Merhabalar, benim sizlere birkaç sorum olacak. Öncelikle yaşım 45, uzun zaman doğal yolla denedik olmadı daha sonra aşılama denedik maalesef o da olmadı en sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik. Rahimle ilgili ve yumurtalarım ve yumurtalıklarımla ilgili hiç bir sorun yok hepsi çok iyiymiş. Tüplerimde tıkanıklık yok her şey çok sağlıklı, herhangi bir sağlık sorunum yok. Kilomda gayet normal. Babada sperm sayısı ve kalitesi gayet iyi. Anne ve baba tarafında hiç genetik bir rahatsızlık yok. Sigara ve alkol hiç kullanmam. Doktor yaşıma göre çok iyi olduğumu söyledi. Denemeye değer dedi. Soruma gelmeden önce sizlere amh, fsh vb. değerlerimi paylaşmak istiyorum. Amh: 0,48. Fsh: 13,1. E2: 31,0. Yumurta toplama işleminden önce 10 gün boyunca hergün göbekten iğne yaptım, ekstra verdiği ilaçları aksatmadan içtim. 4 tane yumurta toplandı, bunların 2sinde döllenme gerçekleşmedi kalan ikisinde döllenme oldu. 4. güne kadar gelen iki embriyo için ise genetik test istiyorduk 5.gün biyopsisiyle, fakat doktorumuz bize dediği aynen şu "genetik test için 5. gün biyopsi alarak embriyonun kalitesini düşürmek istemiyoruz" dedi ve 4.günde gelişiminin çok iyi olduğunu söylediği 2 embriyonun transferi 4.günde gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 6.günündeyim, kasık bölgelerimde dolgunluk ve hafif bir ağrım var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce hamile miyimdir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin.