40 yaş üstü bebek sahibi olmak

Erseva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
20
6
1
48
Merhaba,Hanımlar
Bende 41 Yaşında bir anneyim.14 yıllık evli ve 11 yaşında bir kızım var .Bu güne kadar 2.bir çocuk düşünmek hiç aklımda yoktu takiii geçen hafta eşimin 2.çocuk için ne kadar özlem duyduğuna şahit olana kadar.
Malum yaş ve uzun bir ara verdim.Deneyim ve önerilerinizi paylaşmanızı bekliyor olacağım.
Sevgiler

Bugün 13:05Şikayet EtFavorilere

Merhaba,
Ben de 41 yaşındayım. Gebeyim yeni daha 6 haftalık. Ama hangi doktora gitsem moralim bozuluyor. Herkes önce bu yaştaki hamileliklerin riskinden düşüğünden bahsediyor. Nefret ettim hepsinden. Geçen yıl kalp atışı duran bir gebeliğim oldu. Bi ton ilaç vermişlerdi. Bu sefer de aynısı oldu hiçbirini kullanmak istemiyorum. Kese göründü kalp için erken dedi doktor dün akşam. Bu akşam başka bir doktora daha gidicem. Benim çocuğum yok başka. Allah size de sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.

Rabbim bağışlasın bebeğinizi sağlıkla doğsun inşallah bende 38 yaşındayım 2. çocuğu istiyoruz ama olmuyor siz tedavi ile mi yoksa normal yolla mı hamile kaldınız

içini ferah tut, tüm doktorlar aynı, ne varsa 41 yaşta, rabbim hayrılısı ile kucağına almayı nasip etsin canm

içini ferah tut, tüm doktorlar aynı, ne varsa 41 yaşta, rabbim hayrılısı ile kucağına almayı nasip etsin canm

Teşekkür ederim. Bilmiyorum ne var bu yaşlarda. Ben biraz moral desteği yapsın doktor isterdim. Yapacağız başaracağız ne varmış yaşında falan desin isterdim. Olmayacaksa zaten hepsi Allah'tan. Benim en yakın arkadaşım benden bir yaş büyük ve geçen yıl bu zamanlarda o da hamileydi. Temmuzda nur topu gibi bir oğlu oldu. Onun doktoru ne varmış yaşında ne riski demiş. Keşke bana da öle dese bir doktor. Onunla aynı şehirde değilim çok uzak yoksa giderdim o doktora.

Hangi şehirdesin canım

Ben Samsun'dayım.
Hayırlı olsun gebeliğin canım..rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin..bende samsundayım 40 oldum ve hiç çocuğum yok...hep aynı doktorlara giderim ve hiç biri yaşımdan dolayı olumsuz konuşmadı..aksine moral verdiler..bence doktorunu değiştir stres senin en büyük düşmanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…