• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 haftayı bitiripte doğurmayanlar.........

filizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
190
1
96
Ankara
off ya 40.haftam bitti hala doğum yapmadım sıkıldım artık bu durumdan böle yaşayanlar oldumu
bebeğimin cinsiyeti erkek acaba ondan mı doğum yapmadım hiç bi belirti de yok pazartesi gününe kadar olmazsa nst ye gircem bakalım ne olacak sizde ne yaptılar suni sancımı veriyolar araya haftasonu giriyo ve ben pazartesi 40+2 olacam ..............
hasstaneye yatırıp sancı verecekler diye korkuom bide........

ben de 40+ 4 de sezeryanla doğum yaptım 27 hazıranda.bekledık ama kendı gelmedı suyu da azalmıştı sezeryan oldu mecburen.allah kurtarsın.

benimde 10 gun geç oldu doğumum doktorum son 10 gun içinde doğmassa sezeryana alıcam demişti herşeyim çok normal oldugu halde kızım gelmek bilmedi ve mecburen sezeryan oldum

benım oglum da normalden 1 hafta sonra geldı ama ne bir ağrımvardı nede bir rahatsızlık herşey normaldi sunı sancı ıle oldu eger olmasaydı sezeryan olcaktım rabbime şükür çok kolay oldu

rabbim sana da kolaylık versın cnm senı cok ıyı anlıyorumm
bence erkek beekler böyle yapıyo:emir_bebek:

Bılmıorum bakalım yarın nst ye gırcem ne olcak 40+2 oluyorum bende de aĞrı yok ama karnımı bı ŞıŞırıyo kalıorum o zaman Çok sert oluyo.....

cnm özelden yazacaktım ama kapalı galiba.naptın dogmadımı die soracakltım tatlım.en kısa zamanda olur inş

40+5 sancım geldi ve doğumum oldu bebeğimde gayet sağlıklı o ne zaman geleceğini iyi biliyor korkma bişey olmaz o zaten yarın bugün doğar eli kulağındadır

41+5de hafıf sancım basladı acılmam 4cm . olmus kontrol dıye gıttık sunı sancı verdıler cok gecmıs hemen yatıs dedı dr. kendı dr.um ızne ayrılmıstı arkadasına yonlendırkmıstı yatıstan işkemler sancı falan ıkı saat ama cektığım sancı 20dk. sonra normal doğumla ahmet keremımızı kucağımıza aldık 3850gr. 53,5 cm ile......

ayy cnm hadi geçmiş olsn,minik meleğimizi de seni de tebrk ediorum..kaç gündür hep bakıorum acaba bi haber var mı die,umarım agrıların falan yoktur..

evet kızlar 7 ağustosta muayene diye gittim ve yatış verdiler sezeryanla alındı bebişimm şimdi 8 günlük çok şükür allah herkese bu mutluluğu yaşatsın.

Back