- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.261
çok sevindim ne güzel bir haber Allah bebeğinin haberini ve sonrasında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benimde akşam saatleri transferim olmuştu.merkezimize selam :)Görmedim canım yoldayız bugün akşam üstü olacak inşallah
Benide eklermisiniz listeye, bende edicemsaolun canlar perşembe gecesi recep ayının ilk Cuma gece . hepimiz birbirimize edelim dua. liste yapıcam burdaki arkadaşların adlarını.
canım aldım nickiniBenide eklermisiniz listeye, bende edicem
ne güzel yazmışsın böyleCanım selam. Kullandığımız ilaçlar ve içerisinde bulunduğumuz süreç ruh halimizi etkiliyor. Şahsen ilaçlar bende alınganlık, gerginlik, duygusallık yarattı. İnişli çıkışlı ruh hallerinde buluyordum kendimi.
Ben rahatlamak için meditasyon yapıyorum, nefes çalışmaları yapıyorum, ve faydasını görüyorum.
Ruh halimizi pozitif yöne çekmeyi istersek başarabiliriz.
Zaman bulabildiğinde evin seni en sakinleştiren bir köşesine çekilip, gözlerini kapatıp 15 dk. sessizliği dinleyerek ve gebe kaldığını, bebeğini doğurduğunu, bebeğini kucağına aldığını, o mis kokusunu içine çekerek, çıkardığı o minik nefes alıp verme seslerini hayal edip ruhunu dinlendirebilirsin. İşte bundan ala meditasyon mu varmışdilersen arka fonda kısık seste bir meditasyon müziği veya sevdiğin bir rahatlatıcı müzik eşliğinde yapabilirsin.
Sessiz bir ortam+rahatlatıcı müzik+pozitif düşünceler, hayaller= huzur
Hiç kimse kucağımıza almak istediğimiz evladımızdan daha önemli değil. Sen bir çember çiz, o çemberin içine seni mutlu eden insanları al. diğerleri dışında kalsın, onlarla anlık yüzeysel yaşa ve seni strese sokmalarına izin verme. İş yeri çalışanları ayrı bir dert tabi :) sen gülümse ve geç, gülümsemek senin kalkanın olsun. Korusun seni.
Gergin anlarda gözlerini kapayıp, derin nefes alıp, sakinleşip hayallerinize odaklanın ve
kendinize en önemli olanın siz ve arzuladıklarınız olduğunu hatırlatın. Tedavinizin başarılı olması dileğiyle
hadi maşallah canım Görmedim canım yoldayız bugün akşam üstü olacak inşallah
P Perican01 canım doğru dimi. transferimin 3.cü günü cuma günü kan kontrolümü yaptım rutin aylık. prolaktin 27 çıktı..çok üzüldüm.tedaviye başlarken 19 du. vücut kabul etmezse embriyoyuTup bebek tedavisinde prolaktinin yuksek olmasinin bir onemi yok biliyorum
kızlar listem. perşembeyi cumaya bağlayan gece ilk Cuma gecesi recep ayının. ve kandil. dua edelim birbirimizebebeğimhadi sanada sağlıklı doğum için dua edicem
melinx
z_nisa
anneveoglusu
34sanem
Perican01
tirmisci
semis2002
çekirdek32
azrabebek147
huli
semiramelek
defne7773
listeye 2 arkadaşı daha ekledim
semiramelek
defne7773
Allah razı olsun bende edeceğim hepimize. Benim de cumartesi transferimiz olacak. Hepimiz için en güzeli olsun inşallah. Allah gönlümüzün tüm dileklerini kabul etsin...kızlar listem. perşembeyi cumaya bağlayan gece ilk Cuma gecesi recep ayının. ve kandil. dua edelim birbirimizebebeğimhadi sanada sağlıklı doğum için dua edicem
melinx
z_nisa
anneveoglusu
34sanem
Perican01
tirmisci
semis2002
çekirdek32
azrabebek147
huli
Allah razı olsun bende edeceğim hepimize. Benim de cumartesi transferimiz olacak. Hepimiz için en güzeli olsun inşallah. Allah gönlümüzün tüm dileklerini kabul etsin...[/QUOTE
hayallerimiz hayırlı şekilde gerçekleşsin
Cok tesekkür ederim.ben dua ederim de listeye girmedim okuyamazsam diye.ben size dua ederim inskızlar listem. perşembeyi cumaya bağlayan gece ilk Cuma gecesi recep ayının. ve kandil. dua edelim birbirimizebebeğimhadi sanada sağlıklı doğum için dua edicem
melinx
z_nisa
anneveoglusu
34sanem
Perican01
tirmisci
semis2002
çekirdek32
azrabebek147
huli
canım dua listesi yok.ben kendim yaptım. özel dua yok. içinden nasıl geliyorsa o gece öyle dua et. mübarek aylardayız ve ilk Cuma gecesi ve kandil . bu fırsatı kaçırmak istemiyorum..Cok tesekkür ederim.ben dua ederim de listeye girmedim okuyamazsam diye.ben size dua ederim ins
Aminrabbim hepimize sağlıklı bir şekilde hamilelik nasip etsin .. embriyolarımız tutunsun sağlıklı şekilde... kucağımıza alalım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi
melinx
z_nisa
anneveoglusu
34sanem
Perican01
tirmisci
semis2002
çekirdek32
azrabebek147
huli
semiramelek
defne7773
Benim dr um dogal gebelikte evt prolaktinin yuksek olmasi bazen hamile kalmayi zorlastiriyor ama tup bebekde oyle degil yuksek olmasini istemeyiz ama tup bebekte sorun degil dedi. Dostinex verdi haftada iki gun. Ustelik benim 39 du prolaktinim cnm. Simdi bunu kafana takma
bilmiyorum canım. iyi değilim sanki. ağlıyıp duruyorum ara ara. ya tutmadıysa.Benim dr um dogal gebelikte evt prolaktinin yuksek olmasi bazen hamile kalmayi zorlastiriyor ama tup bebekde oyle degil yuksek olmasini istemeyiz ama tup bebekte sorun degil dedi. Dostinex verdi haftada iki gun. Ustelik benim 39 du prolaktinim cnm. Simdi bunu kafana takma
Huzur sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?