- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
- #61.181
araştırmalarımda dondurulmuşlarda tutunmanın daha çok olduğuydu. inşallah pozitifi alırsın canımEvet canım dondurulmuş embriyo transferi olacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
araştırmalarımda dondurulmuşlarda tutunmanın daha çok olduğuydu. inşallah pozitifi alırsın canımEvet canım dondurulmuş embriyo transferi olacağım
İnşallah hepimizin pozitif oluraraştırmalarımda dondurulmuşlarda tutunmanın daha çok olduğuydu. inşallah pozitifi alırsın canım
inşallah hepimiz müjdeli haberi yazarız buraya inşallahİnşallah hepimizin pozitif olur
Hiç sıkma canını senin şu an keyif yapma zamanın başka alırsın stres yapma.inşallah canım. hayırlı olsun hepimizede. arı sütü tabletine canım sıkıldı. dozajım düşük 100 mg![]()
Tamam canim artik sadece havuc suyu icerim. Ceviz yumurta bunlari hep yiyorum. Ari sutu polen tabletim var onada devam edeyimmi o zaman?
Cok tesekkurler cnm. Seninde simdiden hayirli olsun hersey cok guzel gecsin insallah, iyi haberlerini beklerizP Perican01 ve @Gokkusagi80 transferleriniz hayirlı olsun benimde salı veya çarşambaya transfer olacak Allah'ın izniyle
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Selam. Dr. Bülent TıraşDOKTORUNUZ KİM ACABA
Cok tesekkurler cnmP Perican01 @Gokkusagi80 transferleriniz hayırlı olsunsonucu hayırlı olsun.
En kısa zamanda pozitifi görmeniz dileğiyle. Keyifli ve stressiz bekleyişler![]()
haklısın canım. nasip de varsa olucak. içimdekini düşünmeden edemiyorumki.acaba laboratuvar daki gibi benim içimdede bölünmeye devam ettimi. orda napıyor. bu soruları engelleyemiyorum ve kendimi sitelerde 2.ci gün embriyosu 4 hücreli araştırmalarını yaparken buluyorum..stresliyimHiç sıkma canını senin şu an keyif yapma zamanın başka alırsın stres yapma.
saol canım. canı gönülden aminnn.P Perican01 @Gokkusagi80 transferleriniz hayırlı olsunsonucu hayırlı olsun.
En kısa zamanda pozitifi görmeniz dileğiyle. Keyifli ve stressiz bekleyişler![]()
canım crino jel verdimi doktorun. transfer den önce başladımTamam canim artik sadece havuc suyu icerim. Ceviz yumurta bunlari hep yiyorum. Ari sutu polen tabletim var onada devam edeyimmi o zaman?
Olumlu düşünmek senin elinde. Olaylara bakışını değiştirmeye çalış. İlgini başka konulara yönelt. Aklına geldikçe ertele sonra araştırırım diye düşün. Başka şeylerle ilgilenhaklısın canım. nasip de varsa olucak. içimdekini düşünmeden edemiyorumki.acaba laboratuvar daki gibi benim içimdede bölünmeye devam ettimi. orda napıyor. bu soruları engelleyemiyorum ve kendimi sitelerde 2.ci gün embriyosu 4 hücreli araştırmalarını yaparken buluyorum..stresliyim
Hayir canim progestan fitil verdi trasferden 4 5 gun once basladim kullaniyorumcanım crino jel verdimi doktorun. transfer den önce başladım
cnim 22yumurtadan sadece 7simi olgun çıkmış.her bi tane olsun senin olsun. ınş kaliteli bolunurlerKızlar benim son durum şöyle;
iğneleri yaptığım dönem, çok bulantılı ve ağrılı bir süreç yaşadım.
22 yumurta toplandı. Sonra sayı baya düştü, 7 si olgundu, 6'sı döllendi. Bugün 2.günüm 5'i döllenmiş durumda.
Dilerim embriyolarım 5'de kalsın. Ümitle bekliyorum 5. gün embriyo sayısını![]()
Evet canm, tabi ben 22 yi duyunca fazlasıyla sevindim ama iş olgun yumurtaya gelince sayı değişiyo tabi. 7 si olgunmuş, 6'sı döllenmiş. 2.gün itibari ile 5 embriyom var. Bakalım 5.güne kaç embriyo kalacağız. Dileğim dediğin gibi kaliteli, sağlıklı olurlarcnim 22yumurtadan sadece 7simi olgun çıkmış.her bi tane olsun senin olsun. ınş kaliteli bolunurler
Canim senin hikaye ni biraz kendimkine benzettim.inşa benim gibi olmaz tabi.ben herzaman çok yumurta dan yana değilimdir.benim 30yum toplanmıştı.dediğin gibi merkez dr.hepsi çok sevinmislerdi.yumurta sayısına gerci benim hepsi olgun cikmistiEvet canm, tabi ben 22 yi duyunca fazlasıyla sevindim ama iş olgun yumurtaya gelince sayı değişiyo tabi. 7 si olgunmuş, 6'sı döllenmiş. 2.gün itibari ile 5 embriyom var. Bakalım 5.güne kaç embriyo kalacağız. Dileğim dediğin gibi kaliteli, sağlıklı olurlar
Sonra ne oldu peki?Canim senin hikaye ni biraz kendimkine benzettim.inşa benim gibi olmaz tabi.ben herzaman çok yumurta dan yana değilimdir.benim 30yum toplanmıştı.dediğin gibi merkez dr.hepsi çok sevinmislerdi.yumurta sayısına gerci benim hepsi olgun cikmisti
cnim benimde yumurtadan yana sıkıntım yok.ama ne hikmetse herşey cok iyi olduğu halde kaliteli embiriyo oluşmuyor.veya dollenme olmuyor.bende 2kere sil baştan tip yptim ama ne yazıkki transfer her iki demede iptal oldu.senin genetik taramaysa bizim değil.sorunun iyikide degilSonra ne oldu peki?
Bu benim ikinci denemem. Yumurtadan yana sıkıntımız yok. Benim rahim yapışıklığım sorun yaratıyor... Belki de embriyolardan.. O yüzden şimdiki tedavim genetik taramalı olacak