiyor. derin yakan bir hayal kırıklığı varEki Görüntüle 2129152
Arkadaşım çok üzüldüm yazmıyordum ama takip ediyorum formu. Ben bunu 3 kez yaşadım. 4. oldu dedim ama 8.5 haftada kalp atışı olmadığından kürtaj oldum. İnanki bu daha acıydı. Allahım en kıssa zamanda yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…