- 21 Şubat 2014
- 968
- 287
-
- Konu Sahibi EmmaAutumn
Doktorun 20dakika programı işe yarıyor. Çorbadan sonra 20 dakika bekliyorum ve hicbirsey yiyemiyorum. Akşam sadece çorba ve Yeşilyalı yiyebildim 1 dilim ekmek gerisini yiyemedim. Ve rahatsızlandı. Kalbim çok çarptı tansiyonum da dustu kendimi çok kötü hissettim. Sahurda onun için 1 tost biraz domates yedim beni tutmayacak ama mecbur kaldımSectigin yemekler çok doyurucu bence afiyet olsunama tostla tüm günü geçirmek eziyet gibi olmalitum gun ac kaliyorsun ya, iftardan sonra gozun dönmüyor mu? Ben her seye saldirirmisim gibi geliyor cakil80
Doktorun 20dakika programı işe yarıyor. Çorbadan sonra 20 dakika bekliyorum ve hicbirsey yiyemiyorum. Akşam sadece çorba ve Yeşilyalı yiyebildim 1 dilim ekmek gerisini yiyemedim. Ve rahatsızlandı. Kalbim çok çarptı tansiyonum da dustu kendimi çok kötü hissettim. Sahurda onun için 1 tost biraz domates yedim beni tutmayacak ama mecbur kaldım
Umarim moralim bozulmaya basladi. Çok yavaş ilerliyorum
Darısı bana ben de dönmek istiyorum özellikle bayramı kazasız belasız atlatmak istiyorum
Canım şöyle düşün: İLERLİYORSUN. yavaş mavaş... sonuçta düşüş devam ediyor. Bu çok önemli bir şey..... 15-20 gün duraklama döneminde kalıp kilo vermesi yeniden hızlananlar var; sporu arttırınca o dönem daha da kolay hızlanıyor, onu denedin mi bilmiyorum.... denediysen de takma kafana, sen sağlıklı beslenmeye devam et. Kurabiyeleri boşver, onu şişko kalacak olanlar yesin, sen incelirken onlar şişkoluklarına şişkoluk eklesin. : pp
Gezide misin canım? Allah kazasız belasız sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin
Kesinlikle. Bazen duraklamalar ya da geçici kilo artışları olacak ama biz pes etmeyip istikrarlı bir şekilde devam ettiğimiz sürece o tartıda istediğimiz rakamı mutlaka göreceğiz :))