- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.201
Ben cumadan beri iğne oluyorum Progestran için gebelik testine kadar devam edilecekHayir canim progestan fitil verdi trasferden 4 5 gun once basladim kullaniyorum
Kızlar benim son durum şöyle;
iğneleri yaptığım dönem, çok bulantılı ve ağrılı bir süreç yaşadım.
22 yumurta toplandı. Sonra sayı baya düştü, 7 si olgundu, 6'sı döllendi. Bugün 2.günüm 5'i döllenmiş durumda.
Dilerim embriyolarım 5'de kalsın. Ümitle bekliyorum 5. gün embriyo sayısını
Merhaba o iğneden ben de çok çektim ilk günler ne oturtuyordu ne kaldırıyordu ben sıcak su torbası koydum iğne yerlerime , bir de vuran kişi yavaş yavaş enjekte etmeliymiş inş sonu güzel olsun belki bir faydası olur diye yazayım dedimBen cumadan beri iğne oluyorum Progestran için gebelik testine kadar devam edilecek
Vallahi sızısı çok fena ceviz gibi birşey oldu bastırınca ağrıyor Allah'ım bu sıkıntıları hayra çıkar sağlıklı ve hayirli evladlar nasip et bizlere
Genetik tarama ve histeroskopi ameliyatı çözüm yollarım olacak. Maşallah yumurtalarımız iyi, 4 yumurta ile de başarıya ulaşanlar var. Önemli olan yumurtanın çokluğu değil, elenince elimizde kaç tane kaldığı. Döllenmesi, sağlıklı embriyo olması, rahim duvarına tutunması.... Vs...cnim benimde yumurtadan yana sıkıntım yok.ama ne hikmetse herşey cok iyi olduğu halde kaliteli embiriyo oluşmuyor.veya dollenme olmuyor.bende 2kere sil baştan tip yptim ama ne yazıkki transfer her iki demede iptal oldu.senin genetik taramaysa bizim değil.sorunun iyikide degil
Canım sağol, inşallahSağlıkla gelissinler inşallah inşallah güzel haberler alırız
Taze transfer mi olacak
Malesef cnimGenetik tarama ve histeroskopi ameliyatı çözüm yollarım olacak. Maşallah yumurtalarımız iyi, 4 yumurta ile de başarıya ulaşanlar var. Önemli olan yumurtanın çokluğu değil, elenince elimizde kaç tane kaldığı. Döllenmesi, sağlıklı embriyo olması, rahim duvarına tutunması.... Vs...
Diğer problemlerimizin gün yüzüne çıkarılması ve tedavi edilmesi gerek. Umarım kendimizi teslim ettiğimiz eller en kısa zamanda problemi bulurlar ve çözerler.
Sıkma canını.
Tatlım, peki sana net bir sebep söylemiyorlar mı?
Amin cnm. Sizi yapan ne ceviz gibi olan onu anlamadimBen cumadan beri iğne oluyorum Progestran için gebelik testine kadar devam edilecek
Vallahi sızısı çok fena ceviz gibi birşey oldu bastırınca ağrıyor Allah'ım bu sıkıntıları hayra çıkar sağlıklı ve hayirli evladlar nasip et bizlere
canım sana kolaylıklar diliyorum zahmet emek karşılığını bulcak inş.progestan iğnenin dağılması için oraya krem veriyorlardı arnica krem ismi yanlış olabilir.onunla masaj yapmanı söylediler mi yoksa yine unuttular mi canımBen cumadan beri iğne oluyorum Progestran için gebelik testine kadar devam edilecek
O kremi yazdılar kullanıyorum çok yararı olduğu soylenmezcanım sana kolaylıklar diliyorum zahmet emek karşılığını bulcak inş.progestan iğnenin dağılması için oraya krem veriyorlardı arnica krem ismi yanlış olabilir.onunla masaj yapmanı söylediler mi yoksa yine unuttular mi canım
bu kremde 25 tl falandı pahalı başka kadın doğumcu ucuz birşey yazdı hidro birşeydi adı.sen oraya masaj yap iğne yerlerine günde 3 kez daha şişer yoksa ve iğne yapılacak yer kalmaz daha doğrusu hemşireye bir yaz da kremini sor canım
günde 3 kez hadi o önemli değil 2 kez muhakkak 20 dk kadar masaj yapılınca ancak fayda ediyor masaj yapıyor musun ?O kremi yazdılar kullanıyorum çok yararı olduğu soylenmez
bende transferden önce başladım ve 2.ci gün transfer oldu benim.Hayir canim progestan fitil verdi trasferden 4 5 gun once basladim kullaniyorum
Canım bu sayfada ikinci gün embriyosu ile hamile kalan arkadaş var darısı sana olsunbende transferden önce başladım ve 2.ci gün transfer oldu benim.
amin. cumartesi eşim maça gitti. transferimin 4.cü günüydü arı sütü tabletimin mg 100dü. burda 1500 olması gerektiğini okuyunca buzdolabındakini kullanim dedim. kavanozun kapağı sıkışmış açılmıyor.kendimi sıkmak da istemiyorum. kuvvetimi kapağa veremiyorum tırtıllı bıçak aldım elime. kapağın havasını almak için. kapağın boş kısımlarına bıçağın ucunu sokmaya çalışıyorum. birden bıçak diğer parmağımı hızlıca bir kesti. çok canım yandı tırtıklıydı bıcak. acıdan ağladım kolonya bile dökemedim. oturup hüngür hüngür ağladım dua ettim. embriyom tutunsun diye. o arı sütünü embriyo tutunsun diye yemek istemiştim.Ben cumadan beri iğne oluyorum Progestran için gebelik testine kadar devam edilecek
kalb kalbe karşıdır. bende şimdi senin bir yorumunu yanıtladım. doktor çok negatif konuştu. yaş 43.tek yumurta . 2.ci gün embriyosu. pazar iyiydim ağrı yoktu. dua ediyorum tutması için. ne olur dualarınızı esirgemeyin benden hepinizden dua istiyorumCanım bu sayfada ikinci gün embriyosu ile hamile kalan arkadaş var darısı sana olsun
çok geçmiş olsun çok üzüldüm.arı sütü benim de yapışmış kapak açılmıyordu.bal olduğu için sıcak suya tutman iyi olur.şofbenden gelen sıcak suya tutsan kapağı o kısımları ondan sonra açılıyor.kafamız dalgın oluyor istemeden yaşanıyor benim de neredeyse başıma gelecek ucundan dönüyordum eskiden en tehlikeli hareket canım.bebeğin inş olur canım kafanı dağıtacak müzik film dinlesen izlesen unut transferi diyorlar ya en iyisi unutmak :) (biz pek beceremedik ama tevekkül edeceğiz elimizden geleni yaptık.Allah inş. emeklerinin karşılığını versin )amin. cumartesi eşim maça gitti. transferimin 4.cü günüydü arı sütü tabletimin mg 100dü. burda 1500 olması gerektiğini okuyunca buzdolabındakini kullanim dedim. kavanozun kapağı sıkışmış açılmıyor.kendimi sıkmak da istemiyorum. kuvvetimi kapağa veremiyorum tırtıllı bıçak aldım elime. kapağın havasını almak için. kapağın boş kısımlarına bıçağın ucunu sokmaya çalışıyorum. birden bıçak diğer parmağımı hızlıca bir kesti. çok canım yandı tırtıklıydı bıcak. acıdan ağladım kolonya bile dökemedim. oturup hüngür hüngür ağladım dua ettim. embriyom tutunsun diye. o arı sütünü embriyo tutunsun diye yemek istemiştim.
amin amin amin. hepimizin embriyosu sağlıklı şekilde tutunsun bizeSağlıkla gelissinler inşallah inşallah güzel haberler alırız
Taze transfer mi olacak
İnşallah canım inşallah. evet dua ve tevekkül zamanı şimdiçok geçmiş olsun çok üzüldüm.arı sütü benim de yapışmış kapak açılmıyordu.bal olduğu için sıcak suya tutman iyi olur.şofbenden gelen sıcak suya tutsan kapağı o kısımları ondan sonra açılıyor.kafamız dalgın oluyor istemeden yaşanıyor benim de neredeyse başıma gelecek ucundan dönüyordum eskiden en tehlikeli hareket canım.bebeğin inş olur canım kafanı dağıtacak müzik film dinlesen izlesen unut transferi diyorlar ya en iyisi unutmak :) (biz pek beceremedik ama tevekkül edeceğiz elimizden geleni yaptık.Allah inş. emeklerinin karşılığını versin )
canım ben dua edemezsen dua da etme diyorum.Allah kalbindekini zaten biliyor. tevekkül et, gel git, ye iç, müzik dinleyip film izleyip kafanı dağıt diyorum.kafa ister istemez meşgul oluyor duaya bile kendini zorlama yapabiliyorsan ne güzelİnşallah canım inşallah. evet dua ve tevekkül zamanı şimdi
profil resmindeki bebekte çok tatlı inş. öyle bir bebeğin olsunamin amin amin. hepimizin embriyosu sağlıklı şekilde tutunsun bize
inşallah canım..sağlıklı hayırlı bir bebeğim olsun. cok sagol canımprofil resmindeki bebekte çok tatlı inş. öyle bir bebeğin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?