Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Elines saglik arkadasim,yanliz listeye puffy,lejena ve tutku34 isimlerinide dahil etsek iyi olur degilmi?biz bildigimiz bilgilerini yazalim. zamanla onlar eksik kalanlari söyledikce güncelleriz.

Son düzenleme:
bu tablo da gösteriyor ki en çıtırımız elfjee

tablonun adını çıtırlar tablosu koyalım

bu tabloda yer alan herkeşler için yakın zamanda " hamile " yazalım inşallahhhhh

selam,

canım evlililk yıldönümün kutlu,mutlu,sağlıklı vs vs vs olsun....... birden çok bebekle de takviye olsun inşallah....

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum,,,, hayırlı ramazanlar dilerim... inşallah bu mübarek ay hepimize uğur getirsin,, bebişlerimize kavuşalım

tablo için eline sağlık... bilgiler en en en çıtır olarak şöyle....... yaş 44, fsh 18, yer izmir kent hastanesi, dr israel aruh, mini tüp tedavisi, 1 tüp denemesi var, negatif..... şu an buzlukta 2 embryo dondurulmuş.... embryo birikecek veya endo kalınlaşırsa transfer olacak. SAT 8 haziran. sebep rezerv azlığı veya sebebsiz infertilite ( ben sebep sormadım ki hiç),, tecrübem böyle diyor... en kısa zamanda tüm tablo HAMİLELERLE DOLSUN,,,, SENEYE, SONRAKİ SENEYE 2.BEBİŞLERİ YAZARSIN İNŞALLAH..... amma aç gözlü oldum ben,,,,,, aç tavuk bugday ambarı hikayesi kızlarcım
idare edin artık,,,,, benim yumişler bittikçe telaş oluyorum ........

canlı selam duova, ne haber

Selam canim,iyidir yaramaz durum yok bende operasyon olacagim icin, bebek calismasi yok simdilik, umuyorumki ben beklerken sizlerden birinin güzel haberlerini alalim.
Bilgilerini yazman iyi olmus tablodan daha iyi takip ederiz.

Son düzenleme:
Elines saglik arkadasim,yanliz listeye puffy,lejena ve tutku34 isimlerinide dahil etsek iyi olur degilmi?biz bildigimiz bilgilerini yazalim. zamanla onlar eksik kalanlari söyledikce güncelleriz.

elfje kuzumun da eline sağlık elbette isviçreli çikolatam...

lejena kuzum tablomuzda var sanırım göremedin , puffyim kuzuma da sorarım ,tutku arkadaşım da eğer yer almak istiyorsa tablomuza uygun şekilde bilgilerini yazarsa güncellerim.
elfjem tabloyla ilgili her bi şeyi güzelce anlattı bana

selam,

canım evlililk yıldönümün kutlu,mutlu,sağlıklı vs vs vs olsun....... birden çok bebekle de takviye olsun inşallah....

kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum,,,, hayırlı ramazanlar dilerim... inşallah bu mübarek ay hepimize uğur getirsin,, bebişlerimize kavuşalım

hayırlı ramazanlar olsun kumrum tüm topiğimize,bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine , bebiş için ne eksiğimiz varsa tamamlansın, göbüşlerimize bebişler dolsun.
sayı konusunda sıkıntım yok , Rabbim sağlık sıhhat verdikçe doğrurum ben.
yeter ki hayırlısı olsun , yeter ki sağlıklı olsun her şey.

anlaşıldı merkez tamammmmm

ikinizi de öpüyorum ki bennn

Selam canim,iyidir yaramaz durum yok bende operasyon olacagim icin, bebek calismasi yok simdilik, umuyorumki ben beklerken sizlerden birinin güzel haberlerini alalim.
Bilgilerini yazman iyi olmus tablodan daha iyi takip ederiz.

biliyorum tatlım, inşallah operasyonu hayırlısıyla atlatacaksın... sen şimdiilk sadece buna odaklan , bebiş işi sonra... verecek rabbim inşallah sırayla hepimize verecek..... ben de senin gibi beklemedeyim... endo ince, zaman geçsin belki kalınlaşır, yoksa boşuna transfer olurum....

merkez seni de kulaklarından ısırır ona göre,,,, kuzucuk sen kutlamadan da bize vakit ayırdın ya, bravo sana...... bebiş sayısında problemde yokmuş, yerim seni ben.... ben gibi az aç tavuk mu olmuş breezey....

elfje kuzumun da eline sağlık elbette isviçreli çikolatam...

lejena kuzum tablomuzda var sanırım göremedin , puffyim kuzuma da sorarım ,tutku arkadaşım da eğer yer almak istiyorsa tablomuza uygun şekilde bilgilerini yazarsa güncellerim.
elfjem tabloyla ilgili her bi şeyi güzelce anlattı bana

Iyi etmis Elif arkadasimiz, tabloyu sana anlatmisellerinize saglik ikinizinde allahim dileklerinizi kabul etsin.

selam arkadaşlar .. ben geldim..bu arada evime döndüm canlarım..ne güzel tablomuzda varmış..:)) işallah bol bebişli olsun uğur getirsin..yeni hamişlerimiz nasılsınız nasıl gidiyor..duovacım işallah bir aqn önce oparasyonu atlatırsın sağlığına kavuşursun ..önce sağlık sonra gelsin bebişler.. alısalıs rahime çizik attırmayı düşünüyormusun..doktorlar ne diyor..hepinizi çok öpüyorum..

Hos geldin cokta sicaktir simdi tekrar gidecektin yumurtlama günün gecsin öyle gitdedigin gibi canim önce kendi sagligim
sonra gelsin bebek veya bebeklersaracoglundan kürün gelince bize yazarsan bizde bilgileniriz.

Son düzenleme:
canlı selam duova.. ramazan ayıız mübarek olsun bereketli lsun..allahım tüm istiyenleri bebişler versin..bu yolda kimsenin boynunu bükük bırakmasın..dileyen herkesin kucağını doldursun..aminn

Hos geldin cokta sicaktir simdi tekrar gidecektin yumurtlama günün gecsin öyle gitdedigin gibi canim önce kendi sagligim
sonra bebek gelsin veya bebeklersaracoglundan kürün gelince bize yazarsan bizde bilgileniriz.

geldim canım sıcak burası ama napalım..kocişide özlemişim..:)) evet canım bugün yarın gelmesi lazım..yarın bi ararım ne oldu diye..zannedersem önce soğan kürü uygulanacak..gelince size yazarım..:))

canlı selam duova.. ramazan ayıız mübarek olsun bereketli lsun..allahım tüm istiyenleri bebişler versin..bu yolda kimsenin boynunu bükük bırakmasın..dileyen herkesin kucağını doldursun..aminn

Selam ,sagolasin canim tüm iyi dileklerin seninle ve, tüm arkadaslarimizla olsun.

Selam arkadaslar,topiklerde gezerken bu yaziyi buldum.

2 başarısız tüp bebek denemesişimdi kendiliğinden hamileyim.sperm dna hasarı
öncelikle bunu başarısız tüp bebek denemeleri olan arkadaşlar için yazıyorum.biz 3 defa aşılama 2 defa tüp bebek denedik olmadı.bende bir sorun yoktu eşimde de morfoloji %3 tü.(daha sonra %6 oldu) sayı ve hareket çok yüksek olduğu için önemli değil denildi. tüp bebekte 11 ve 13 yumurta döllendi 2'şer tane yerleştirildi olmadı, tutmadı.Daha sonra sperm dna hasarı diye bir şey duyduk.Ankara da prof. kaan aydos..randevu aldık gittik eşimden kan ve sperm örneği alındı.Sonuç Spermlerin %100'ününde dna hasarı var.yani yumurtaya giriyor ama dna hasarlı olduğundan 3-4 gün sonra devam etmiyor.tüp bebekte olsa farketmiyor. birinde kimyasal gebelik oldu yine devam etmedi.neyse tedaviye başladık ve daha 2. ayda doğal yolla hamile kaldım.şok olduk inanamadık ama oldu.Özellikle başarısız tüp bebek denemeleri olan arkadaşlarda başka bir problem görünmüyorsa bunu da dikkate almalarını tavsiye ederim.eğer bunu araştırmasaydık tüp bebek merkezlerinde dolaşıp duracaktık.hiç bir tüp bebek merkezi eşimle ilgili ayrıntılı testler istemedi.gittiğimiz tüp bebek merkezinin birinin doktoru geçen gün aradı -erkek kaynaklıysa yapacak fazla bir şey yok diyip durdu.Kaan hoca ise ısrarla beklememizi söyledi.

diyet erkek için...haftada 3 öğün nohut, ısırgan çayı, incir, çiğ fındık, çiğ badem, keçiboynuzu, kırmızı eti çok çok azalt gibi şeyler var daha..kan testinde hatırladığım ast alt fsh ggt gibi şeyler..evet hoca ürolog zaten erkek için testte..

Umarım herkes bir an önce yavrusuna kavuşur..

hosgeldin hem evine, hem de topiğe... ümmücüm, rahim çizik olayını düşündüm, dr sordum, onun da riskleri var dedi, şimdilik düşünmüyorum, bir de tusemim diye biri vardı, o yaptırdı, geçen gün baktım negatif almış... ona mesaj attım, henüz dönmedi, dönerse soracam çzikten sonra kaç mm olmuş acaba... bu arada senin transferde kaç olmuştu, sormuştum galiba, dr ne demişti kalınlığa... buna çok önem veriyorum ben, ama tıp da bu konuda çok ilerleyememiş... yapacak fazla birşey çok , bu hale canım sıkılıyor aslında, sonra da boşveriyorum, olacaksa 5 mm ile bile olabilienleri gördük... okuduk,,,,,, böyle işte canım...... benim de bugün yarın regl olmam lazım, tedavi iptal olmuştu tam 30.gün, gelen giden yok....... böyle uzayınca da acaba menapoz mu diyorum... karmarışık duygular canikom.....

Son düzenleme:
ilave yaptım, bakalım olacak mı

Son düzenleme:

canım benim endo kaç doktor söylemedi..sadece çif çizgi olmuş kalınlık çok iyi dedi..hatta bana transferden sonra estrofem vermedi..sadece climara bant verdi onuda 7 günde değiştirdim..transfer sırasındada sorum ..yine söylemedi..çok iyi dedi sadece..ben saraçoğluyla konuştum transferden önce nar ekşisi içtiğimi söyledim oda onayladı ve dimer marka yüzde yüz nar suyu günde iki bardak iç dedi..bi iki güne başlıycam..canım rezerv az olunca ara ara menopoz sinyalleri çalıyor ama korkma..ben 3. denememde o ay acayip ateş basmaları yaşadım..ve bu dediğin nar ekşisi ve estrofem içitim günde iki tane geçti..korkma canım geçici bi şey..elimizden geleni yapıyoruz..allahım görüyor..elbet karşığını en güzel şekilde verecektir..işallah seninde güzel haberlerini duyarız canım..isteyipte bebiş sahibi olmayan kalmasın..yinede bu rahiç çizdirme olayı en son çare tabi çizdirirsin..fayda görenler var..ama zannedersem çizildikten hemen hemen 2 ay sonra transfer yapıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…