40 Yaş ve Sonrası için; Loreal mi Olay mi Diadermine mi Avon mu?..

chery1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
403
2
Merhaba...
Annem yıllarca avon kullandı. Yüzünde derin kırışıklıklar yok. Ancak bakım her zaman şart! Siz yaşlanma engelleyici kremler ile ilgili neleri öneriyorsunuz? Halay Parfümeri kataloğunda gördüm, Loreal, Olay, Diadermine çok uygun fiyata düşmüş. Yine de etkisi olmayan kremi kullanmak boşuna para dökmektir diye düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

çok teşekkür ederim anneme bir göstereyim araştırayım çok teşekkür ederim :KK71: peki başka önerebileceğiniz kremler var mı?

çok teşekkür ederim anneme bir göstereyim araştırayım çok teşekkür ederim :KK71: peki başka önerebileceğiniz kremler var mı?[/QUO

canım bende oriflame temsilcisiym kaynanama ecollagen cilt rengini açıcı krem sipariş vermiştm resmen 1 haftada cilt rengini göle görülür şekilde açtı tavsiye ederim canım..bide gece için olan serumuyla kullanırsanız daha ii sonuç alırsnz...

çok teşekkür ederim anneme bir göstereyim araştırayım çok teşekkür ederim :KK71: peki başka önerebileceğiniz kremler var mı?[/QUO

canım bende oriflame temsilcisiym kaynanama ecollagen cilt rengini açıcı krem sipariş vermiştm resmen 1 haftada cilt rengini göle görülür şekilde açtı tavsiye ederim canım..bide gece için olan serumuyla kullanırsanız daha ii sonuç alırsnz...

çok teşekkür ederim ama annemin istediği cilt rengi açmak değil de kırışıklık ve sarkmaları önlemek bunun için bi ürün kullanıyor mu kayınvalideniz acaba?

çok teşekkür ederim ama annemin istediği cilt rengi açmak değil de kırışıklık ve sarkmaları önlemek bunun için bi ürün kullanıyor mu kayınvalideniz acaba?

canım cilt sarkması için bioclinic kullanabilir biçok müşterime sattım ve çok memnun kaldılar...kırışıklıklar için ise diamond cellular kullanabilir...bu biraz pahalı bi krem ama mükemmel...

X