- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.241
Allah razi olsun Allah kabul etsin cnmRasûl-i Ekrem -sallâllâhu aleyhi ve sellem- buyuruyorlar: “Beş gece vardır ki, o gecelerde edilen duâlar geri çevrilmez:
1- Receb’in ilk Cuma gecesi (Regâib gecesi)
canım sana kendime ve burdaki arkadaşlara dua edicem
İnşallah emeklerinin sonucunu alırsın, yavruna kavuşursun canım. Yüreğim, dualarım seninlekalb kalbe karşıdır. bende şimdi senin bir yorumunu yanıtladım. doktor çok negatif konuştu. yaş 43.tek yumurta . 2.ci gün embriyosu. pazar iyiydim ağrı yoktu. dua ediyorum tutması için. ne olur dualarınızı esirgemeyin benden hepinizden dua istiyorum
saolun canlar perşembe gecesi recep ayının ilk Cuma gece . hepimiz birbirimize edelim dua. liste yapıcam burdaki arkadaşların adlarını.İnşallah emeklerinin sonucunu alırsın, yavruna kavuşursun canım. Yüreğim, dualarım seninle
Stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?
Kızlar doktorum hiç stres yapmayacaksın diyor. Bu kadar vitamine rağmen folikül sayısı artmıyorsa sebebi stres diyor... ama işyerinde öyle saçmalıklar oluyorki.... uyuyamadım dün gece...
Evet canım doktoruma güveniyorum. Sadece iş yeri değil kızımın okulundaki müdür de saçma sapan şeyler yapıp sinirimi bozdu. En çok ona üzüldüm aslında. Haziran’a kadar sıkıyorum dişimi alacağım kızımı o okuldan. İşte bu stresle yerinde sayıyor yumurtalar artış yok 3 kontroldür...Melinx stres oluyoruz ve yumurta sayısı düşüşe geçebiliyor.benim de düşüşe bile geçmişti çok eskiden kontrollerde.sen rahat mısın doktoruna hastanene güveniyor musun ? çünkü eski kontrollerimde 41 yaşımdayken değerlerim sayım yerlerdeydi.42,5 yaşımda ise 1 negatif tüp bebekten sonra 2. deneme için Erbil beye geçtim istanbula gitmeyi çok istediğimden çok iyi bir merkeze gittiğime inandığımdan inanç meselesi olabilir konuyu aşabileceğimi düşündüm sanırım.
erbil bey 1 ay bekletiyordu o dönemde vitaminler verip vitaminler 1000 mg. d vitamini 950 mg. omega-3 vs yüksek değerde vitaminler. o ay vitaminlerle birlikte kötü bir balen marka kış macunu yedim ve durumum düzeldi 5 yumurta göründü :) durup dururken moralim niye düzelsin sayım iyileşince moralimde düzeldiyani arı sütü bolca saf olarak, bal ve polen karışımı olmadan benim yumurta sayı ve kalitem düzelmemişti.41 yaşımdan beri takip ettiğim için biliyorum.
inşallah canım bizde o kervana katılırız 2018 anneleri. çok rahat kafana takmadan yaşamışsın.ben 3.cü gün yemek yaptım yatağa bağlanmadım.evde hep yürüyüş yaptım ara ara. beslenmeme dikkat ettim. dün ananası kestim ama. 5 gün tükettim .sadece aklına geliyor işte onu engelleyemiyorum..dün şiddetli göğüslerim ağrıdı ilaç etkisidir. bugün yok çünkü o ağrı sanki. hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah . sende inşallah sağlıklı bir şekilde evladını kucağına al. çok tesekkür ederim moral verdin@Gokkusagi80 P Perican01 yazdıklarınızı okuyunca kendi transfer sonrası günlerimi hatırladım:)
transferden sonra 3 günde yurtdışından misafirlerim geldi, ve ben bir hafta boyunca onlarla her gün dışarıya çıktım, gezdim tozdum yedim içtim. Transferden 6 gün sonra ufak bir lekelenmem oldu, o zaman tempoyu biraz yavaşlatmaya karar verdim.
Temiz havada yürüyüşü doktorum da önermişti, her gün hızlı olmayan tempoda bir saat yürü, rahminin de oksijene ihtiyacın var demişti.
Nitekim 10 gün yaptığım Beta HCG testim 449, 14 gün 4144 olmuştu.
En içtin dileklerimle güzel ve pozitif sonuçlar almanızı diliyorum. Hadi gelin 2018 anneleri çoğalalım
A anneveoglusu transfer gününüz netleşti mi? sizinle ilgili de çok umutluyum. Bebeğiniz size kavuşmak için can atıyordur
Bebegini saglikli huzurlu buyutmeni dilerim. Guzelduygularini paylasdigin v ayrica dileklerin icin cok tesekkur ederim@Gokkusagi80 P Perican01 yazdıklarınızı okuyunca kendi transfer sonrası günlerimi hatırladım:)
transferden sonra 3 günde yurtdışından misafirlerim geldi, ve ben bir hafta boyunca onlarla her gün dışarıya çıktım, gezdim tozdum yedim içtim. Transferden 6 gün sonra ufak bir lekelenmem oldu, o zaman tempoyu biraz yavaşlatmaya karar verdim.
Temiz havada yürüyüşü doktorum da önermişti, her gün hızlı olmayan tempoda bir saat yürü, rahminin de oksijene ihtiyacın var demişti.
En içtin dileklerimle güzel ve pozitif sonuçlar almanızı diliyorum. Hadi gelin 2018 anneleri çoğalalım
A anneveoglusu transfer gününüz netleşti mi? sizinle ilgili de çok umutluyum. Bebeğiniz size kavuşmak için can atıyordur
Bende dikkatli ama keyif aldığım bir süreç yaşamak istiyorum teste kadar@Gokkusagi80 P Perican01 yazdıklarınızı okuyunca kendi transfer sonrası günlerimi hatırladım:)
burdaki arkadaşlar arı sütü tavsiye ediyor bebeğimhadi ve annesiveoğlu. bence kullan.farkı görüceksin. inanıyorumKızlar doktorum hiç stres yapmayacaksın diyor. Bu kadar vitamine rağmen folikül sayısı artmıyorsa sebebi stres diyor... ama işyerinde öyle saçmalıklar oluyorki.... uyuyamadım dün gece...
inşallah canım bu mübarek aylar hürmetine transferin gerçekleşip bebeşin sağlıklı bir şekilde sana tutunsun.Bende dikkatli ama keyif aldığım bir süreç yaşamak istiyorum teste kadar
Embriyolog aradı dün sağlıkla cozulmusler bugün aranmadım daha öğleden sonra 1e kadar aranmazsam 5. Gün embriyosu olarak transfer olacak Allah'ın izniyle
Sağlıkla hayırlısı ile kucaginizda göstersin rabbim evladınizi insallah
Seninde arkadaşım rabbim hayırlı sağlıklı Salih evladlar nasip etsin inşallahburdaki arkadaşlar arı sütü tavsiye ediyor bebeğimhadi ve annesiveoğlu. bence kullan.farkı görüceksin. inanıyorum
inşallah canım bu mübarek aylar hürmetine transferin gerçekleşip bebeşin sağlıklı bir şekilde sana tutunsun.
A anneveoglusu canım mesajımı görmedin sanırım. Yakın mı transfer?Canım sağol, inşallah
Taze transfer değil, benimkiler dondurulacak. Rahim filmi, histeroskopi, ve genetik tarama süreçlerim var. Yani transfer 2 ay sonrayı bulacak canım.
Senin son durum ne? Transfer günün netleşti mi?
Görmedim canım yoldayız bugün akşam üstü olacak inşallahA anneveoglusu canım mesajımı görmedin sanırım. Yakın mı transfer?
Çok sevindim hadi inşallah sağlıkla al bebisi da büyüt annesi. Güzel haberlerini takip ediyorum. Sevgilier.Görmedim canım yoldayız bugün akşam üstü olacak inşallah
Canım selam. Kullandığımız ilaçlar ve içerisinde bulunduğumuz süreç ruh halimizi etkiliyor. Şahsen ilaçlar bende alınganlık, gerginlik, duygusallık yarattı. İnişli çıkışlı ruh hallerinde buluyordum kendimi.Stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?
Çok sevindim canım, hadi hayırlısıGörmedim canım yoldayız bugün akşam üstü olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?