Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hepimiz icin iyi bir hafta olsun arkadaslar,

breezey,bugün 38 yas topigine yasmistin. bekledim burayada ugrayacaksin diye gelmedin.ihmal etme bizi öptüm bebegini ve seni.

efet efeett duovam dogru soyluyooo

Son düzenleme:
Hepimiz icin iyi bir hafta olsun arkadaslar,

breezey,bugün 38 yas topigine yasmistin. bekledim burayada ugrayacaksin diye gelmedin.ihmal etme bizi öptüm bebegini ve seni.

efet efeett duovam dogru soyluyooo

kızlar selam

topikte üzücü haberler olduğunda yazamıyorum artık kusura bakmayın

üzülen arkadaşımızı teselli etmek için bile olsa yazamıyorum...
bu duygumu da anlarsınız diye düşünüyorum

sizleri ve tüm kızları öpüyorum.

bende seni merak ediyordum noldu acaba diye. ne diyecegimi bilemiyorum arkdasim uzuldum...

Bu kez ne yanlis gitti onu bile bilmiyorum en kotu tarafi o aslinda. Transferin ikinci gunu hafid bir kahve renkli kan gibi birseyler gormustum camasirda. Zaten gecen seferde 3. gunde buna benzer seyler olmustu. Sanki transfer olur olmaz vucudum kabul etmiyor sanirsin. Yani embriyo kalitesi filan hic fark etmiyor bende. Bunu nasil tedavi edecegim bilmiyorum.

merhaba çok geçmiş olsun ..işallah yakında bebeğine kavuşursun..hangi hastaneye gitmiştin..sana bağışılık testi yaptılarmı..tutunmama sebebleri için doktorun ne diyor..transferden sonra sana hangi ilaçlar verildi canım..tez zamanda bebişlerin olsun işallah..

Arkadaşlar merhaba,

Iyi haftalar olsun :)
Ben leyleği havada gördüm :)) 1 haftadır İstanbul'dayım,hatırlarsanız 15 gün önce işten ayrılmıştım veee dedim ki azıcık gezeyim tozayım,kafamı toparlayayım ve Izmir'e dönünce sağlam kafayla çalışmalara başlayalım :)) sonuç alırsak ne mutlu,ama alamasakda yılmak yok önümüzdeki maçlara bakacağız,artık Allah ne verdiyse kürler v.s. o da olmadı kocayı ikna yollarına gidip tüp'e başvurcaz :)
Istanbul ne büyülü bir şehirmiş yaw,ilk defa özel gezmek için geldim ve bir çok yer görebildim ve çok etkilendim,Istanbullu arkadaşlar çok şanslısının :))
Kendinize çok iyi bakın...
Sevgiler ...

Arkadaşım biliyorum insan kendini nekadar olumsuz sonuca hazırlamaya çalışsada çok başarılı olamıyor,hepimiz bu yollardan geçiyoruz,ama benim sana tavsiyem evdeki teste güvenme ve doktorunun verdiği tarihte kanda beta Hcg de baktır.
Kendine dikkat et...

Çok şükür regl oldum:)))))
Bugüne kadar hiç bu kadar sevinmemiştim.Olmasıda sorun olmamasıda.
yarın doktorumdan randevu oldum.Hormon testlerimi yenileceğim.İnşallah sonuçlarım iyi olur.Sonrada HSG çektireceğim.
Birkaç ay doğal yoldan deneyeceğim.Bu arada kürelerede devam.Arı sütü ve polende bir ayı tamamladık.Saraçoğlundada yarın civanperçemine geçiyorum.Dün gecede rüyamda bir erkek bebeğim vardı hastanede.Artık rüyamızda görüyoruz:)))))
Allah hepimize yardımcı olsun ve dualarımızı kabul etsin inş..

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorumm..:)))))

artemis arkadasim inan senin adina cok uzuldum bebek tutmadigi degil bu kadar yipranmana daha cok uzuldum.

hatirlarsaniz ben gecen hafta hastaneye gitmistim su anda orda kontrol altindayim. bana bazi tlfon numaralari verdiler ulasabilecegim
internet sayfalarinida incelerken bisey dikkatimi cekti. bana asilama dusundukleri icin asilama sonrasi 15 gun kadinlar cok stres yasadiklari icin bunu paylasabilecekleri bu bekleme surecini daha az stresli gecirebilecekleri konusabilecekleri psikolojik destek alabilecekleri bi telefon numarasi var tabii randevu yapip gidebiliyorsunda.
yani demem o ki bu tupbebek cok ama cok zorlu bi surec.
bu surec icerisinde acaba profesyonel yardim almak psikolojik destek almak faydali olmaz mi? bu surecten nasil saglikli cikilaibilinir ki yoksa baska turlu?

hadi gozun aydin olsun tutkucum sonunda

bundan sonra calismalara hizla devam

oh sefam olsun ne iyi yapmissin valla istanbul buyuleyici bi sehir bende cok hayranim istanbulumuza.

eh o zaman tekrardan h.geldin aramiza

Evet psikolojik destek artik su asamadan sonra lazim. Doktorlar ne dese yapiyoruz ama ben artik su asamadan sonra fazla fazla mi yaptigimi ve ayni zamanda kendimi zorladigimi dusunmeye basladim. Sanki is inada bindi. Her denemede sonra iki gun gecmeden bir sonrakine plan yapar hale geldim. Ilk denememde hicbirsey bilmiyordum ve pek fazla'da ilac kullanmamistim. Ozaman daha iyiydi. Ozellikle ucuncu denemede cilgin doktor verdigi tum ilaclar herseyin iki kati dozajda. Hem menogen hem progen ayni anda. Tonlarca baska ilac yok selenyum, yok kan ignesi, yok ostrejen, vitaminler extrasi, balik yagi. Hepsi ust uste. Yok artik biraktim hepsini kullanmayacagim hicbir ilac nede vitamin. Kan testi yapildi kardesim B12 vitamin, folic asit hersey iki kati cikti. Yani abartininda bukadari olmaz. Bu tup bebek isini abartmadan az ilacla yapan yok mu? Evdeki butun ilaclari cope atacagim.

kışlar bana beslenme koçu fikri sıcak geliyor bu tüp bebek denemelerinde sağlıklı beslenmemiz tedavi şansını yükseltiyor deniliyor sizce ne yapmalıyız kürlerede devam ediyorum ouenzim Q 10 aldım başladım içmeye

Canim sagol desteginiz icin zaten bu forumdaki hanimlar sayesinde ayakta kaliyoruz vallahi. Yok test sonucunu nihayet aldim tabiki sifiri cekmistik. Zaten transferden ilk 3gun sonra ben anliyorum bu is oldumu olmadimi! Belli ediyor vucut. Tutmayinca cok garip dinclesiyorum sanki. Eger uyusuk ve tatsiz olursam ozaman birseyler oluyor. Sanki vucudum bebeklere dusman sanirsin. Ne is degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…