M Memire Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2014 119 29 48 20 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Memire #1 40 yaşında olup ilk defa veya tekrardan anne olmak isteyen arkadaslar duygu ve düşüncelerimizi paylaşalım
40 yaşında olup ilk defa veya tekrardan anne olmak isteyen arkadaslar duygu ve düşüncelerimizi paylaşalım
M Memire Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2014 119 29 48 20 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Memire #2 Beinden başka 40 yaşında hamile kalmak isteyen yokmu arkadaşlar. Kendimi kötü hissettim ((( destek lütfen
Beinden başka 40 yaşında hamile kalmak isteyen yokmu arkadaşlar. Kendimi kötü hissettim ((( destek lütfen
BTKYAN Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Kasım 2013 532 149 53 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Memire #3 Memire .!.: Beinden başka 40 yaşında hamile kalmak isteyen yokmu arkadaşlar. Kendimi kötü hissettim ((( destek lütfen Genişletmek için tıkla... Ben 37 yaşındayım ilk kez hamilelik deniyoruz , olmadı 1 sene geçti, tüpler tıkalıymış.. Zorlu bir sürece girdik, bakalım,tüp bebek deneyeceğiz.
Memire .!.: Beinden başka 40 yaşında hamile kalmak isteyen yokmu arkadaşlar. Kendimi kötü hissettim ((( destek lütfen Genişletmek için tıkla... Ben 37 yaşındayım ilk kez hamilelik deniyoruz , olmadı 1 sene geçti, tüpler tıkalıymış.. Zorlu bir sürece girdik, bakalım,tüp bebek deneyeceğiz.