• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaş sonrasi dogal yollarla hamilelik

mimoza2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
292
382
103
Izmir
MERHABA HANIMLAR. 40 YAS SONRASI DOGAL YOLLARLA TEK DENEMEDE HAMILE KALAN KADINLAR ICIN BU BASLIGI ACIYORUM . 41 YASINDAYIM 8 YASINDA BIR KIZIM VAR IKI AY ONCE IKINCI BEBEGI YAPMAYA KARAR VERDIK. OVELASYON KITI ILE YUMURTLAMA GUNUNU BULDUKTAN SONRA TEK SEFERDE HAMILE KALDIM MERAK EDENLER OLURSA NASIL BIR YASAYIS TARZIM VAR PAYLASMAK ISTERIM

MERHABA BIR KAC AYDIR SUREKLI KADINLAR KLUBUNDE 40 YAS SONRASI BASLIGINDA BANA ISIK TUTACAK YORUM ARADIM. TUP BEBEK TEDAVISI ASILAMA VS HER TURLU BASLIGA BAKTIM . INSANLAR 40 YASINDA SONRA KORKUYOR OZELLIKLE ILK BEBEKLERI ISE. BEN KISACA ANLATAYIM. IDEAL KILOMDAYIM HAFTADA EN AZ IKI GUN YURUYUS 10.000 ADIM CIVARI 2 GUNDE PLATES HAFIF AGIRLIK CALISIYORUM. SEBZE AGIRLIKLI BESLENIYORUM COGUNLUKLA Kahve günde iki fincan içerim en fazla. İki aydır bugday cimi tozu aldım onu yoğurtla karıştırıp yiyorum yumurta kalitesini artırıyormus. Balık yağı ve folik asit kullanıyorum. Forumlarda 20li yaşlarda aylarca hamile kalmayanlar okudum. Tek seferde hamile kalmam bu yasta beni şaşırttı açıkçası. Beslenme önemli diye dusunuyorum

Back