Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Telefona yüklenen meditasyon programları var. 1-2 dk süreli olanları gün içinde ve uykudan önce yapabilirsin. Beni çok rahatlatıyor. Stresten uzaklaştırıyor gerçekten. Denemeni tavsiye ederim
bugün akşam dayanamayıp 22:13 de idrar testi yaptım. negatif. pazartesi tek yumurtam vardı OPU oldu alındı çarşamba transferim oldu. 9.cu günüm. ama çok canım sıkıldı. silik çizgi bile yoktu:cry:

bugün akşam dayanamayıp 22:13 de idrar testi yaptım. negatif. pazartesi tek yumurtam vardı OPU oldu alındı çarşamba transferim oldu. 9.cu günüm. ama çok canım sıkıldı. silik çizgi bile yoktu:cry:
Canim kaç tane transfer edildi,kaliteleri nasıldı?Allah'tam ümit kesilmez dur bkiyim. daha kanda bile bktirmadin.

Canim kaç tane transfer edildi,kaliteleri nasıldı?Allah'tam ümit kesilmez dur bkiyim. daha kanda bile bktirmadin.
tek yumurta. kalitesi hakkında bir şey demediler. pazartesi yumurta alındı. salı günü arıyıp döllendi dediler. Çarşamba arayıp 4 hücreli oldu transfer edilicek denildi bugün. o gün saat 3 gibi transferi yaptılar

Erken bakmış olabilirsin, şu anda ümitsizliğe kapılma lütfen.
inşallah öyledir . 9.cu gün erkendir dimi. blastosit embriyo olanlar 7.ci günde görüyorlar çoğunluk. ama 5. ci günlük embriyo transferi oluyor o. benimki 4 hücreli olduğu gün transferi yapıldı. 2 günlük sanırım oluyor.

inşallah öyledir . 9.cu gün erkendir dimi. blastosit embriyo olanlar 7.ci günde görüyorlar çoğunluk. ama 5. ci günlük embriyo transferi oluyor o. benimki 4 hücreli olduğu gün transferi yapıldı. 2 günlük sanırım oluyor.
Canım erken yapıyorsun az daha sabır gönlünü ferah tut biz elimizden geleni yaptık artık bekliyoruz
Test günü ne zaman senin

27 mart canım 12 sinde tek yumurtam alındı 14 martda transfer. umut varmı sence
Test gününe 5 gün var biraz daha sabır biliyorum zor bende hep kendimi acaba tuttumu diye düşünurken buluyorum artık dua ile bekleyeceğiz

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ranlar-sirali.1047518/page-1062#post-55367196

Burda üye bana cevap vermiş onunda ikinci gün embriyosu imiş kızı olmuş şimdi kızından kalan ikinci gün embriyosu ile tekrar transfer olmuş

Telefona yüklenen meditasyon programları var. 1-2 dk süreli olanları gün içinde ve uykudan önce yapabilirsin. Beni çok rahatlatıyor. Stresten uzaklaştırıyor gerçekten. Denemeni tavsiye ederim
bence de nefes terapisi çok iyi gelebilir strese hem de senin yaptığın gibi bedava olması en önemlisi.ben 1 seans nefes terapisi aldım 150 tl boşu boşuna verdim.2. ye param yetmedi de transferden önce yaptırmıştım neyse ki 2. ye gidememiştim :KK48: nefes terapisi yetse sadece.terapist bebeğin ismi için, isminin enerjisine bakalım vs. çağırıyor da çağırıyor. C Cekirdek32 nin tavsiyesini bende çok beğendim.

m
bence de nefes terapisi çok iyi gelebilir strese hem de senin yaptığın gibi bedava olması en önemlisi.ben 1 seans nefes terapisi aldım 150 tl boşu boşuna verdim.2. ye param yetmedi de transferden önce yaptırmıştım neyse ki 2. ye gidememiştim :KK48: nefes terapisi yetse sadece.terapist bebeğin ismi için, isminin enerjisine bakalım vs. çağırıyor da çağırıyor. C Cekirdek32 nin tavsiyesini bende çok beğendim.
müziğini indirdim
çok güzel

melinx
z_nisa
Gökkuşağı80
34sanem
Perican01
tirmisci
semis2002
çekirdek32
azrabebek147
huli
semiramelek
defne7773

Foxi allah kabul etsin hepimize dua ettim rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin inşallah
Ben de dün akşam Meryem suresini okuyup hepimiz için dua ettim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Bebegimhadi Bebegimhadi cnim geçen yıl bu forum nekadar da aktif di.Bkiyorumda artık senin eski arkadaşlardan hiç biri yok.

Hadi bakalim seninde çoğu gitti az o kaldı. hayırlısıyla kucağına alırsın bebisini İNŞALLAH..sende artık buralara ugramazsin
:rapci: geçen yıl hep birlikte forumu takip etmeye başlamıştık.dediğin gibi sayfaları okumaya yazmaya yetişemiyorduk.çok da eğleniyorduk buradaki dostluklarda dışardaki kadar kalıcı oldu.bu yıl ne yazık terk ettiler burayı.haklı sebepleri de vardır mutlaka.
doğum yapanlarda yazmıyor değil mi :olamaz: bende farkediyorum.galiba benimde kendimi emekli etmem gerekli ama bilemiyorum :) benim de az kaldı, bize hala çok var gibi geliyor. 34 yazdığına bakma bizce daha çok var :KK14: 5 hafta var 39. haftaya kadar ooo ooo 5 hafta bu.Amin duan için çok teşekkür ederim.
seninde bebeğine kavuştuğun haberini duyalım inş. en kısa zamanda. şu an transferini olmuş sonuç bekleyen arkadaşlarımızında güzel mutlu haberlerini inş. alırız.

Bisey öğrenmek istyrm yumurta takibi yaptirmak nasil oluyor, kacinci gün gitmek gerekiyor yumurtlama olsada büyüme varmi ogrenmek istyrm birde kalitesi varmi kusura bakmayın
Atesolcerle takip ettm günlerimi ama olmadi bu ay

Bisey öğrenmek istyrm yumurta takibi yaptirmak nasil oluyor, kacinci gün gitmek gerekiyor yumurtlama olsada büyüme varmi ogrenmek istyrm birde kalitesi varmi kusura bakmayın
Atesolcerle takip ettm günlerimi ama olmadi bu ay
Adetin 2. günü başlanıyor.ben hiç yaptırmadım da klomen isimli ilacı veriyor dr.a sık sık gidip kontrol olunuyor.dr. çatlatma iğnesi verip ilişki günü belirliyor ... kalitesi konusunda dr. kalitesini bilemez diye biliyorum.arkadaşlar düzeltsin kaliteli der ama aslında sağlıklı bir yumurta mı olduğu embriyo haliyle genetiğe gönderilmeden bilinmiyor.ama tüp bebekte yumurtanın içinin boş mu dolu mu olduğu labaratuvarda embriyolog tarafından görülüp söyleniyor.

:rapci: geçen yıl hep birlikte forumu takip etmeye başlamıştık.dediğin gibi sayfaları okumaya yazmaya yetişemiyorduk.çok da eğleniyorduk buradaki dostluklarda dışardaki kadar kalıcı oldu.bu yıl ne yazık terk ettiler burayı.haklı sebepleri de vardır mutlaka.
doğum yapanlarda yazmıyor değil mi :olamaz: bende farkediyorum.galiba benimde kendimi emekli etmem gerekli ama bilemiyorum :) benim de az kaldı, bize hala çok var gibi geliyor. 34 yazdığına bakma bizce daha çok var :KK14: 5 hafta var 39. haftaya kadar ooo ooo 5 hafta bu.Amin duan için çok teşekkür ederim.
seninde bebeğine kavuştuğun haberini duyalım inş. en kısa zamanda. şu an transferini olmuş sonuç bekleyen arkadaşlarımızında güzel mutlu haberlerini inş. alırız.
Amin İNŞALLAH cnim.Canim bu günlerin tadını çıkar, şimdi gobuste buyumustur:anneadayı:Aman diyim emekli olma,arada moral,motivasyona ihtiyacımız var.:eğlence:

Back