40 kilo verme yolunda...

Boyum 170.5 inş 53 kiloda 36 beden olabilirim :)) senin hedefin ve ölçülerin nedir? Soruyorum ama umarim sorun değildir :)

Yok canım soracaksın tabi, burda sormayıp nerde sorcaksın:))

Benim boyum 1.68 Hedefim 52 kilo. Aslında boy ve hedef olarak yakınız...

Uzun süre 68-70 kiloda kaldım, tam balıketli bir kilo.... Sonrasında ise über kilo alaraaaak..Şu an 100.4'üm. Diyetimin 4. gününü tamamladım, 1.5 kilo verdim.

Ayrıntılarıma, gelişmelere, fotolarıma vs. şuradan bakabilirsin..:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gulecek-bir-neden-yeni-ve-fit-bir-ben.835449/

Umarım her sey istedigin gibi olur. Birbirimizin umudu oluyoruz :)

Geçmiş olsun. Bir şey mi dokundu acaba
Bilmiyorum ki sanırım gece meyve hakkımı yerine dondurma yiyorum o sanırım midemi bozuyor bu hafta yemeyecegim bakalım düzelecek mi. Bi de midem küçüldü galiba fazla yiyin bulanıyor bu duygu tuhaf gelmeye başladı. 2 ay önce 2 simidi çok rahat yiyordum. Dün 1 simidi yiyemedim midem bulandı hemen sanırım bu bir gelisme

Geçmiş olsun tekrar. Ben de ilk kaçamağımı dün gece yaptım, makarnaya dayanamadım. Zaten makarna ve mantıya karşı koymakta her zaman zorlanmışımdır. Dün Kore mutfağında çok sevdiğim bir mantı tarzı yemek vardı, onu yemedim. Gece vaktine kadar da her şey yolundaydı ama yeni başladığım işim nedeniyle bir stres yaşadım, hooop yine yeme isteği oldu. Gerçi ben de kendimde gelişme görüyorum; birincisi kaçamak yapsam da kendimi asla kötü hissetmedim çünkü bunun geçici bir şey olduğunu ve ertesi gün (yani bugün) yoluma devam edeceğime gerçekten inanmışım, zaten öyle de olde, hiçbir şey olmamış gibi diyetime devam ettim. İkincisi, benim de snein gibi midem acayip bulandı, normalda koca tabak makarnayı yiyip bana mısın demem ama dün gece karın şişkinliğinden 2-3 saat uyuyamadım, evde tur attım. Sanırım iyiye işaret bunlar :)

merhabalar kaç kilo verebildiniz acaba ve ne kadar zamanda? Bende çok uğraşıyorum ama gitmiyor kilolar :/

Merhaba :) diyete 25 mayista basladim ama asil gerçek anlamda 11-12 haziran gibibasladim ve ttoplamda 5.5 kilo verdim. Ama ben spor yapmiyorum ve istediğim her şeyden yiyorum. Sıkı bir diyet değil yani :)

merhabalar kaç kilo verebildiniz acaba ve ne kadar zamanda? Bende çok uğraşıyorum ama gitmiyor kilolar :/

Kesinlikle ben de tabaklar dolusu makarna mantı hepsini yerim ama suan yapamıyorum sanırım tok olmak böyle birsey

Merhaba :) diyete 25 mayista basladim ama asil gerçek anlamda 11-12 haziran gibibasladim ve ttoplamda 5.5 kilo verdim. Ama ben spor yapmiyorum ve istediğim her şeyden yiyorum. Sıkı bir diyet değil yani :)

Her şeyden yiyerek iyi vermişsin maşallah. Baya diyetle 4-5 kilo verilir normalde ayda. Çok mu hareketlisin?

Bugünkü menüm : 1000 kalori

1 tane çokomilk (27 grlık olanından)
5 tane mısır-pirinç patlağı
4-5 kaşık kahvaltılık sos
130 gr yağsız- tuzsuz makarna (evet, abarttım )
2 bardak kola
1 parça (12 gr) bitter çikolata
1 şekersiz kahve

Çok sağlıklı beslendiğimi söyleyemem ama bu yediklerimi yasaklayarak devam edemiyorum diyetime, az da olsa yemem lazım :)
Spor kısmı hala sorunlu, nerdeyse hiç yürüyüş yapmıyorum. En son 87.5 kiloydum, bugün dayanamayıp tartıldım, 88.5 kilo çıktım ama uzun zamandır kabızlık sorunu çekiyorum, gerçekten kilo aldığımı düşünmüyorum.

Merhaba, hoşgeldiniz :) Siz de benim gibi 50'li kiloları mı hedefliyorsunuz? Ayy, sanki bu kilolar hiç gitmeyecekmiş gibi geliyor bazen
Merhaba hoşbuldum : ) evet ilk hedefim 69 son hedefim 54.. Aynen hatta vereceğime pek inanamıyorum istiyorum ama yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…