- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.301
Bugün hastane islerim vardı, Bu arada hasta oldm malesef saglik olsun bu aydan ümit kalmadi, hsg olunca belki olur die bekliodum neyse...
Bu arada cuma günü ise kandil niyet edeyim diodum oruca oda olmicak malesef..
Banada dua edenler bende sizlere edicem muhakkak.
Allahim muradinizi versin
canım babanın kırma lütfen üzme ben babamı 1 sene önce kaybettim ölüm her an kapımızda nak bugün kandil elini op gönlünü al keşke babam yaşasaydı ellerini ayaklarını opseydim öyle özledim ki onu sırtımı yasladigim dağ yıkıldı üzmesin kimse anne babasını hiç bir şeye değmiyorüzücü bir olay. keşke olmasaydı gitmedim. sadece babama üzüldüm
rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde hamilelik nasip etsin .. embriyolarımız tutunsun sağlıklı şekilde... kucağımıza alalım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi. bu listeye ekleyemedim diğer tüm arkadaşlara rabbim yardım etsin. hepimize katından rahmet ve merhamet versin. Bebegimhadi sende sağlıklı bir şekilde doğumunu gerçekleştirip evladını hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Rabbim bu ayların hürmetine dualarımızı kabul etsin yüzümüzü güldürsün hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin..transfer olanların ve benim embriyolarımızın sağlıklı bir şekilde tutanmasına izin versin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun
melinx
z_nisa
anneveoglusu
34sanem
Perican01
tirmisci
semis2002
çekirdek32
azrabebek147
huli
semiramelek
defne7773
Kandilin mübarek olsun canım inşallah güzel haberler alırsın test sonucundaÜmit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaip Kandiliniz Mübarek olsun.
Pazartesi günü kontrolüm vardı. Takvim olarak 12+2 ancak usg ölçümlerinde 12+6 olarak hesaplandı gebeliğim. Kafam karıştı, bundan sonra sorulduğunda hangisini söylemeliyim ?
Usg muayenesinde her şey yolunda görülmesine rağmen doktorum gözden bir şey kaçırmamak adına genetik test Nifty yapmamı istedi. Dün Genoks genetik Lab. onu da yaptık. Sonuçlar 10 gün içinde belli olacak. Allah hepimizi yüzünü güldürsün.
Bu akşam dualarımdasınız kızlar. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
aradım canım bugün. annemle babamla kardeşimle konuştum. hayırlı kandiller canımcanım babanın kırma lütfen üzme ben babamı 1 sene önce kaybettim ölüm her an kapımızda nak bugün kandil elini op gönlünü al keşke babam yaşasaydı ellerini ayaklarını opseydim öyle özledim ki onu sırtımı yasladigim dağ yıkıldı üzmesin kimse anne babasını hiç bir şeye değmiyor
Telefona yüklenen meditasyon programları var. 1-2 dk süreli olanları gün içinde ve uykudan önce yapabilirsin. Beni çok rahatlatıyor. Stresten uzaklaştırıyor gerçekten. Denemeni tavsiye ederim@Gokkusagi80 canım arı sütü de içiyorum. Dr diyor tek sebebi stres. Ama ben de yapmayacağım artık.
Sağol canım, Allah razı olsun.melinx
z_nisa
Gökkuşağı80
34sanem
Perican01
tirmisci
semis2002
çekirdek32
azrabebek147
huli
semiramelek
defne7773
Foxi allah kabul etsin hepimize dua ettim rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin inşallah
Benim prolaktinim de buna yakın birşeydi. Doktor hafif bir yükselme düşme normal deyip tedaviye başladı. Engel olmayacağını söyledi canım. İnşallah önemli bir şey değildir@Perican01 canım doğru dimi. transferimin 3.cü günü cuma günü kan kontrolümü yaptım rutin aylık. prolaktin 27 çıktı..çok üzüldüm.tedaviye başlarken 19 du. vücut kabul etmezse embriyoyusağlıklı şekilde embriyom tutunsun istiyorum
Amin cnim.bende hepinizi katarak dua ettim.meryem süresi okudum.Rabbim kabul etsin.İNŞALLAH bu topiklerden hepimiz bir gün hamile olarak ayrilirizmelinx
z_nisa
Gökkuşağı80
34sanem
Perican01
tirmisci
semis2002
çekirdek32
azrabebek147
huli
semiramelek
defne7773
Foxi allah kabul etsin hepimize dua ettim rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin inşallah
En son olan regl tarihini baz aliyorlar hep. Usg yi soylemeyeceksin o yuzden. Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah. Benim afacan 1,5 yasina basti cok sukur. Darisi hayirlisiyla tun isteyenlerin basina olsunÜmit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaip Kandiliniz Mübarek olsun.
Pazartesi günü kontrolüm vardı. Takvim olarak 12+2 ancak usg ölçümlerinde 12+6 olarak hesaplandı gebeliğim. Kafam karıştı, bundan sonra sorulduğunda hangisini söylemeliyim ?
Usg muayenesinde her şey yolunda görülmesine rağmen doktorum gözden bir şey kaçırmamak adına genetik test Nifty yapmamı istedi. Dün Genoks genetik Lab. onu da yaptık. Sonuçlar 10 gün içinde belli olacak. Allah hepimizi yüzünü güldürsün.
Bu akşam dualarımdasınız kızlar. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?