Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aret kamardan randevu aldım bayramdan sonra gideceğim.40 yaş üstü tüp bebek kime yaptırdınız
Merhaba estroferm var mı elinizde acabaArkadaşlar nerhaba tüp bebek ilacı iğne ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz ( tüp bebek tedavim yeni bitti transfer bekliyorum ) elimde kalan ilaçlar var satış fiyatından daha uyhuna veririrm reçeteli hepsi
Aret beyBen aret kamardan randevu aldım bayramdan sonra gideceğim.
Bakalım inşallah bu sefer olur
40 a girdim ben
sizin yaşınız kaç ?
ben 43 yaşındayım temmuz gibi çağatay aslan düşünüyoruzBen aret kamardan randevu aldım bayramdan sonra gideceğim.
Bakalım inşallah bu sefer olur
40 a girdim ben
sizin yaşınız kaç ?
Hayırlı olsun tedaviniz.ben 43 yaşındayım temmuz gibi çağatay aslan düşünüyoruz
teşekkürler. sizin de hayırlı olsun bana telinizi atar mısınız ben de kararsızım çağdaş aslan mı aret kamar mı. sizden ön bilgi alayım.Hayırlı olsun tedaviniz.
Bende ilk muayeneye gittim geçen ay.
Bir kaç güne adet olucam onu bekliyorum tedaviye başlamak için.
Merhaba bende 21 inde mehmet beyde transfer oldum sizin gibi bende sonuç beklemedeyim bakalımBen 43 yaşındayım beş gün önce iki embriyo transferi yapıldı. Sonucu bilmiyorum henüz erken. İstanbul’da Mehmet Reşit Asoğlu’na gidiyorum. Sizlerin durumu ne aşamada şu an?
Öyle mihakkımızda hayırlısı olsun. Bende hiç bir belirti yok bugün dokuzuncu günüm. Sizde belirti var mı?Merhaba bende 21 inde mehmet beyde transfer oldum sizin gibi bende sonuç beklemedeyim bakalım ayırlı bir sonuç çıkar inşallah. Bende hiç bir belirti yok
Valla bende de öyle belirti pek yok bitek adet olucakmışım gibi ara ara kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında hiç bir belirtim yok inşallah belirti vermeden tutunuyordur bebişlerimizÖyle mihakkımızda hayırlısı olsun. Bende hiç bir belirti yok bugün dokuzuncu günüm. Sizde belirti var mı?
İnşallah gelişmelerimizi burdan paylaşalım, belli birilerine faydası dokunurValla bende de öyle belirti pek yok bitek adet olucakmışım gibi ara ara kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında hiç bir belirtim yok inşallah belirti vermeden tutunuyordur bebişlerimiz
Olur tabi bugün ara ara çok kasık ağrım oldu böyle sanki sıkıp sıkıp bırakıyor bişiy kasıklarımı onun dışında başka sıkıntım yok şimdilikİnşallah gelişmelerimizi burdan paylaşalım, belli birilerine faydası dokunur
Olur tabi bugün ara ara çok kasık ağrım oldu böyle sanki sıkıp sıkıp bırakıyor bişiy kasıklarımı onun dışında başka sıkıntım yok şimdilik
Maşallah Allah bağışlasın. Darısı bizlereAntalya Ivf Murat Berkkanoğlu. 42 yaşında tüp bebek ile evlat sahibi oldum
İnşallah belirtidir ya yok oruç tutmuyorum hem iğne vuruyorum sabah akşam hemde estrofem içiyorum sabah akşam o yüzden tutmuyorum benBelirti olabilir bu arada oruç tutuyor musunuz bu süreçte?
Durumunuz nedir test yaptırdınız mı? Ben çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim 11.gün kan testinde cıktı.İnşallah belirtidir ya yok oruç tutmuyorum hem iğne vuruyorum sabah akşam hemde estrofem içiyorum sabah akşam o yüzden tutmuyorum ben