Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bugün hastane islerim vardı, Bu arada hasta oldm malesef saglik olsun bu aydan ümit kalmadi, hsg olunca belki olur die bekliodum neyse...
Bu arada cuma günü ise kandil niyet edeyim diodum oruca oda olmicak malesef..
Banada dua edenler bende sizlere edicem muhakkak.
Allahim muradinizi versin

canım özrün Allah tan. et duanı o gece. al tesbihi eline salavat getir bol bol duanı et ardından. Rabbim kabul eder kendisine açılan her eli.

üzücü bir olay. keşke olmasaydı gitmedim. sadece babama üzüldüm
canım babanın kırma lütfen üzme ben babamı 1 sene önce kaybettim ölüm her an kapımızda nak bugün kandil elini op gönlünü al keşke babam yaşasaydı ellerini ayaklarını opseydim öyle özledim ki onu sırtımı yasladigim dağ yıkıldı üzmesin kimse anne babasını hiç bir şeye değmiyor

rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde hamilelik nasip etsin .. embriyolarımız tutunsun sağlıklı şekilde... kucağımıza alalım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi. bu listeye ekleyemedim diğer tüm arkadaşlara rabbim yardım etsin. hepimize katından rahmet ve merhamet versin. Bebegimhadi sende sağlıklı bir şekilde doğumunu gerçekleştirip evladını hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Rabbim bu ayların hürmetine dualarımızı kabul etsin yüzümüzü güldürsün hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin..transfer olanların ve benim embriyolarımızın sağlıklı bir şekilde tutanmasına izin versin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun

melinx
z_nisa
anneveoglusu
34sanem
Perican01
tirmisci
semis2002
çekirdek32
azrabebek147
huli
semiramelek
defne7773

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaip Kandiliniz Mübarek olsun.
Pazartesi günü kontrolüm vardı. Takvim olarak 12+2 ancak usg ölçümlerinde 12+6 olarak hesaplandı gebeliğim. Kafam karıştı, bundan sonra sorulduğunda hangisini söylemeliyim ?
Usg muayenesinde her şey yolunda görülmesine rağmen doktorum gözden bir şey kaçırmamak adına genetik test Nifty yapmamı istedi. Dün Genoks genetik Lab. onu da yaptık. Sonuçlar 10 gün içinde belli olacak. Allah hepimizi yüzünü güldürsün.
Bu akşam dualarımdasınız kızlar. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.:nazar::anneadayı::KK200:

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaip Kandiliniz Mübarek olsun.
Pazartesi günü kontrolüm vardı. Takvim olarak 12+2 ancak usg ölçümlerinde 12+6 olarak hesaplandı gebeliğim. Kafam karıştı, bundan sonra sorulduğunda hangisini söylemeliyim ?
Usg muayenesinde her şey yolunda görülmesine rağmen doktorum gözden bir şey kaçırmamak adına genetik test Nifty yapmamı istedi. Dün Genoks genetik Lab. onu da yaptık. Sonuçlar 10 gün içinde belli olacak. Allah hepimizi yüzünü güldürsün.
Bu akşam dualarımdasınız kızlar. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.:nazar::anneadayı::KK200:
Kandilin mübarek olsun canım inşallah güzel haberler alırsın test sonucunda

IMG-20180322-WA0018.jpg
kizlar hepinizin Regaip kandili mübarek olsun.bütün yaptığımız ibadetler dualar kabul olsun İNŞALLAH...

canım babanın kırma lütfen üzme ben babamı 1 sene önce kaybettim ölüm her an kapımızda nak bugün kandil elini op gönlünü al keşke babam yaşasaydı ellerini ayaklarını opseydim öyle özledim ki onu sırtımı yasladigim dağ yıkıldı üzmesin kimse anne babasını hiç bir şeye değmiyor
aradım canım bugün. annemle babamla kardeşimle konuştum. hayırlı kandiller canım

@Gokkusagi80 canım arı sütü de içiyorum. Dr diyor tek sebebi stres. Ama ben de yapmayacağım artık.
Telefona yüklenen meditasyon programları var. 1-2 dk süreli olanları gün içinde ve uykudan önce yapabilirsin. Beni çok rahatlatıyor. Stresten uzaklaştırıyor gerçekten. Denemeni tavsiye ederim

@Perican01 canım doğru dimi. transferimin 3.cü günü cuma günü kan kontrolümü yaptım rutin aylık. prolaktin 27 çıktı..çok üzüldüm.tedaviye başlarken 19 du. vücut kabul etmezse embriyoyu :110: sağlıklı şekilde embriyom tutunsun istiyorum:anneadayı:
Benim prolaktinim de buna yakın birşeydi. Doktor hafif bir yükselme düşme normal deyip tedaviye başladı. Engel olmayacağını söyledi canım. İnşallah önemli bir şey değildir

melinx
z_nisa
Gökkuşağı80
34sanem
Perican01
tirmisci
semis2002
çekirdek32
azrabebek147
huli
semiramelek
defne7773

Foxi allah kabul etsin hepimize dua ettim rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin inşallah
Amin cnim.bende hepinizi katarak dua ettim.meryem süresi okudum.Rabbim kabul etsin.İNŞALLAH bu topiklerden hepimiz bir gün hamile olarak ayriliriz

Bebegimhadi Bebegimhadi cnim geçen yıl bu forum nekadar da aktif di.Bkiyorumda artık senin eski arkadaşlardan hiç biri yok.

Hadi bakalim seninde çoğu gitti az o kaldı. hayırlısıyla kucağına alırsın bebisini İNŞALLAH..sende artık buralara ugramazsin

En son olan regl tarihini baz aliyorlar hep. Usg yi soylemeyeceksin o yuzden. Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah. Benim afacan 1,5 yasina basti cok sukur. Darisi hayirlisiyla tun isteyenlerin basina olsun

Back