Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke yetseydi vesile olur kim bilir45 yasin dayim 6 yasi da oglum var degerler normal karde istiyo 2 senefir deniyoz olmuyo sogankuru ise yariyormu
3 ay once dusuk yaptım oğlum çok istiyo deligöz allahtan ümit kesilme,zKeşke yetseydi vesile olur kim bilir
Elbette Allah gönlüne göre versin3 ay once dusuk yaptım oğlum çok istiyo deligöz allahtan ümit kesilme,z
Adet in 5,6,7 günü başlanır on beş gün aç karına sabah ve akşam günde iki kez içilir.hazirlanisi orta boy kahverenkli kuru soğanı dış kanugunu soy dörde bol şasal sudan biir.bucuk bardak suyu kanat soğanları ekle 5dk kısık ateşte kaynat 20 dk sonra iç şifa olsunSoğan kürü nedir?
Adet in 5,6,7 günü başlanır on beş gün aç karına sabah ve akşam günde iki kez içilir.hazirlanisi orta boy kahverenkli kuru soğanı dış kanugunu soy dörde bol şasal sudan biir.bucuk bardak suyu kanat soğanları ekle 5dk kısık ateşte kaynat 20 dk sonra iç şifa olsun
Bilgilendirme için teşekkür ederim
Rica ederim şifa olsun inşallah vesilen olur
doktora gidip yumurta kalitenize baktırın , soğan prolaktin yüksekse falan önermiyorlar.3 ay once dusuk yaptım oğlum çok istiyo deligöz allahtan ümit kesilme,z
Bizlerde nasip eylesin RabbimRabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah
Bizlerde nasip eylesin Rabbim
Herşey normal değerdeymişdoktora gidip yumurta kalitenize baktırın , soğan prolaktin yüksekse falan önermiyorlar.
15.27 prolakti Lh 7..15doktora gidip yumurta kalitenize baktırın , soğan prolaktin yüksekse falan önermiyorlar.
kızım 13 yaşında ben 45 yaşındayım 6 senedir uğraşıyorum tüp bebek bile yaptık ki olmadı
soğan kürü uyguladım hamile kaldım ama boş gebelık oldu kürtaj oldum ,
bazen kendi kendime şimdi kalsam çok mu geç oldu acaba diyorum ,
ama yok olmuyor , rabbim size nasip etsin