Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah emeklerinin sonucunu alırsın, yavruna kavuşursun canım. Yüreğim, dualarım seninle

Kızlar doktorum hiç stres yapmayacaksın diyor. Bu kadar vitamine rağmen folikül sayısı artmıyorsa sebebi stres diyor... ama işyerinde öyle saçmalıklar oluyorki.... uyuyamadım dün gece...

Stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Günaydın
bende stresli bir iş yerinde çalışıyorum, izin almam sorun olabiliyor ama kendime sıklıkla şunu hatırlatıyorum, hiç bir insan, ister müdür ister memur ister mesai arkadaşım olsun, hiç biri, benim ve arzuladığım çocuktan önemli değil. Anlık da olsa gerildiğim anlarda bile,derin nefes alarak, gelecekle ilgili hayallerime odaklanıyorum ve sinirimi bozan herkesi dışarıda bırakıyorum.
kendinize en önemli olanın siz ve arzuladıklarınız olduğunu unutturmayın. Tedaviniz başarılı, transferiniz başarılı olması dileğiyle

@Gokkusagi80 P Perican01 yazdıklarınızı okuyunca kendi transfer sonrası günlerimi hatırladım:)
transferden sonra 3 günde yurtdışından misafirlerim geldi, ve ben bir hafta boyunca onlarla her gün dışarıya çıktım, gezdim tozdum yedim içtim. Transferden 6 gün sonra ufak bir lekelenmem oldu, o zaman tempoyu biraz yavaşlatmaya karar verdim.
Temiz havada yürüyüşü doktorum da önermişti, her gün hızlı olmayan tempoda bir saat yürü, rahminin de oksijene ihtiyacın var demişti.
Nitekim 10 gün yaptığım Beta HCG testim 449, 14 gün 4144 olmuştu.
En içtin dileklerimle güzel ve pozitif sonuçlar almanızı diliyorum. Hadi gelin 2018 anneleri çoğalalım
A anneveoglusu transfer gününüz netleşti mi? sizinle ilgili de çok umutluyum. Bebeğiniz size kavuşmak için can atıyordur

Kızlar doktorum hiç stres yapmayacaksın diyor. Bu kadar vitamine rağmen folikül sayısı artmıyorsa sebebi stres diyor... ama işyerinde öyle saçmalıklar oluyorki.... uyuyamadım dün gece...
Melinx stres oluyoruz ve yumurta sayısı düşüşe geçebiliyor.benim de düşüşe bile geçmişti çok eskiden kontrollerde.sen rahat mısın doktoruna hastanene güveniyor musun ? çünkü eski kontrollerimde 41 yaşımdayken değerlerim sayım yerlerdeydi.42,5 yaşımda ise 1 negatif tüp bebekten sonra 2. deneme için Erbil beye geçtim istanbula gitmeyi çok istediğimden çok iyi bir merkeze gittiğime inandığımdan inanç meselesi olabilir konuyu aşabileceğimi düşündüm sanırım.
erbil bey 1 ay bekletiyordu o dönemde vitaminler verip vitaminler 1000 mg. d vitamini 950 mg. omega-3 vs yüksek değerde vitaminler. o ay vitaminlerle birlikte kötü bir balen marka kış macunu yedim ve durumum düzeldi 5 yumurta göründü :) durup dururken moralim niye düzelsin sayım iyileşince moralimde düzeldi yani arı sütü bolca saf olarak, bal ve polen karışımı olmadan benim yumurta sayı ve kalitem düzelmemişti.41 yaşımdan beri takip ettiğim için biliyorum.

Son düzenleme:
Evet canım doktoruma güveniyorum. Sadece iş yeri değil kızımın okulundaki müdür de saçma sapan şeyler yapıp sinirimi bozdu. En çok ona üzüldüm aslında. Haziran’a kadar sıkıyorum dişimi alacağım kızımı o okuldan. İşte bu stresle yerinde sayıyor yumurtalar artış yok 3 kontroldür...

inşallah canım bizde o kervana katılırız 2018 anneleri. çok rahat kafana takmadan yaşamışsın.ben 3.cü gün yemek yaptım yatağa bağlanmadım.evde hep yürüyüş yaptım ara ara. beslenmeme dikkat ettim. dün ananası kestim ama. 5 gün tükettim .sadece aklına geliyor işte onu engelleyemiyorum..dün şiddetli göğüslerim ağrıdı ilaç etkisidir. bugün yok çünkü o ağrı sanki. hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah . sende inşallah sağlıklı bir şekilde evladını kucağına al. çok tesekkür ederim moral verdin

Bebegini saglikli huzurlu buyutmeni dilerim. Guzelduygularini paylasdigin v ayrica dileklerin icin cok tesekkur ederim

Bende dikkatli ama keyif aldığım bir süreç yaşamak istiyorum teste kadar
Embriyolog aradı dün sağlıkla cozulmusler bugün aranmadım daha öğleden sonra 1e kadar aranmazsam 5. Gün embriyosu olarak transfer olacak Allah'ın izniyle

Sağlıkla hayırlısı ile kucaginizda göstersin rabbim evladınizi insallah

burdaki arkadaşlar arı sütü tavsiye ediyor bebeğimhadi ve annesiveoğlu. bence kullan.farkı görüceksin. inanıyorum
inşallah canım bu mübarek aylar hürmetine transferin gerçekleşip bebeşin sağlıklı bir şekilde sana tutunsun.

Seninde arkadaşım rabbim hayırlı sağlıklı Salih evladlar nasip etsin inşallah

A anneveoglusu canım mesajımı görmedin sanırım. Yakın mı transfer?

Stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?
Canım selam. Kullandığımız ilaçlar ve içerisinde bulunduğumuz süreç ruh halimizi etkiliyor. Şahsen ilaçlar bende alınganlık, gerginlik, duygusallık yarattı. İnişli çıkışlı ruh hallerinde buluyordum kendimi.
Ben rahatlamak için meditasyon yapıyorum, nefes çalışmaları yapıyorum, ve faydasını görüyorum.
Ruh halimizi pozitif yöne çekmeyi istersek başarabiliriz.

Zaman bulabildiğinde evin seni en sakinleştiren bir köşesine çekilip, gözlerini kapatıp 15 dk. sessizliği dinleyerek ve gebe kaldığını, bebeğini doğurduğunu, bebeğini kucağına aldığını, o mis kokusunu içine çekerek, çıkardığı o minik nefes alıp verme seslerini hayal edip ruhunu dinlendirebilirsin. İşte bundan ala meditasyon mu varmış dilersen arka fonda kısık seste bir meditasyon müziği veya sevdiğin bir rahatlatıcı müzik eşliğinde yapabilirsin.
Sessiz bir ortam+rahatlatıcı müzik+pozitif düşünceler, hayaller= huzur

Hiç kimse kucağımıza almak istediğimiz evladımızdan daha önemli değil. Sen bir çember çiz, o çemberin içine seni mutlu eden insanları al. diğerleri dışında kalsın, onlarla anlık yüzeysel yaşa ve seni strese sokmalarına izin verme. İş yeri çalışanları ayrı bir dert tabi :) sen gülümse ve geç, gülümsemek senin kalkanın olsun. Korusun seni.

Gergin anlarda gözlerini kapayıp, derin nefes alıp, sakinleşip hayallerinize odaklanın ve
kendinize en önemli olanın siz ve arzuladıklarınız olduğunu hatırlatın. Tedavinizin başarılı olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…